pit1982 Opublikowano 30 Grudnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2019 Miałem nic nie kupować ale takiego kołowrotka przepuścić nie mogłem 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rheinangler Opublikowano 30 Grudnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2019 (edytowane) Arku, też poluje na zieloną 9ciostpówkę ale podczas tego procesu trafiam na rzeczy, które również mogę polecić, np. kij który w mijającym sezonie dał mi mnóstwo frajdy...bez wodotrysków i widziałbym go w nieco bardziej odlotowym designie ale żal oryginalnego lakieru a wędkę kupiłem w stanie idealnym IMG_20191227_235446.jpg IMG_20191227_235519.jpgWymiana przelotek, czy nawet calego dolnika jesli rozmiezsczenie przelotek jest prawidlowe nie daje koniecznosci skrobania,- o czym zapewne wiesz Kuba .O Lukaszu kraza rozne opinie, z ktorymi nie chce poleizowac. Moja opinia o jego umiejetnosciach RB jest jednak bardzo pozytywna i trudno bylo by mi uwierzyc, ze moglby polozyc przelotki w nieodpowiednich miejscach...Co do moich poszukiwan,- pol roku temu dostalem priva od jednego z naszych forumowych kolegow o rozwazanej przez niego sprzedazy innej perelki z tego zakresu i czekam wciaz na jego decyzje Jak kupie to sie pochwale bo to wedka z bardzo limitowanej serii blankow...Tego zakupu szczerze Ci gratuluje I jeszcze jedno Kuba, byc moze najwazniejsze. Shikari i potem ATC w tych burgundowych seriach do lakieru urzywalo jakiegos rodzaju krzemionki, ktory to wlasnie jest odpowiedzialny za takie a nie inne zachowanie tychze blankow. Jak ten blank oskrobiesz to otrzymasz cos co moze Ci sie nie podobac. I nie chodzi tu tylko o optyke a o zachowanie blanku. Gdy lakier jest elementem ozdobnym lub maskuje jakies "niedociagniecia optyczne" samego blanku jest jedynie jego obciazeniem i wtedy skrobanie czasem ma sens jesli chce sie poprawic szybkosc, sprezystosc, reaktywnosc ale tez i dac inny kolor albo jego ciensza warstwe itd... W tym przypadku jest inaczej! Dawno temu tlumaczyl mi to Zbyszek, wiec jak chcesz wiedziec to dokladniej do skontaktuj sie z nim Edytowane 30 Grudnia 2019 przez Rheinangler 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
guciolucky Opublikowano 30 Grudnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2019 (edytowane) Trzymam zatem kciuki za pomyślną dla Ciebie decyzję. Ja miałem dosłownie kilka wędek od Łukasza w tym 4 długie klasyczne i 3 krótkie sandaczowe, rozkład był we wszystkich ok jedyne na co bym się skarżył to brak symetrii w rękojeściach i niestaranne pismo. Rękojeść tego ATC, dałem do przetoczenia bo to bardzo wczesna produkcja dość mocno raziła, teraz też do ręki lepiej pasuje. Edytowane 30 Grudnia 2019 przez guciolucky 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
guciolucky Opublikowano 30 Grudnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2019 Pobawiłem się trochę, obejrzałem, nawinąłem, podkręciłem pod obciążeniem. Jakość wykonania i kultura pracy nieco poniżej Luviasa. Wyraźne wrażenie wydmuszki, dość wyraźna różnica stabilności w porównaniu do S14, która mi nie przypadła do gustu. Jeśli chodzi o porównanie z Certate 16 to zdecydowanie daleko z tyłu. Na razie nie stuka połowie wiosną i ocenie z pozycji użytkowej. 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
De'Ptak Opublikowano 31 Grudnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2019 No to i ja się pochwalę.Przyszedł dzisiaj. Właśnie wróciliśmy z nad Narwi :-) blank Blank MATAGI T-Russell TR76 Super Shore M ,długość 2,28 moc 10-16lb ,cw 7-21 gr.rękojeść dzielona korek ciemnyuchwyt Fuji TVS + insert węglowyprzelotki KR System Fuji Torzite Titanium 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarCinFin Opublikowano 31 Grudnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2019 (edytowane) Adamie, ile realnie górą możesz podać matagi? Wysłane z mojego CLT-L29 przy użyciu Tapatalka Edytowane 31 Grudnia 2019 przez MarCinFin Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
De'Ptak Opublikowano 31 Grudnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2019 Marcin. Tak jak napisałem. Przyszedł dzisiaj. To ja od razu nad Narew. Wiało jak cholera. Dzisiaj max chodziło 25g plus mandula. Czucie znakomite.Więcej wypowiem się po dłuższym łowieniu ( dzisiaj tylko 4h ).Wykonanie fishingrod.pl znakomite. Kołowrotek Daiwa Ceartate LT3000D-C dobrana z nich para :-) Czułem się jak bohaterka Kill Bill dostając miecz Hattori Hanzo 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlawekNikt Opublikowano 31 Grudnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2019 (edytowane) No tego konkretnie modelu jeszcze ni mom ... Chwilowo ... Tylko nie wiem jak długo ta chwila potrwa Edytowane 31 Grudnia 2019 przez Sławek Nikt 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
De'Ptak Opublikowano 31 Grudnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2019 (edytowane) Sławek przyjedź z herbatką cytrynową ( the best ) popróbujesz to szybko się staniesz użytkownikiem tego kija. Póki co łódka na Narwi też jeszcze stoi i jest do dyspozycji Edytowane 31 Grudnia 2019 przez De'Ptak 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlawekNikt Opublikowano 31 Grudnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2019 Ooo to to, pasuje Wezmę i ja swoje tylko będziesz musiał się do casta przekonać chociaż przez jakiś czas Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyprys19 Opublikowano 31 Grudnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2019 (edytowane) Sławek przyjedź z herbatką cytrynową ( the best ) popróbujesz to szybko się staniesz użytkownikiem tego kija. Póki co łódka na Narwi też jeszcze stoi i jest do dyspozycji Adamie za 3 godziny będzie już nie potrzebna aż do maja... Edytowane 31 Grudnia 2019 przez cyprys19 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
De'Ptak Opublikowano 31 Grudnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2019 Cyprys zasadzimy się na Klenia na Twoje gumy ( na ZZ już mają ksywkę PUŁTUSKA ) :-) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
De'Ptak Opublikowano 31 Grudnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2019 (edytowane) Aha gdzieś po 2-giej wiśniówce pod zaporą i 20tym sandałkiem wyciągniętym na PUŁTUSKA padła całkiem sensowna propozycja aby kolejna seria Twoich gum nosiła nazwę CAŁATUSKA Edytowane 31 Grudnia 2019 przez De'Ptak 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
De'Ptak Opublikowano 1 Stycznia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2020 Adamie, ile realnie górą możesz podać matagi? Wysłane z mojego CLT-L29 przy użyciu TapatalkaMarcin. Realnie 30g. Cholera klenie nie brały Powiem tak. Kij pełen elektryk !!! Rzuty po wiatr z główki. Pełne czucie przynęty. Jak dla mnie 10/10. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
De'Ptak Opublikowano 1 Stycznia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2020 Od 2011 łowiłem głównie tym kijem ze zdjęcia. Oczywiście nadaj zostaje. Jest świetny. Ale matagi skradło dzisiaj moje serducho... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hudy76 Opublikowano 3 Stycznia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2020 Dawno tak nie cieszyłem się z nowych nabytków, więc się pochwale. Presso i Alphas troszeczkę przebudowany. 16 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mav3rick Opublikowano 3 Stycznia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2020 U mnie dzisiaj pojawił się DAM Microflex 2.30 3-15g w parze z Nasci 2500 HGS, będzie pod pstrąga, klenia i okonia 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dreadknight Opublikowano 3 Stycznia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2020 Dawno tak nie cieszyłem się z nowych nabytków, więc się pochwale. Presso i Alphas troszeczkę przebudowany. alphaspresso.jpg Jak to presso się sprawuje? ???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hudy76 Opublikowano 3 Stycznia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2020 Wysłałem Ci esemesa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 3 Stycznia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2020 ...ja też poproszę 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TrikWe Opublikowano 4 Stycznia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2020 Mój pierwszy kołowrotek castingowy Daiwa Tatula 17 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Z Olsztyna Opublikowano 6 Stycznia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2020 Shimano Compre Muskie 76MH iShimano Curado 201HG Chłopakom, którzy pykneli taki prezent dla mnie wielkie dzięki i pozdro 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 9 Stycznia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2020 Fajny, nowy zestaw i plan jest prosty!Na to się nałowi... ...a fileciki do lodóweczki, która już będzie opróżniona z browarów 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
5384 Opublikowano 9 Stycznia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2020 (edytowane) Nareszcie przyleciał prosto z Japonii Szklaczek od VARIVASA wykonany przez samego Pana Adachi Model: BWS-60F-DTRXNieprawdopodobne właściwości tej wędki.Wykonanie to arcydzieło Edytowane 9 Stycznia 2020 przez 5384 24 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzychun Opublikowano 9 Stycznia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2020 Co do moich poszukiwan,- pol roku temu dostalem priva od jednego z naszych forumowych kolegow o rozwazanej przez niego sprzedazy innej perelki z tego zakresu i czekam wciaz na jego decyzje Jeżeli i w tym roku poziom Warty będzie tak tragiczny jak w poprzednich, to ta 12lb perła będzie albo w gablocie albo u Ciebie. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi