MarCinFin Opublikowano 18 Marca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2020 wszystko cacy, ale .... cena bolesna IMG_20200318_110016a.jpgMulti z terkotką zagra pięknie przy tym sliderze ja ustrzeli go mama 1m+Miód na uszy Wiesława [emoji847] Wysłane z mojego CLT-L29 przy użyciu Tapatalka 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 18 Marca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2020 To znaczy? Pisz konkretnie bo lejesz wodę w każdym wątku jak Towarzysz Wiesław napisał No skoro pojechałeś po linii partyjnej...ale powiem szczerze, że sam przed sobą się dziwię i wstydzę 148pln (to chyba więcej niż za melanżyka?!)Inna ciekawa kwestia. Po moim zakupie na stanie sklepu pozostało 6szt. i ich cena poszybowała na ... 189!!! Czyli kupiłem okazyjnie? 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Banjo Opublikowano 18 Marca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2020 (edytowane) No skoro pojechałeś po linii partyjnej...ale powiem szczerze, że sam przed sobą się dziwię i wstydzę 148pln (to chyba więcej niż za melanżyka?!)Inna ciekawa kwestia. Po moim zakupie na stanie sklepu pozostało 6szt. i ich cena poszybowała na ... 189!!! Czyli kupiłem okazyjnie? Raczej Robercie wywołałeś popyt . Wzrosła im sprzedaż o blisko 15 % . Edytowane 18 Marca 2020 przez Banjo 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mekamil Opublikowano 18 Marca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2020 No skoro pojechałeś po linii partyjnej...ale powiem szczerze, że sam przed sobą się dziwię i wstydzę 148pln (to chyba więcej niż za melanżyka?!)Inna ciekawa kwestia. Po moim zakupie na stanie sklepu pozostało 6szt. i ich cena poszybowała na ... 189!!! Czyli kupiłem okazyjnie? ILE? Sklep próbuję zarobić na nowince, póki nie jest szeroko dostępna, czy to ma być docelowa cena tych największych Sliderów? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 18 Marca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2020 Cholera wie? towar słabo osiągalny ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Żbiku Opublikowano 18 Marca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2020 (edytowane) A kolor tego Slidera 16 to jakiś limitowany może? Bo „normalna” cena za 16 jest chyba trochę niższa? http://pleciona.pl/pl/p/Wobler-Salmo-SLIDER-Real-Roach-16cm152g-S/36915http://www.rekin.sklep.pl/index.php?id_product=389&controller=product Edytowane 18 Marca 2020 przez Żbiku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacekp29 Opublikowano 18 Marca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2020 A kolor tego Slidera 16 to jakiś limitowany może? Bo „normalna” cena za 16 jest chyba trochę niższa? http://pleciona.pl/pl/p/Wobler-Salmo-SLIDER-Real-Roach-16cm152g-S/36915http://www.rekin.sklep.pl/index.php?id_product=389&controller=productJak towar niedostępny to cena może być jaka kolwiek [emoji6] Wysłane z mojego Redmi Note 4 przy użyciu Tapatalka 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SUONE Opublikowano 18 Marca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2020 A kolor tego Slidera 16 to jakiś limitowany może? Bo „normalna” cena za 16 jest chyba trochę niższa?http://pleciona.pl/pl/p/Wobler-Salmo-SLIDER-Real-Roach-16cm152g-S/36915http://www.rekin.sklep.pl/index.php?id_product=389&controller=productTo się kolega pogniewa na sklep .... . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hm62 Opublikowano 18 Marca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2020 @Gaweł pisał ,że produkcja tych 16 zatrzymana , więc można powiedzieć " edycja specjalna" w każdym dostępnym na rynku kolorze :-) 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karolkrause Opublikowano 18 Marca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2020 W ubiegłym roku kupowałem 16-stki po 86 zł z wysyłką ???????????? więc ciekawe skąd się biorą teraz takie ceny ???????????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zetika16 Opublikowano 18 Marca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2020 W ubiegłym roku kupowałem 16-stki po 86 zł z wysyłką [emoji16][emoji16][emoji16] więc ciekawe skąd się biorą teraz takie ceny [emoji35][emoji35][emoji35]Pewnie stąd że dystrybutor inny Wysłane z mojego SM-G965F przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cabage Opublikowano 19 Marca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2020 Nadszedł umysłowy kryzys w sklepach ???????????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlawekNikt Opublikowano 19 Marca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2020 Robert jak już sprawdzisz jaka jest różnica pomiędzy 16 a 14 to nie zapomnij o tym kilku słów dodać ???? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kwasek Opublikowano 19 Marca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2020 Sliderów 14 nie ma... 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hudy76 Opublikowano 19 Marca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2020 https://youtu.be/6oIg9o3AwBA?t=27 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 19 Marca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2020 Robert jak już sprawdzisz jaka jest różnica pomiędzy 16 a 14 to nie zapomnij o tym kilku słów dodać Sławku,"16"już testowałem przez jeden dzień zeszłorocznego zlotu na Żarnowcu (wycyganiłem pożyczkę od Andrzeja Wiznera). Pracuje ja to Slider choć przy spokojnych pociągnięciach odchodzi dalej niż "12" Oczywiście potrzebny jest zdecydowanie mocniejszy kij aby wymusić taką pracę jaka się chce 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyprys19 Opublikowano 19 Marca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2020 Robert jak już sprawdzisz jaka jest różnica pomiędzy 16 a 14 to nie zapomnij o tym kilku słów dodać Sławku ,różnica to 2cm ,ale Robert tego nie sprawdzi ,bo nie ma 14-tek, a między 16-tką a 12-tką jest 4cm! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 19 Marca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2020 Jedna cyferka=grill? Kochani, więcej luzu w czasach zarazy 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
godski Opublikowano 19 Marca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2020 Kawał drąga jest potrzebne aby go właściwie poprowadzić przy expresie. Ciekawe czy MU638 mi się nie skończy... . 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 19 Marca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2020 Testowałem właśnie na MU638. Daje radę. Ja gorzej, przy rzucie bałem się ... aby mnie nie pociągnął za sobą 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
godski Opublikowano 19 Marca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2020 Testowałem właśnie na MU638. Daje radę. Ja gorzej, przy rzucie bałem się ... aby mnie nie pociągnął za sobą Rzut to nie problem, aby nie poddawał się przy podszarpywaniu.Spróbuj porzucać troutem 300 gramów, tam dopiero wciąga do wody. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 19 Marca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2020 Nie odczułem takiego problemu. Mój MU ma długość 190 (czy to jest skrócony blank? nie wiem) Zawsze, krótkie pociągnięcie z ramienia można w końcówce dociągnąć nadgarstkiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tata Filipa Opublikowano 19 Marca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2020 Idąc za ciosem są siostrzyczki ???? 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
popper Opublikowano 20 Marca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2020 (edytowane) https://photos.app.goo.gl/eTb5cXYU3ZELmwJ5APachnący nowością pokrowiec od Pawła, @Misiek tutaj, o ile pamiętam.Nowe ubranko dla nowej trociówki???? Edytowane 20 Marca 2020 przez popper 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Żbiku Opublikowano 22 Marca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2020 (edytowane) Jako, że w tym sezonie oprócz pstrągów chce trochę powrócić do polowania na bolenie, sprawiłem sobie taki kijaszek. Mega mi się podoba i do moich polowań w zupełności wystarczy Sparowany będzie z moim plażowym TP XD 4000XG i plecionką 0.10 Spiderwire. Edytowane 22 Marca 2020 przez Żbiku 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi