bartosz311287 Opublikowano 19 Lutego 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2020 A tu od dzieci dla taty że taki kochany cały czas jest [emoji6] ja to jednak mam cudowną rodzinkę [emoji846][emoji6] Swoją drogą pierwsza w życiu daiwa. Wysłane z mojego SM-A505FN przy użyciu Tapatalka 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
scOOtt Opublikowano 20 Lutego 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2020 Pod okonie i pstrągi 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
filser Opublikowano 20 Lutego 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2020 Od żony, za bycie dobrym mężem [emoji1787][emoji6][emoji846] Wysłane z mojego SM-A505FN przy użyciu Tapatalka drewno z aliexpres czy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartosz311287 Opublikowano 20 Lutego 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2020 Filser myślę że BB szanuje swoich klientów i nie poszedłby na łatwiznę. Skąd ten pomysł z alliexpres? Przecież nawet odrobinę to nie jest podobne do uchwytu wykonanego przez Bartka. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Voiteh Opublikowano 20 Lutego 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2020 Bartku to jest nowy Luvias? i on będzie podpięty do tego kijaszka wyżej? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzu Opublikowano 20 Lutego 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2020 Bartku to jest nowy Luvias? i on będzie podpięty do tego kijaszka wyżej? To luvias nienowy Model 2015 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartosz311287 Opublikowano 20 Lutego 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2020 Tak jak kolega Guzu napisał. Myślę że pokręci z matagi, ale taki docelowy kołowrotek to będzie koleżanka z shimano. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
5384 Opublikowano 20 Lutego 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2020 Varivas dostał nowego partnera Duet idealny 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nyny Opublikowano 21 Lutego 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2020 (edytowane) Koszmarne zestawienie kolorystyczne na kiju...Dobrze, że młynek ratuje trochę wygląd.No i mam nadzieję, że walory użytkowe są na odległym biegunie względem wyglądu, i nie idą z nim w jednej parze.Nie mniej gratuluję nabytku Edytowane 21 Lutego 2020 przez nyny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
#Cub Opublikowano 21 Lutego 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2020 No wygląd też nie moja bajka, ale jeden lubi cycate brunetki, a drugi płaskie blondyny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vako Opublikowano 21 Lutego 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2020 (edytowane) Orzeł wylądował: Edytowane 21 Lutego 2020 przez vako 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Żbiku Opublikowano 21 Lutego 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2020 Ponad dwa lata się przymierzałem do tego modelu, w końcu spełniłem sobie kolejne marzenie sprzętowe 16 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fish28 Opublikowano 21 Lutego 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2020 Orzeł wylądował: Czy to nowa wersja ukleji RH? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vako Opublikowano 21 Lutego 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2020 (edytowane) Orzeł wylądował: Czy to nowa wersja ukleji RH?tak. Tu generalnie wszystko jest nowe. Edytowane 21 Lutego 2020 przez vako 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
psd27 Opublikowano 21 Lutego 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2020 @Vako, tez się w ubiegłym toku zaopatrzyłem u Roberta, ale nie aż tak, jak Ty :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artek Opublikowano 21 Lutego 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2020 Tak jak kolega Guzu napisał. Myślę że pokręci z matagi, ale taki docelowy kołowrotek to będzie koleżanka z shimano.Koleżanka z Shimano na S ...Sahara... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
guciolucky Opublikowano 21 Lutego 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2020 A Shimano to jest ta firma co produkuje przerzutki do rowerów? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzu Opublikowano 21 Lutego 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2020 A Shimano to jest ta firma co produkuje przerzutki do rowerów?Tesz 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlawekNikt Opublikowano 21 Lutego 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2020 I np. deore to bardzo dobry osprzęt jest ???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartosz311287 Opublikowano 21 Lutego 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2020 Koleżanka z Shimano na S ...Sahara... W sumie jest jeszcze sephia i stelka. Mój błąd ???? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
booohal Opublikowano 21 Lutego 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2020 Kłaniam się.Ja początkujący.Wybaczcie zatem niski budżet.Choć w stosunku do dotychczasowego sprzętu to i tak wysoka póła Humor na weekend poprawiony 16 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artek Opublikowano 21 Lutego 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2020 Nie przejmuj się niskim budżetem, ważne, że jesteś z tego zakupu zadowolony. Z czasem zakupisz sobie wyższą półkę. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nyny Opublikowano 21 Lutego 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2020 Budżet nieważny.Ważne byś był zadowolony i ryby łowił. A swoją drogą to zdecydowanie ładniejszy wizualnie zestaw niż ten parę postów wyżej 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
booohal Opublikowano 21 Lutego 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2020 Ekstrawagancja kosztuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nyny Opublikowano 21 Lutego 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2020 Ekstrawagancja kosztuje hehSęk w tym, że w ekstrawagancji też można ładnie i gustownie dobrać zestaw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi