gregor86 Opublikowano 22 Marca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2020 Mam i ja Pierwsze testy pomyślne????St.Croix LBC68MXF ,Curado DC 151XG 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Woytec Opublikowano 22 Marca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2020 Jako, że w tym sezonie oprócz pstrągów chce trochę powrócić do polowania na bolenie, sprawiłem sobie taki kijaszek. Mega mi się podoba i do moich polowań w zupełności wystarczy Sparowany będzie z moim plażowym TP XD 4000XG i plecionką 0.10 Spiderwire. 1D32DFFA-3DF4-4386-BFBF-A5ACEBFAA8BA.jpeg BE57AC2D-3150-43E1-9E35-12D3AA60CCD9.jpeg E83763D4-924F-4C24-8069-71C3356AB8DE.jpeg Będzie Pan zadowolony, HM-y fajnie sobie radzą z większością przynęt boleniowych i mają odpowiednią moc żeby siłowo zatrzymać rybę w nurcie. Długo byłem sceptyczny wobec tych wędek a teraz Electra Dream to praktycznie mój uniwersał. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mav3rick Opublikowano 25 Marca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2020 Długo się czaiłem, aż wreszcie zamówiłem 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sero1975 Opublikowano 25 Marca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2020 A do mnie właśnie dotarło hamerykańskie pudełko :D 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
filser Opublikowano 25 Marca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2020 A do mnie właśnie dotarło hamerykańskie pudełko :D IMG_0330.jpgPrzesyłki z USA są realizowane normalnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sharkfishing Opublikowano 25 Marca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2020 A czemu mialy by nie byc wirus wirusem a kasa musi sie zgadzac, normalnie ida lotnicze paczki 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elpojo Opublikowano 26 Marca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2020 A do mnie właśnie dotarło hamerykańskie pudełko Cło naliczono? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
guciolucky Opublikowano 26 Marca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2020 Powinno starczyć do końca sezonu 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Voiteh Opublikowano 26 Marca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2020 gucio a to czerwone to plecionka czy żyłka? co to za cudo? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
guciolucky Opublikowano 26 Marca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2020 Wszystko plecionki, ta czerwona to jigin' braid. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sharkfishing Opublikowano 26 Marca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2020 (edytowane) Plecionka chyba Edytowane 26 Marca 2020 przez sharkfishing Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artek Opublikowano 5 Kwietnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2020 (edytowane) Mój nowy nabytek od kol. Skalek. Edytowane 5 Kwietnia 2020 przez Artek 12 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radmac5 Opublikowano 5 Kwietnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2020 Wysłane z mojego SM-G975F przy użyciu Tapatalka 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artek Opublikowano 5 Kwietnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2020 Rysiu to się zna. Też na ryby chodzi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mariusz! Opublikowano 6 Kwietnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2020 W planach było matagi LL, a wyszło tak... fajnie. 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zandermafija Opublikowano 6 Kwietnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2020 W planach było matagi LL, a wyszło tak... fajnie.I jak wrażenia? Jakie jest ugięcie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mariusz! Opublikowano 6 Kwietnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2020 I jak wrażenia? Jakie jest ugięcie?Delikatny szczyt, mocny dolnik. To tak na sucho. Już niedługo próba wody. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Karpiu95 Opublikowano 6 Kwietnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2020 Będziesz Pan zadowolony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fish28 Opublikowano 7 Kwietnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2020 Bez wątpienia ???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Matiz992 Opublikowano 7 Kwietnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2020 Zapasy jedynej słusznej przynęty na bolki uzupełnione. Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawelHERP Opublikowano 7 Kwietnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2020 Zapasy jedynej słusznej przynęty na bolki uzupełnione. Super pakiet!Swoją drogą- jak przechowujecie gumy RH? Mi po jakimś czasie wyginają się w pudełkach i robią bączki przy prowadzeniu. W zeszłym roku używałem pokrowca na telefon do biegania ale to strasznie uciążliwe. Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pride Opublikowano 7 Kwietnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2020 GoPro Hero 7 dotarło, klenie będą ostro kręcone w tym roku 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Matiz992 Opublikowano 7 Kwietnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2020 Zapasy jedynej słusznej przynęty na bolki uzupełnione. Super pakiet!Swoją drogą- jak przechowujecie gumy RH? Mi po jakimś czasie wyginają się w pudełkach i robią bączki przy prowadzeniu. W zeszłym roku używałem pokrowca na telefon do biegania ale to strasznie uciążliwe. Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Te regularnie używane do piórnika, żeby swobodnie wisiały i nie ma problemu. Jak trzymałem w jakimkolwiek pudełku to zawsze zaginały się ogonki, całe szczęście gotowanie ratuje sytuacje na jakiś czas. Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fish28 Opublikowano 8 Kwietnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2020 GoPro Hero 7 dotarło, klenie będą ostro kręcone w tym roku Chyba jednak nie będą. Szybko ją sprzedajesz, można zapytać co Ci w niej nie podpasowało? 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miramar69 Opublikowano 8 Kwietnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2020 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi