Skocz do zawartości

Pochwal się nowym sprzętem ! ;)

Esox1999

Rekomendowane odpowiedzi

Trwało to parę miesięcy, ale teraz mogę się pochwalić nowym zestawem do dalszej nauki w przyszłym sezonie.

Kijek na blanku rolowanym przez Mike McFarland'a - Spruce Creek 7'9" #5

i Old School'owa i Old Stock'owa Daiwa Alltmor-X 200D. (jeszcze Daiwa-Seiko Japan)

a4008796895c.jpg

4ca87f8d73de.jpg

df66449d7103.jpg

781e2abbabbf.jpg

5996362046c8.jpg

a9da12bef48e.jpg

73b71ff0272a.jpg

4c272980227e.jpg

184d64473591.jpg

701d31d6e762.jpg

Edytowane przez BazyL
  • Like 24

Piękny zestaw :) Im dłużej łowię pstrągi tym bardzie chce mi się spróbować łowić je na muchę :) Brat już uczy się muchołapki

Powodzenia ze sznurem.

To jest chyba mocno subiektywne zagadnienie.

Kilkukrotnie miewałem pomysl wdrożenia sznura do moich prob pstrągowych.

Raz skompletować zdołałem sprzęt...

Sprzedałem zanim użyłem :)

Wciąż nie widzę ściany ani limitów w rozwoju mojego ulubionego sposobu pstrągowania, więc nie ciągnie mnie wogole do sznura .

Pozdrawiam

• Like 2

No Panowie pogratulować pięknych maszyn do nawijania , co prawda mój z Twoim Przemku ma tylko kolor wspólny.

Ale cieszy mnie bardzo, brakowało go do  zestawu retro. Pomysł taki bo pstrągi u mnie też retro .Łatwiej wydłubać japońskiego szklaka niż kropka. Za prezent od forumowego kolegi Martina bardzo dziękuje.

post-53358-0-74266600-1581601072_thumb.jpgpost-53358-0-39949200-1581601119_thumb.jpg

• Like 18

No Panowie pogratulować pięknych maszyn do nawijania , co prawda mój z Twoim Przemku ma tylko kolor wspólny.

Ale cieszy mnie bardzo, brakowało go do  zestawu retro. Pomysł taki bo pstrągi u mnie też retro .Łatwiej wydłubać japońskiego szklaka niż kropka. Za prezent od forumowego kolegi Martina bardzo dziękuje.

Piękny zestaw Jacku! Gratulacje! :) ...Tylko ten ekskluzywny, japoński uchwyt do kołowrotka troszkę mnie ...osłabia! :D  ...Chyba do wymiany!... :D

Edytowane przez Dokuś
  • Like 2

Ale cieszy mnie bardzo, brakowało go do zestawu retro. Pomysł taki bo pstrągi u mnie też retro .Łatwiej wydłubać japońskiego szklaka niż kropka. Za prezent od forumowego kolegi Martina bardzo dziękuje.

IMG_5193.JPG IMG_5192.JPG

Fabrycznie z tego co kojarzę nawój jest trochę lepszy w seriach C :)

• Like 1