hm62 Opublikowano 8 Lutego 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2020 Nowy braciszek w rodzinie Zillionów 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bazyloss Opublikowano 8 Lutego 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2020 (edytowane) Trwało to parę miesięcy, ale teraz mogę się pochwalić nowym zestawem do dalszej nauki w przyszłym sezonie. Kijek na blanku rolowanym przez Mike McFarland'a - Spruce Creek 7'9" #5 i Old School'owa i Old Stock'owa Daiwa Alltmor-X 200D. (jeszcze Daiwa-Seiko Japan) Edytowane 8 Lutego 2020 przez BazyL 24 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TAURUS1989 Opublikowano 8 Lutego 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2020 (edytowane) Piękny zestaw Im dłużej łowię pstrągi tym bardzie chce mi się spróbować łowić je na muchę Brat już uczy się muchołapki Edytowane 8 Lutego 2020 przez Mateo1989 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzu Opublikowano 9 Lutego 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2020 Piękny zestaw Im dłużej łowię pstrągi tym bardzie chce mi się spróbować łowić je na muchę Brat już uczy się muchołapkiPowodzenia ze sznurem.To jest chyba mocno subiektywne zagadnienie. Kilkukrotnie miewałem pomysl wdrożenia sznura do moich prob pstrągowych. Raz skompletować zdołałem sprzęt...Sprzedałem zanim użyłem Wciąż nie widzę ściany ani limitów w rozwoju mojego ulubionego sposobu pstrągowania, więc nie ciągnie mnie wogole do sznura . Pozdrawiam 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rheinangler Opublikowano 9 Lutego 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2020 Piekny ten szklaczek Kamil i ten Agat doskonale dobrany, bedziesz mial frajde z tego kija,- powodzenia i wiele przyjemnosci Ci zycze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bazyloss Opublikowano 9 Lutego 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2020 Dzięki, na to liczę , wędka z założenia ma być relaksacyjna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dipper Opublikowano 9 Lutego 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2020 Wielbiciele rasowego szkła widać całkiem nie wyginęli. Omotki dałbym inne, ale za to kołowrotek jak wisienka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
guciolucky Opublikowano 9 Lutego 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2020 Lubię oglądać tak fajnie zrobione wędki, wszystko tu pasuje, smakuje i nic nie jest przesadzone. Zdecydowanie robi "to" wrażenie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dante Opublikowano 10 Lutego 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2020 (edytowane) Wiosna coraz bliżej, czas powiększyć arsenał przynęt innych niż pstrągowe.Stadko Flat Rapów, Salmo Salmon i Dorado Alaski. Druga przesyłka z Flat Rapami w drodze. Wysłane z mojego SM-G973F przy użyciu Tapatalka Edytowane 10 Lutego 2020 przez dante Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karpiu08 Opublikowano 10 Lutego 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2020 Druga przesyłka z Flat Rapami w drodze. Jak masz namiar na sklep gdzie są dostępne i zechciałbyś się podzielić będę wdzięczny. Pozdrawiam:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dante Opublikowano 10 Lutego 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2020 (edytowane) Jak masz namiar na sklep gdzie są dostępne i zechciałbyś się podzielić będę wdzięczny. Pozdrawiam:)Wykupiłem wszystkie. Jeszcze dziesięć w drodze???????????? Edytowane 10 Lutego 2020 przez dante 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robert Crocker Opublikowano 10 Lutego 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2020 Coś na szczupaki i sandacze 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hasior Opublikowano 11 Lutego 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2020 Błoto-lubny , wreszcie! w moim ulubionym kolorze sprzętu taktycznego ,zawitał do mnie na wieś , będzie nurkował ???????? 20 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 11 Lutego 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2020 Nareszcie klepnąłem polubienie korby 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlawekNikt Opublikowano 11 Lutego 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2020 Fajniutki. Bardzo mi się podoba. Może wypuszczą multiplikator w takim minimalistycznym stylu i kolorze ... Chętni pewnie by się znaleźli 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Franc Opublikowano 13 Lutego 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2020 No Panowie pogratulować pięknych maszyn do nawijania , co prawda mój z Twoim Przemku ma tylko kolor wspólny.Ale cieszy mnie bardzo, brakowało go do zestawu retro. Pomysł taki bo pstrągi u mnie też retro .Łatwiej wydłubać japońskiego szklaka niż kropka. Za prezent od forumowego kolegi Martina bardzo dziękuje. 18 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dokuś Opublikowano 13 Lutego 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2020 (edytowane) No Panowie pogratulować pięknych maszyn do nawijania , co prawda mój z Twoim Przemku ma tylko kolor wspólny.Ale cieszy mnie bardzo, brakowało go do zestawu retro. Pomysł taki bo pstrągi u mnie też retro .Łatwiej wydłubać japońskiego szklaka niż kropka. Za prezent od forumowego kolegi Martina bardzo dziękuje.Piękny zestaw Jacku! Gratulacje! ...Tylko ten ekskluzywny, japoński uchwyt do kołowrotka troszkę mnie ...osłabia! ...Chyba do wymiany!... Edytowane 13 Lutego 2020 przez Dokuś 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojtek B. Opublikowano 13 Lutego 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2020 No Panowie pogratulować pięknych maszyn do nawijania , co prawda mój z Twoim Przemku ma tylko kolor wspólny.Ale cieszy mnie bardzo, brakowało go do zestawu retro. Pomysł taki bo pstrągi u mnie też retro .Łatwiej wydłubać japońskiego szklaka niż kropka. Za prezent od forumowego kolegi Martina bardzo dziękuje. IMG_5193.JPG IMG_5192.JPGFabrycznie z tego co kojarzę nawój jest trochę lepszy w seriach C 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
guciolucky Opublikowano 14 Lutego 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2020 UFM-ka, miam... , gratuluję zakupu. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sharkfishing Opublikowano 16 Lutego 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2020 (edytowane) Komplet na deep drop fishing gotowyDwa kolowrotki i 2KM linki ???? Edytowane 16 Lutego 2020 przez sharkfishing 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fish28 Opublikowano 16 Lutego 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2020 Stellovaniek kupiony tutaj na forum???? 14 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartosz311287 Opublikowano 19 Lutego 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2020 Od żony, za bycie dobrym mężem [emoji1787][emoji6][emoji846] Wysłane z mojego SM-A505FN przy użyciu Tapatalka 24 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 19 Lutego 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2020 Warto być dobrym mężem ... dla dobrej żony 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patron Opublikowano 19 Lutego 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2020 fajna rekojesc...pieknie sie prezentuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartosz311287 Opublikowano 19 Lutego 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2020 Nie będę ukrywał podpatrzyłem z tym że ta osoba miała jaśniejszy uchwyt. U mnie wyszedł ciemniejszy może to i dobrze ???? póki co żona testuje wędeczke. Ja mogę tylko przez internet popatrzeć ???? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi