Skocz do zawartości

Pochwal się nowym sprzętem ! ;)

Esox1999

Rekomendowane odpowiedzi

Chyba jednak nie będą. Szybko ją sprzedajesz, można zapytać co Ci w niej nie podpasowało?

Postanowiłem dołożyć drugie tyle i kupić mocniejsze GoPro Hero 7 black :D

Kamerka jest super ale pojawiło się trochę dodatkowych pieniędzy i postanowiłem doinwestować. 

Więc spokojnie, klenie będą brały nadal ;)

Żeby nie być gołosłownym wrzucę tutaj niebawem zdjęcie GoPro 7 Black z karteczką z moim nickiem.

Bo w sumie faktycznie może to podejrzanie wyglądać jak dzień po dniu się chwalę i sprzedaję.

Edytowane przez Pride
  • Like 1

Zapasy jedynej słusznej przynęty na bolki uzupełnione.

Super pakiet!

Swoją drogą- jak przechowujecie gumy RH? Mi po jakimś czasie wyginają się w pudełkach i robią bączki przy prowadzeniu. W zeszłym roku używałem pokrowca na telefon do biegania ale to strasznie uciążliwe.

Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk

Wygięte ogonki spokojnie żelazkiem ogarniesz [emoji6]

Wysłane z mojego CLT-L29 przy użyciu Tapatalka

• Like 1

Matko boska, Mati, szczupaki na rekiny będziesz łowił? ;)

Do mnie dziś tez dotarła przesyłka z JP ;) Miał być stricte na plażowe trocie ale sezon chyli się ku końcowi i w tym sezonie raczej nie zawita na plaży... :(

attachicon.gif 83DDB276-FFB3-48CF-9B65-C9047BAA42F0.jpeg

Szczupaki się na sam widok pos*ają i prosto do podbieraka na fotkę :D

Co masz na myśli za dużo Kanalgratis ? :)

Dla mnie to pierwsza ich przynęta ;)

W sensie, że Ty już się złapałeś na Sharkshada ????

Odkąd chłopaki rozwinęli biznes z produkcją wabików nie uświadczysz w ich filmach innych (gum - bo hardbaitów jeszcze nie robią i posługują się do porównań "VS" choćby Strike Pro czy ABU). Nie dziwię się, bo to w zasadzie najbardziej oczywisty kanał reklamy, i dodatkowo najbardziej zajebiaszczej reklamy jaką znam i szczerze mówiąc namiętnie oglądam ;)

• Like 1

Żeby wstąpić do lokalnego towarzystwa wędkarskiego (i nie móc wędkować!???? ) czekałem .. 6 lat? Damy radę ;)

A jakby co to żart tylko, Slidery schodzą na dalszy plan i pierwszy ogień na nieznanych wodach, Piranie je wygryzły ????

Edytowane przez morrum

W sensie, że Ty już się złapałeś na Sharkshada

Odkąd chłopaki rozwinęli biznes z produkcją wabików nie uświadczysz w ich filmach innych (gum - bo hardbaitów jeszcze nie robią i posługują się do porównań "VS" choćby Strike Pro czy ABU). Nie dziwię się, bo to w zasadzie najbardziej oczywisty kanał reklamy, i dodatkowo najbardziej zajebiaszczej reklamy jaką znam i szczerze mówiąc namiętnie oglądam ;)

Ja też ich oglądam, super kanał , przynęta mi sie spodobała :)

Ten ogon w rzeczywistości jest ogromny :P 

Belony też przyjemnie się łowi tym kijkiem.

Do mnie dziś tez dotarła przesyłka z JP ;) Miał być stricte na plażowe trocie ale sezon chyli się ku końcowi i w tym sezonie raczej nie zawita na plaży... :(

83DDB276-FFB3-48CF-9B65-C9047BAA42F0.jpeg

Zestaw pod szczupaka na moje przeguby "piętnastki" skompletowany :) Morethan ma dołożone łożyska na wormie, przekładnie od zilliona 1516HL i drag clicker :) Kraag po prostu bajka, uchwyt daiwy mega wygodny :) Do tej pory casta używałem tylko do jerków i ciężkich przynęt ale teraz czuję że całkowicie przerzucę się na ruchomą szpulę :) 

post-58942-0-92075000-1586617531_thumb.jpg

post-58942-0-05873300-1586617543_thumb.jpg

post-58942-0-99801600-1586617561_thumb.jpg

• Like 10

A jak te Dialuny współpracują z gumowymi przynetami?