crizz100 Opublikowano 6 Marca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2020 Ostro zjechali z wagą , 43kg przy 20km ładnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patron Opublikowano 6 Marca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2020 wagowo bardzo mala roznica miedzy 9.8 a 20hp Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
crizz100 Opublikowano 6 Marca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2020 ciekawe jak to wygląda z pojemnością Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cabage Opublikowano 6 Marca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2020 20 KM ma 333ccm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
godski Opublikowano 6 Marca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2020 wagowo bardzo mala roznica miedzy 9.8 a 20hpBo to to samo. Róznica to ogranicznik i moduł. Ewentualnie dysza.Pojemność też ta sama. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prawie30 Opublikowano 6 Marca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2020 Stary/nowy konger streeto Xul Fajna przeróbka, bardzo mi się podoba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sharkfishing Opublikowano 6 Marca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2020 Godski jaki ponton będziesz używał z tym silnikiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
godski Opublikowano 6 Marca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2020 Godski jaki ponton będziesz używał z tym silnikiemBush Crab 400 cm z balonami 50 cm.A jak nie sprzedam to czasem z Kolibri KM330D ale tam max 15 KM i polecę w kosmos 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sharkfishing Opublikowano 6 Marca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2020 Ciekawy jestem ile poleci z tym sprytkiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cabage Opublikowano 6 Marca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2020 Godski 9.8 KM to inna pojemność jak 9.9-15-20KM. Z 9.8 KM nic więcej nie zrobisz. Z 9.9 KM robisz 15KM A po zmianie modułu 20KM. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patron Opublikowano 6 Marca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2020 Bo to to samo. Róznica to ogranicznik i moduł. Ewentualnie dysza.Pojemność też ta sama.z tego co kojaze pojemnosc w 9.8 to 209 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
godski Opublikowano 6 Marca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2020 Godski 9.8 KM to inna pojemność jak 9.9-15-20KM. Z 9.8 KM nic więcej nie zrobisz. Z 9.9 KM robisz 15KM A po zmianie modułu 20KM.Fakt, zapomniałem że teraz na rynku są dwa silniki Tohatsu o mocy bliskiej 10 KM.9,8 i 9,9 KM.Pierwszy to 36-37 kg a drugi 43 kg (golasy z krótką stopą). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bomber Opublikowano 6 Marca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2020 W Waszym wieku to ja 55kg chyba Hondę zapinalem bez problemu☺ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radmac5 Opublikowano 6 Marca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2020 Ja jak kiedyś miałem 20hp ... to też myslalem ze to na dożywocie... I tylko myslalrm... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sharkfishing Opublikowano 6 Marca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2020 Dobrze powiedziane Darek 64 pamietam czasy kiedy bralo się 15 na ramię jeazcze plecak i przez las 3-5 kilometrow ale lata leca a te czasy juz nie wrócą 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pmiszk1 Opublikowano 6 Marca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2020 ... potem dokupi przyczepke a dalej uzna, ze jak juz jest przyczepa to po co ponton i kupi lodzTaka kolej rzeczy ???? 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sharkfishing Opublikowano 6 Marca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2020 Nie koniecznie można mieć lodke i ponton na przyczepie a i tak używać pontonu najczęściej. Ponton z przyczepą wazy 200kg w porownaniu do łódki ktora wazy tonę a morska ponad półtorej ściągam balon za sobą na tygodniu przez parę miesięcy w lecie w tygodniu zajadę przed pracą na 45min na ryby po pracy na godzinkę już kij z paliwem ale łódka zajechał bym transmisje a z pontonem samochod nawet nie czuję ze coś ciaga 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miro 85 Opublikowano 6 Marca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2020 Moj wymarzany zestaw na moj siurek do obsługi wszystkich rybek????Co prawda nie przepadam za lataniem z 2 kijami na rybach, ale ciezko nie będzie ????Finezka dodatkowo dostala do stelki gadzety z vanka 19' co dalo jej wage 193g 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sharkfishing Opublikowano 6 Marca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2020 W końcu po latach odkupiłem im młodszego brata, jedne z najlepiej wydanych pieniędzy na wędkarskie graty nie żałuję ani centa 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radmac5 Opublikowano 6 Marca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2020 Nie koniecznie można mieć lodke i ponton na przyczepie a i tak używać pontonu najczęściej. Ponton z przyczepą wazy 200kg w porownaniu do łódki ktora wazy tonę a morska ponad półtorej ściągam balon za sobą na tygodniu przez parę miesięcy w lecie w tygodniu zajadę przed pracą na 45min na ryby po pracy na godzinkę już kij z paliwem ale łódka zajechał bym transmisje a z pontonem samochod nawet nie czuję ze coś ciagaNie wiem czy dobrze Ciebie zrozumiałem... Ale wystarczy zmienić auto na mocniejsze i już nie będziesz czuł różnicy:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sharkfishing Opublikowano 6 Marca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2020 Auta mam wystarczająco mocne.Nie zrozumieliśmy się chodzi mi o to że jadąc do pracy jak np biorą ryby zabieram ponton wracam z pracy też wstępuje na ryby wszystko lekko i wystarczajaco w pojedynkę inaczej już jest z aluminiową 18 czy 21 z fiberglass jedna wazy prawie 1000lb druga prawie 3000 a ponton 450lb z wszystkimi gratami.Ciagajac ponton na krótkie wypady w pojedynkę kilka razu W tygodniu masz mniejsze zużycie paliwa a co najważniejsze samochodu.Plus ponton postawie pod płotem silnik i stoi a po lodke muszę śmigać do przechowalni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
godski Opublikowano 6 Marca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2020 Ja jak kiedyś miałem 20hp ... to też myslalem ze to na dożywocie... I tylko myslalrm...Ja to wiem, łódki mieć nie będę a do gumiaka nie potrzebne nic więcej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nyny Opublikowano 7 Marca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2020 Auta mam wystarczająco mocne.Mocy i niutonów nigdy za wiele i wystarczająco 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mariusz1000 Opublikowano 7 Marca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2020 Mocy i niutonów nigdy za wiele i wystarczająco a w usa paliwo podobno tanie jak barszcz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radmac5 Opublikowano 7 Marca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2020 Ja to wiem, łódki mieć nie będę a do gumiaka nie potrzebne nic więcej.Zupełnie jak bym słyszał siebie 2 lata temu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi