TOFIX99 Opublikowano 25 Stycznia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2020 Dzisiaj dostałem fotki, odbiór w środę. Główne przeznaczenie to pstrągi a latem również klenie. Ja poproszę o podanie odległości od stopki kołowrotka do końca kija. ???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dante Opublikowano 26 Stycznia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2020 Dzisiaj dostałem fotki, odbiór w środę. Główne przeznaczenie to pstrągi a latem również klenie. Ja poproszę o podanie odległości od stopki kołowrotka do końca kija. ????Pomierzę po odbiorze i dam znać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rheinangler Opublikowano 26 Stycznia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2020 (edytowane) Edytowane 26 Stycznia 2020 przez Rheinangler Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dokuś Opublikowano 26 Stycznia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2020 Dobre to jest stare wino, skrzypce i Lamiglas RR 902mt który wrócił do mnie.Rety! To chyba "mój" Lamiglas!... Byłem jego pierwszym właścicielem (zamówiłem go w pracowni) ...Aż zaniemówiłem... 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
luciu79 Opublikowano 26 Stycznia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2020 W szafie jest jeszcze miejsca na Lamiglas Roge River 108 2M Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rheinangler Opublikowano 26 Stycznia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2020 (edytowane) W szafie jest jeszcze miejsca na Lamiglas Roge River 108 2MW mojej takze,- obok ML-a Edytowane 26 Stycznia 2020 przez Rheinangler 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
serekturek Opublikowano 27 Stycznia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2020 To i ja się pochwalę. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 27 Stycznia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2020 Gratuluję. Ciekawe jak jak je ocenisz za jakiś czas? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
serekturek Opublikowano 27 Stycznia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2020 Dużo sie nie napracują, bo na rybach jestem średnio raz w tygodniu. Kastking do 60g zamierzam łowić, a Piscifun do 25g. Kastking juz raz był nad wodą w sylwestra i wrażenia bardzo spoko. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patron Opublikowano 28 Stycznia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2020 moja nowa zabawka???? wczoraj odebrana ze sklepu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patron Opublikowano 28 Stycznia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2020 19 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zandermafija Opublikowano 29 Stycznia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2020 (edytowane) Szukanie pstrągowego ideału ciąg dalszy. Teraz czas na wędkę z Corony Pstrąg Fastynacja 2.60 12lb 21g. Edytowane 29 Stycznia 2020 przez zandermafija*SpinnigistaWT 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mdah Opublikowano 30 Stycznia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2020 Skrobnij coś na forum po testach. Kawał fajnego kijka i z pewnością przemyślana konstrukcja. Ciekawe kto produkuje im blanki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Voiteh Opublikowano 30 Stycznia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2020 Skrobnij coś na forum po testach. Kawał fajnego kijka i z pewnością przemyślana konstrukcja. Ciekawe kto produkuje im blanki? Obstawiam że FishingArt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zandermafija Opublikowano 30 Stycznia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2020 (edytowane) Blank to modyfikowany Kraag z FA. Blank jest taki gumowaty, ale dość szybko wraca do pozycji. Ugięcie prawie że pełne. Czuć moc w dolniku. Na pewno będzie fajnie miotłą wobki. Jutro testy. Edytowane 30 Stycznia 2020 przez zandermafija*SpinnigistaWT 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlawekNikt Opublikowano 30 Stycznia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2020 Modyfikowany kraag ? Jeśli tak to który konkretnie ? Możesz rozwinąć ? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zandermafija Opublikowano 30 Stycznia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2020 Modyfikowany kraag ? Jeśli tak to który konkretnie ? Możesz rozwinąć ?Dokładnie, które modele banków zostały zmodyfikowane pod te kije nie wiem. Mogę jedynie dodać że są składane przez dwie pracownie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlawekNikt Opublikowano 30 Stycznia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2020 Możesz napisać przez które ? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartosz311287 Opublikowano 30 Stycznia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2020 (edytowane) Tu kolega Paweł też ma ten kijek tyle że ten najsłabszy model do 10g. Można sobie tu luknąć jak pracuje pod rybką Edytowane 30 Stycznia 2020 przez bartosz311287 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zandermafija Opublikowano 30 Stycznia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2020 Możesz napisać przez które ?Pracownie z Gdańska i Wrocławia. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hm62 Opublikowano 1 Lutego 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2020 U mnie zagościły dwie nowości ,zobaczymy czy kaczki z mojej kałuży będą w nich gustowały 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karolkrause Opublikowano 1 Lutego 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2020 Serducho nowej krypy jest ... teraz tylko cierpliwie czekać terminu odbioru łódeczki 15 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pmiszk1 Opublikowano 1 Lutego 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2020 25kucy?River zestaw poszedl? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karolkrause Opublikowano 1 Lutego 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2020 30KM Paweł ... tak fox poszedł ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzu Opublikowano 1 Lutego 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2020 30KM Paweł ... tak fox poszedł ...To współczesny silnik w stylu retro ?Czy to jakaś limitowana seria w takim design i kolorze?Robi fajne wrażenie.Powodzenia ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi