MZieli10 Opublikowano 7 Marca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2020 Nareszcie ???? 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zandermafija Opublikowano 7 Marca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2020 Nowy zestaw do UL nie planowany,ale musiałem sprawdzić tą Qualie 2.29 2-7g 7lb. Pierwszy Delfin w moich rękach bardzo się obawiałem jak będzie pasował. A okazało się, że jest to najwygodniejszy uchyt jaki miałem w ręku, niestety mega brzydki Do wędki kupiłem Daiwe Revros LT 2000(niestety nie mieli, nic LT 2500) i linke YGK Egi Metal PE 0.4(mega linka w swojej cenie) W przyszłym tygoniu przyjdzie nieco niniejsza Qualia też w delfinów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
5384 Opublikowano 7 Marca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2020 Jaka waga i długość tych gum Melka? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MZieli10 Opublikowano 7 Marca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2020 To nowy, skarlały model Baby Shada, ze zbrojeniem 120g, długość .. 22-25? Nie mierzyłem. Jeszcze formalnie nie jest dostępny, Maciek miał kilka pokazowo tylko.A że wcześniej się zgadaliśmy, że moją ulubioną gumą na majowe łowy jest imitacja wylęgu/narybku przezroczysty ripperek z brokacikiem i delikatnym pomarańczem na ogonku ... dostałem w prezencie ???? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
5384 Opublikowano 7 Marca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2020 Nowy Full Glass na pokładzie od Varivasa Tym razem odrobinę szybszy Tym razem bardziej stonowane wykonanie ale jak dla mnie za spokojnie 14 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bony20 Opublikowano 7 Marca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2020 Zapasy pod większe kotlety. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adriano Opublikowano 8 Marca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2020 Nowy sezon nowy zestaw UL dam jeszcze jedną szansę Vańkowo bo jakoś pierwszym razem nie zaiskrzyło między nami 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateusz Opublikowano 8 Marca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2020 Nowy plecak na ryby:) teraz może lać 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dragon@ Opublikowano 8 Marca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2020 Suzuki jednak nie było ideałem? ???? Jakie parametry tej finezki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adriano Opublikowano 8 Marca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2020 Suzuki jednak nie było ideałem? ???? Jakie parametry tej finezki?Był to idealny kij okoniowy.Ale nigdy nie miałem dłużej niż dwa sezony kija czy kołowrotka po prostu lubię zmieniać sprzęt.Parametry na foto 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Karpiu95 Opublikowano 8 Marca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2020 Super finezza jest wybitna Mam dluzsza wersje do 10g Bedzie Pan zadowolony ???????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hm62 Opublikowano 8 Marca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2020 Taka nowa mikro zabawka do pary z Finetail-em 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woblery L.E. Opublikowano 8 Marca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2020 Okoń,szczupak,sandacz na lekko taki zestaw. Dobrze się z tego rzuca, a kijek jest mega operatywny. Czucie na bardzo dobrym poziomie. Docelowo ma być na bellyboat. 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hm62 Opublikowano 8 Marca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2020 (edytowane) O " zielona żaba " :-) mój pierwszy multik, mam go do dzisiaj ,to było pierwsze zauroczenie castem :-) do dzisiaj choroba robi postępy :-) Edytowane 8 Marca 2020 przez hm62 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siarq Opublikowano 8 Marca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2020 (edytowane) Ja dzis na rybomani odebralem pierwsza lodke - brema 390 Edytowane 8 Marca 2020 przez siarq 13 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
welpa1809 Opublikowano 8 Marca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2020 Pierwszą czyli planujesz rozbudować flotę ???? , aluminium przesiadka z pompona ze dwa levele w górę. Opisz ją jak ochłoniesz . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarasR Opublikowano 8 Marca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2020 Spoko, miałem Yamahę 9,9 o tej samej wadze i spytaj się Roberta jak w Danii z pomostu codziennie do łódki, praktycznie rzecz biorąc sam, zapinałem.A od tego czasu mocy przybyło . Robiłem już testy noszenia i jest dobrze. Chińczyk 2T waży tylko 9 kg mniej przy mniejszej mocy ok. 15 KM i do tego oprócz kasy i wagi ma same minusy. Możesz coś więcej o tych samych minusach chińskich silników napisać. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
godski Opublikowano 8 Marca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2020 Możesz coś więcej o tych samych minusach chińskich silników napisać. Oczywiście - 2t chińczyk kontra 4t Tohatsu.- robienie mieszanek- spalanie- zapaszek- głośność- jakość i precyzja wykonania czyli Made in China no name praktycznie rzecz biorąc kontra Made in Japan- dostępność części za parę lat- moc w Chińczykach pewnie zawyżona Plusy- cena - waga Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarasR Opublikowano 8 Marca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2020 Oczywiście - 2t chińczyk kontra 4t Tohatsu.- robienie mieszanek- spalanie- zapaszek- głośność- jakość i precyzja wykonania czyli Made in China no name praktycznie rzecz biorąc kontra Made in Japan- dostępność części za parę lat- moc w Chińczykach pewnie zawyżona Plusy- cena - wagaDziękuje Szczerze mówiąc to myślałem ,że napiszesz ,że chińczyk nie pali .nie ciągnie a szarpak w ręce zostaje , korbowody bokiem wychodzą i takie tam Andrzeju ,bez urazy co do Twojej osoby i innych obecnych tu na forum.Ale porównując nowego japońca 2T do tych pierwszych czterech punktów to nie ma żadnej różnicy Japan VS ChrL - jakość i precyzja wykonania czyli Made in China no name praktycznie rzecz biorąc kontra Made in Japan Można przyjąć ,że japan wygrywa ale nikt z nas nie był i nie widział linii produkcyjnej storma czy też caprala i do końca nie wiemy czy jest to dokładnie to samo. -- dostępność części za parę lat Tu trochę obawa na wyrost p.t. co to będzie jak to będzie za jakiś czas. - moc w Chińczykach pewnie zawyżonaW moim 2T 13,5 km myślę ,że nie. Ale patrząc na te mniejsze moce i ich śruby napędowe ,powiedzmy te 6 czy 7 km to pewnie tak. Motorek masz fajny i niech przynosi Ci wiele frajdy z użytkowania. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anpart Opublikowano 10 Marca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2020 (edytowane) Dzisiejszy zakup. Edytowane 10 Marca 2020 przez anpart 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
godski Opublikowano 10 Marca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2020 Dziękuje Szczerze mówiąc to myślałem ,że napiszesz ,że chińczyk nie pali .nie ciągnie a szarpak w ręce zostaje , korbowody bokiem wychodzą i takie tam Andrzeju ,bez urazy co do Twojej osoby i innych obecnych tu na forum.Ale porównując nowego japońca 2T do tych pierwszych czterech punktów to nie ma żadnej różnicy Japan VS ChrL - jakość i precyzja wykonania czyli Made in China no name praktycznie rzecz biorąc kontra Made in Japan Można przyjąć ,że japan wygrywa ale nikt z nas nie był i nie widział linii produkcyjnej storma czy też caprala i do końca nie wiemy czy jest to dokładnie to samo. -- dostępność części za parę lat Tu trochę obawa na wyrost p.t. co to będzie jak to będzie za jakiś czas. - moc w Chińczykach pewnie zawyżonaW moim 2T 13,5 km myślę ,że nie. Ale patrząc na te mniejsze moce i ich śruby napędowe ,powiedzmy te 6 czy 7 km to pewnie tak. Motorek masz fajny i niech przynosi Ci wiele frajdy z użytkowania. Pytałeś o minusy chińskich silników to napisałem . - jakość i precyzja wykonania czyli Made in China no name praktycznie rzecz biorąc kontra Made in Japan Można przyjąć ,że japan wygrywa ale nikt z nas nie był i nie widział linii produkcyjnej storma czy też caprala i do końca nie wiemy czy jest to dokładnie to samo. WYBACZ ALE W TYM PUNKCIE JAPAN WYGRYWA NA BANK. -- dostępność części za parę lat Tu trochę obawa na wyrost p.t. co to będzie jak to będzie za jakiś czas. ZA TO MAMY PEWNOŚĆ ŻE DO MARKOWYCH SILNIKÓW NIE BĘDZIE PROBLEMU. PRZY CHIŃCZYKACH JEST TO NIEWIADOMA. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sharkfishing Opublikowano 10 Marca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2020 Duzo czesci pasuje od innych chinczykow lub japonczykow 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zandermafija Opublikowano 10 Marca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2020 (edytowane) Sprzedaż raczej niechętnie wchodzi w grę, no chyba że ktoś jest mistrzem w negocjacjach Szybko poszło zero negocjacji Jedna propozycja i kijek już był dogadany. I tak stałem się posiadaczem kolejnej Quali w delfinie teraz padło na XJB702ML. Kijek ma być docelowo pod sandacza na lekko, czyli 5-15g plus guma. Mimo że blanki budżetowe. To poprzednia Qualia bardzo dobrze przekazuje brania i wszelki kontakt z przynęta, a nie co nasz chrust sklepowy. Aaa dzięki za miły gratis! Edytowane 10 Marca 2020 przez zandermafija*SpinnigistaWT 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alaryk Opublikowano 10 Marca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2020 Napisz, czy trzeszczy uchwyt, pliz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sharkfishing Opublikowano 10 Marca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2020 A czemu ma trzeszczec? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi