19john92 Opublikowano 14 Stycznia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2020 Dobrze, że wyszedł ten nowy Vaniek. Ma szpulę tańsze niż te dedykowane do stelli, które są dużo lżejsze od oryginalnych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pulsar Opublikowano 15 Stycznia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2020 W końcu dotarły moje perełki od Piotra Korola!Na żywo robią świetne wrażenie, zobaczymy jak sprawdza się nad wodą.Z całą pewnością są dość mocno fotogeniczne 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gajosik Opublikowano 15 Stycznia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2020 Dziś wjechał nowy V19 17 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
guciolucky Opublikowano 15 Stycznia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2020 Ładny ten vaniuś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gajosik Opublikowano 16 Stycznia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2020 W realu jeszcze ładniejszy. Sprawia wrażenie solidniejszego mimo że lżejszy niż V16 ale to tylko pierwszy kontakt wizualny plus krecenie na sucho. Zobaczymy czy nad wodą nie będzie stukał przy woblerach 5 - 7cm jak to miały w zwyczaju V16 którymi łowiłem czuć było że się męczą. Czekam jeszcze na Luvias LT jak już wejdzie do naszych sklepów żeby porównać. Zobaczymy co zostanie. Kuba z hamulca byłbyś zadowolony gra głośno i bardzo melodyjnie. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alexspin Opublikowano 16 Stycznia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2020 Wszyscy mają Lurekiller ,....mam i ja . Na sucho sprawia bardzo dobre wrażenie.Dobrze spasowane elementy napędu,brak luzów na korbce,kręci lekko bez podejrzanych odgłosów.Pewnie można byłoby go przesmarować,bo słychać lekki szum.Możliwe też jest to ,że podczas łowienia wszystko się dotrze i obejdzie się bez smarowania.Trzeba też będzie przyzwyczaić się do tej gały(knoba) ,choć niektórzy użytkownicy chwalą sobie .Pierwsze testy/łowienie pewnie w czerwcu.Wtedy też napiszę coś więcej. Jak na wielkość 3000 jest dość mały. Chyba pójdę za ciosem i zamówię model 4000. Pozdrawiam Tomi Bardzo ładny, tylko ta "gała" korby... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MajKar Opublikowano 16 Stycznia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2020 Może da się wymienić 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcyk Opublikowano 16 Stycznia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2020 Akurat ta "gała" to dla mnie chyba najlepszy z knobów do kołowrotków 4000/4000+ w TP jest to idealne rozwiązanie [emoji4] radzę podkręcić nad wodą i wtedy zadecydować [emoji4] Wysłane z mojego CLT-L29 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ryjson Opublikowano 16 Stycznia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2020 (edytowane) Jako że to nowość na ten rok i pewnie mało kto trzymał ten kij w ręku to się pochwale. Kupiłem niedawno nowe Abu Ike signature, model 682L. Długość 2m, cw 2-15g. Kijek super spisuje się na pstrągach, jest w stanie spokojnie podszarpnąć 7cm woblera w nurcie zachowując przy tym zapas mocy a jednocześnie czuć na nim opad 2” gumy na główce 3g. Pod obciążeniem przechodzi w ładne, głębokie ugięcie. W końcu znalazłem kij na pstrąga jakiego szukałem od 2 lat. Wyjął już kilka pstrągów w tym 40+, żaden zacięty nie spadł. Super leży w ręku z TP C3000. Edytowane 16 Stycznia 2020 przez Ziom 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kogut1982 Opublikowano 16 Stycznia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2020 Faktycznie fajny kijek.Jeszcze lepiej wizualnie prezentuje się z kołowrotkiem Revo Ike. Sam rozważam taki właśnie zestaw. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ryjson Opublikowano 16 Stycznia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2020 (edytowane) Faktycznie fajny kijek.Jeszcze lepiej wizualnie prezentuje się z kołowrotkiem Revo Ike. Sam rozważam taki właśnie zestaw.Będzie pan zadowolony [emoji6] zapomniałem dodać ze kij uzbrojony jest w dość spore przelotki co jest dla mnie bardzo ważne podczas zimowego wędkowania. Edytowane 16 Stycznia 2020 przez Ziom Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kogut1982 Opublikowano 16 Stycznia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2020 Będzie pan zadowolony [emoji6] zapomniałem dodać ze kij uzbrojony jest w dość spore przelotki co jest dla mnie bardzo ważne podczas zimowego wędkowania.Miałem już go w ręku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zandermafija Opublikowano 16 Stycznia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2020 A do mnie dojechał kolejny klasyk Konger Champion Dancer 2,70. Kolejny pstragowy kijek, ale że zmieniam podejście do łowienia pstrągów. Wszystkiego kongery pójdą raczej do ludzi. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Żbiku Opublikowano 16 Stycznia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2020 Natrafiła się okazja i taka oto kurteczka wylądowała u mnie Przekozacka! 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 16 Stycznia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2020 ...telefon w pakiecie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Żbiku Opublikowano 16 Stycznia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2020 (edytowane) Selfika czymś trzeba jebnąć, jak to mówi dzisiejsza młodzież Edytowane 16 Stycznia 2020 przez Żbiku 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
guciolucky Opublikowano 16 Stycznia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2020 (edytowane) Fajna kapota... Już się bałem, że masz kolejny zaje...y kij Sam jestem w trakcie budowy czegoś oryginalnego ale zejdzie z tym bo jest to dość pracochłonny projekt, częściowo oparty o prace "renowatorskie" z racji niemożność pozyskania blanku w stanie pierwotnym... Edytowane 16 Stycznia 2020 przez guciolucky 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tata Filipa Opublikowano 17 Stycznia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2020 Cosik na pstrągi ???? Batson REVS68Ul 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mav3rick Opublikowano 17 Stycznia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2020 Zamówione w decathlonie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Żbiku Opublikowano 17 Stycznia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2020 (edytowane) Fajna kapota... Już się bałem, że masz kolejny zaje...y kij Jeszcze chwila cierpliwości i wstawię fotki nowego projektu Edytowane 17 Stycznia 2020 przez Żbiku 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hasior Opublikowano 17 Stycznia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2020 Żbiku jest przekozacka kurtka, bo gdy wszystkim już zbrzydnie deszcz i się zwiną z łowiska , ty będziesz dalej machał wędą,szybciej deszczu zabraknie niż zdołasz przemoknąć.Simms rules???? 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alexspin Opublikowano 17 Stycznia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2020 (edytowane) Żbiku (…) szybciej deszczu zabraknie niż zdołasz (…)… złowić rybę Edytowane 17 Stycznia 2020 przez Alexspin 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pmiszk1 Opublikowano 17 Stycznia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2020 Natrafiła się okazja i taka oto kurteczka wylądowała u mnie Przekozacka! 9A092D6B-4BFE-4B8D-94E3-8F933C29B2E7.jpeg DCF51D82-0B0B-441F-A7A0-C3F65BAF6BB8.jpeg 14C33B5E-65ED-458E-B280-B39E5A744E78.jpega co to konkretnie za model? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyprys19 Opublikowano 17 Stycznia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2020 Natrafiła się okazja i taka oto kurteczka wylądowała u mnie Przekozacka! Kuba,ale chyba się nie przyjrzałeś ,bo napisy ma w odwrotną stronę ;) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gadget Opublikowano 17 Stycznia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2020 Kuba,ale chyba się nie przyjrzałeś ,bo napisy ma w odwrotną stronę ;) Pewnie z Ali ściągnął [emoji4] Wysłane z mojego Redmi Note 5 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi