gajosik Opublikowano 22 Lutego 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2020 (edytowane) Cieszę się że ci się podobają ???? choć na twoim miejscu bałbym się skrytykować czy wyrazi negatywna opinie o zestawie kolegi patrząc na to co podlinkowałeś. Edytowane 22 Lutego 2020 przez gajosik 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nyny Opublikowano 22 Lutego 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2020 (edytowane) Cieszę się że ci się podobają choć na twoim miejscu bałbym się skrytykować czy wyrazi negatywna opinie o zestawie kolegi patrząc na to co podlinkowałeś.Dobrze, że wyedytowałeś, bo to co było pierwsze napisane to słabe było... Ja się swoich opinii nie boję ani wstydzę, mało tego podlinkowałem rzeczy które znalazłem w 5 sekund. Zestawy owe są spójne wizualnie, a nie miszmasz na wędce jaki Varivas zaprezentował począwszy od kolorów (mało brakowało a cała paleta RGB się tam zmieściła ), po materiały. Do tego Vańek, który sam w sobie piękny nie ratuję tego combo. Napisałem, że kolorystycznie i wizualnie prezentowany później przez jednego z kolegów zestaw był po prostu ładniejszy (pomijam kategorie cenowe).O walorach użytkowych wypowiedziałem się jasno, że raczej nie idą w parze z wyglądem Edytowane 22 Lutego 2020 przez nyny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
guciolucky Opublikowano 22 Lutego 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2020 Blanki spinningowe są nudne kolorystycznie, konserwatywne i nic nowego nie pojawia się na choryzoncie. Sam lubię burgund Talona, zieleń Rouge Rivera czy rainforesta PB. Szare, czarne blanki są bezpłciowe i wszystkie podobne do siebie. Muchowe szklaki np. Epic-a to jest coś ładnego i oryginalnego... 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sharkfishing Opublikowano 22 Lutego 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2020 Wiekszosc blankow jest kolorowana dlatego zeby ukryc jakosc mat niediciagniecia przy rolowaniu i cala reszte dziadostwa wszystkie topowe marki nie maluja blankow a nawet nie poleruja zeby pokazac technologies 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miramar69 Opublikowano 22 Lutego 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2020 Blanki spinningowe są nudne kolorystycznie, konserwatywne i nic nowego nie pojawia się na choryzoncie. Sam lubię burgund Talona, zieleń Rouge Rivera czy rainforesta PB. Szare, czarne blanki są bezpłciowe i wszystkie podobne do siebie. Muchowe szklaki np. Epic-a to jest coś ładnego i oryginalnego...Zawsze można przemalować , a obecnie coraz więcej firm daje opcje wyboru koloru ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MajKar Opublikowano 22 Lutego 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2020 Nudny spinning trafił do mnie dziś, dzięki koledze @Koincydencja. 12 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hudy76 Opublikowano 22 Lutego 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2020 (edytowane) Bo gusta są jak d**a, każdy ma swoje Ed. Zbieg okoliczności, to nie do Ciebie Karolu! Edytowane 22 Lutego 2020 przez Koincydencja 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlawekNikt Opublikowano 22 Lutego 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2020 (edytowane) Paaanie zielona calibrari o ile to najmocniejsza wersja to ma swoich fanów dzięki skrzydłom ... Tak jak i kij powyżej Edytowane 22 Lutego 2020 przez Sławek Nikt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malinabar Opublikowano 22 Lutego 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2020 Nudny spinning trafił do mnie dziś, dzięki koledze @Koincydencja. Dialuna.jpg Dialuna2.jpgDialunki zawsze mi się podobały , choć ja akurat nie mam zbytnio dla nich zastosowań u siebie niestety . Ale fajną mają akcję , blanki wyglądają na mocno responsywne i mają bardzo ładną charakterystykę ugięcia , a masa 144 gram w dziesięciostopowym , uncjowym kiju robi wrażenie . Nawet jeśli ta japońska uncja różni się od amerykańskiej . Niech się gnie w sezonie po rękojeść ! 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bomber Opublikowano 23 Lutego 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2020 Wiekszosc blankow jest kolorowana dlatego zeby ukryc jakosc mat niediciagniecia przy rolowaniu i cala reszte dziadostwa wszystkie topowe marki nie maluja blankow a naweruja zeby pokazac technologiesRaczej nie wszystkie np.St Croix malowany i coraz droższy.Talon też kolorowy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sharkfishing Opublikowano 23 Lutego 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2020 (edytowane) Ja mialem na mysli topowe wedki a nie masowki mc works nie malowane, ripple Fisher tez gole,patriot ,Smith,synit, ever green to najdrozsza wedka na muskie i szczupaki na swiecie prawie 2000$ to w polsce bedzie pewnie z 10k pln. Kazda z tych firm startuje z pulapu cenowego 8-10 wiecej jak stcroix.Wiec st croix to taka raczej niska polka a o talonie to nawet szkoda gadac przy zestawieniu powyzszych firm Edytowane 23 Lutego 2020 przez sharkfishing 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawelHERP Opublikowano 23 Lutego 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2020 Super sprawą jest to, że jest opcja zamówienia sobie czerwonych, złotych, kawasako-zielonych omotek do grafitowych blanków jest tylko i wyłącznie sprawą wędkarza zamawianego sobie wędkę. Kwestia fantazji i smaku inwestora [emoji106] działa tak samo jak klasyczne.Ja wole klasyczne, ktoś inny fioletowe. Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sharkfishing Opublikowano 23 Lutego 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2020 I jeszcze jedna sprawa farby w minimalnym stopniu mnie lub wiecej zaklucaja prace i czulosc jak by ktos mial watpliwosci to proste porownanie -prezerwatywy 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Matiz992 Opublikowano 23 Lutego 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2020 (edytowane) Wędka zamówiona przez neta, uzbrojona w nowy systemem wydłużający rzuty. Niestety nie jest to uszkodzenie w transporcie, wyjechała tak z fabryki co dobrze świadczy o kontroli jakości. SG MPP2 2,51m 12-35g Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Edytowane 23 Lutego 2020 przez Matiz992 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nyny Opublikowano 23 Lutego 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2020 Spiralne zbrojenie jak się patrzy.Prototyp dosłownie, także ciesz się bo jesteś zapewne jednym z pierwszych testerów 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
coma Opublikowano 23 Lutego 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2020 Rodbuilder miał zrobić spiralę ale się rozmyślił w połowie 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzu Opublikowano 23 Lutego 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2020 Wędka zamówiona przez neta, uzbrojona w nowy systemem wydłużający rzuty. Niestety nie jest to uszkodzenie w transporcie, wyjechała tak z fabryki co dobrze świadczy o kontroli jakości. SG MPP2 2,51m 12-35g Wysłane z iPhone za pomocą TapatalkJakiej marki to sprzęt ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Matiz992 Opublikowano 23 Lutego 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2020 Jakiej marki to sprzęt ?Savage Gear Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzu Opublikowano 23 Lutego 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2020 Savage Gear Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Dzieki za szybką odpowiedź. Współczuję zakupu. Reklamuj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin P. Opublikowano 24 Lutego 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2020 Druga sztuka Soare już u mnie Przy pierwszej byłem mocno sceptyczny... Ale po sezonie doszedłem do wniosku, że w tej cenie nie znam dla niego konkurencji Dlatego pojawił się drugi identyczny... Wysłane z mojego SM-N950F przy użyciu Tapatalka 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sharkfishing Opublikowano 24 Lutego 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2020 Guzu mialem juz takiego gloomisa i stcroix o tyle dobrze ze zanim zdarzylem odlorzyc sluchawke druga juz byla wyslana Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
popper Opublikowano 24 Lutego 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2020 Żeby "osiemnastka" nie czuła się samotna ????https://photos.app.goo.gl/b7r8ncfhJmXyNgWb9 11 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malinabar Opublikowano 24 Lutego 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2020 Piękny zestawik Waldku , robi wrażenie to połączenie Shimano-Shimano . Gratuluję zakupu i myślę , że leży w łapie co najmniej tak dobrze , jak wygląda . 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nyny Opublikowano 24 Lutego 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2020 (edytowane) No dobra, żeby nie było Możecie się powyżywać, moja odpowiedź na burzliwą dyskusję wyżej odnośnie pary V V. Dodam, że zestaw do podobnych zastosowań, w podobnych pieniądzach, blank też od skośnookich, nawet młynek z tej samej linii - a użytkowo to póki co nic co miałem w rękach nie ma do tego podjazdu. Edytowane 24 Lutego 2020 przez nyny 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malinabar Opublikowano 24 Lutego 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2020 Przemku , co to za kijek ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi