radmac5 Opublikowano 8 Kwietnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2020 Klenie brać przestały:) hehehehe 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pride Opublikowano 8 Kwietnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2020 (edytowane) Chyba jednak nie będą. Szybko ją sprzedajesz, można zapytać co Ci w niej nie podpasowało?Postanowiłem dołożyć drugie tyle i kupić mocniejsze GoPro Hero 7 black Kamerka jest super ale pojawiło się trochę dodatkowych pieniędzy i postanowiłem doinwestować. Więc spokojnie, klenie będą brały nadal Żeby nie być gołosłownym wrzucę tutaj niebawem zdjęcie GoPro 7 Black z karteczką z moim nickiem.Bo w sumie faktycznie może to podejrzanie wyglądać jak dzień po dniu się chwalę i sprzedaję. Edytowane 8 Kwietnia 2020 przez Pride 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcyk Opublikowano 8 Kwietnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2020 Zapasy jedynej słusznej przynęty na bolki uzupełnione. Super pakiet!Swoją drogą- jak przechowujecie gumy RH? Mi po jakimś czasie wyginają się w pudełkach i robią bączki przy prowadzeniu. W zeszłym roku używałem pokrowca na telefon do biegania ale to strasznie uciążliwe. Wysłane z iPhone za pomocą TapatalkWygięte ogonki spokojnie żelazkiem ogarniesz [emoji6] Wysłane z mojego CLT-L29 przy użyciu Tapatalka 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dawid.K Opublikowano 9 Kwietnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2020 Takie o to "baryłeczki" dojechały - może do lata będą pływać 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 10 Kwietnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2020 Czyżby Salmo wypuściło Slidera 12S w nowej szacie?Otóż nie! To kolega cyprys19 założył staremu, spracowanemu salmiakowi nowe ubranko 12 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Byniek Opublikowano 10 Kwietnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2020 Brawa dla Marcina!!!pozdrawiam byniek 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MZieli10 Opublikowano 10 Kwietnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2020 A się zarzekał, że nie zrobi.. dzięki za Info Robercie. Marciiin, mam z 15 Sliderów do przebrania ???? 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateo90 Opublikowano 10 Kwietnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2020 Ja sobie natomiast takiego szkraba zakupiłem na pajki, zobaczymy co z tego będzie : 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MZieli10 Opublikowano 10 Kwietnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2020 Ktoś już pisał niedawno - za dużo Kanalgratis ????Ale sam czekam na lepsze czasy - bo spłukany jestem - by u Rafała troszkę kasy przehulać jakieś fatnosy, sharkshady właśnie ... eh. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateo90 Opublikowano 10 Kwietnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2020 Ktoś już pisał niedawno - za dużo Kanalgratis Ale sam czekam na lepsze czasy - bo spłukany jestem - by u Rafała troszkę kasy przehulać jakieś fatnosy, sharkshady właśnie ... eh. Co masz na myśli za dużo Kanalgratis ? Dla mnie to pierwsza ich przynęta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Żbiku Opublikowano 10 Kwietnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2020 (edytowane) Matko boska, Mati, szczupaki na rekiny będziesz łowił? Do mnie dziś tez dotarła przesyłka z JP Miał być stricte na plażowe trocie ale sezon chyli się ku końcowi i w tym sezonie raczej nie zawita na plaży... Edytowane 10 Kwietnia 2020 przez Żbiku 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateo90 Opublikowano 10 Kwietnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2020 Matko boska, Mati, szczupaki na rekiny będziesz łowił? Do mnie dziś tez dotarła przesyłka z JP Miał być stricte na plażowe trocie ale sezon chyli się ku końcowi i w tym sezonie raczej nie zawita na plaży... 83DDB276-FFB3-48CF-9B65-C9047BAA42F0.jpegSzczupaki się na sam widok pos*ają i prosto do podbieraka na fotkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MZieli10 Opublikowano 10 Kwietnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2020 Co masz na myśli za dużo Kanalgratis ? Dla mnie to pierwsza ich przynęta W sensie, że Ty już się złapałeś na Sharkshada ????Odkąd chłopaki rozwinęli biznes z produkcją wabików nie uświadczysz w ich filmach innych (gum - bo hardbaitów jeszcze nie robią i posługują się do porównań "VS" choćby Strike Pro czy ABU). Nie dziwię się, bo to w zasadzie najbardziej oczywisty kanał reklamy, i dodatkowo najbardziej zajebiaszczej reklamy jaką znam i szczerze mówiąc namiętnie oglądam 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyprys19 Opublikowano 10 Kwietnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2020 A się zarzekał, że nie zrobi.. dzięki za Info Robercie. Marciiin, mam z 15 Sliderów do przebrania Michale , Robert miał obiecanego sliderka 2 lata temu...jeśli jesteś w stanie tyle czekać to pomyślimy :D 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 10 Kwietnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2020 Poważnie? ...ależ ten czas zleciał!!! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MZieli10 Opublikowano 10 Kwietnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2020 (edytowane) Żeby wstąpić do lokalnego towarzystwa wędkarskiego (i nie móc wędkować!???? ) czekałem .. 6 lat? Damy radę A jakby co to żart tylko, Slidery schodzą na dalszy plan i pierwszy ogień na nieznanych wodach, Piranie je wygryzły ???? Edytowane 10 Kwietnia 2020 przez morrum Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateo90 Opublikowano 10 Kwietnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2020 W sensie, że Ty już się złapałeś na Sharkshada Odkąd chłopaki rozwinęli biznes z produkcją wabików nie uświadczysz w ich filmach innych (gum - bo hardbaitów jeszcze nie robią i posługują się do porównań "VS" choćby Strike Pro czy ABU). Nie dziwię się, bo to w zasadzie najbardziej oczywisty kanał reklamy, i dodatkowo najbardziej zajebiaszczej reklamy jaką znam i szczerze mówiąc namiętnie oglądam Ja też ich oglądam, super kanał , przynęta mi sie spodobała Ten ogon w rzeczywistości jest ogromny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
popper Opublikowano 11 Kwietnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2020 Belony też przyjemnie się łowi tym kijkiem. Matko boska, Mati, szczupaki na rekiny będziesz łowił? Do mnie dziś tez dotarła przesyłka z JP Miał być stricte na plażowe trocie ale sezon chyli się ku końcowi i w tym sezonie raczej nie zawita na plaży... 83DDB276-FFB3-48CF-9B65-C9047BAA42F0.jpeg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zandermafija Opublikowano 11 Kwietnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2020 Taka ławiczka płoci 8cm od Tobi HandMade wpłynęła. Gumki robią mega wrażenie. Dzisiaj i jutro testy na prywatnej wodzie. Do tego duże mięsiste jigi, ale nie komercyjne i nie mogę się nimi chwalić 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TAURUS1989 Opublikowano 11 Kwietnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2020 Zestaw pod szczupaka na moje przeguby "piętnastki" skompletowany Morethan ma dołożone łożyska na wormie, przekładnie od zilliona 1516HL i drag clicker Kraag po prostu bajka, uchwyt daiwy mega wygodny Do tej pory casta używałem tylko do jerków i ciężkich przynęt ale teraz czuję że całkowicie przerzucę się na ruchomą szpulę 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DiddoR Opublikowano 11 Kwietnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2020 Matko boska, Mati, szczupaki na rekiny będziesz łowił? Do mnie dziś tez dotarła przesyłka z JP Miał być stricte na plażowe trocie ale sezon chyli się ku końcowi i w tym sezonie raczej nie zawita na plaży... A jak te Dialuny współpracują z gumowymi przynetami? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HIFI Opublikowano 11 Kwietnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2020 Ja zostawiłem przez roztargnienie na słońcu i już jest wyjątkowy 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hudy76 Opublikowano 11 Kwietnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2020 Pokaż jeszcze z drugiej strony. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HIFI Opublikowano 11 Kwietnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2020 @Koincydencja proszę bardzo 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bob74 Opublikowano 11 Kwietnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2020 … kolejnego trafiła zaraza ruchomej szpulki... 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi