hm62 Opublikowano 11 Kwietnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2020 Nie ma fajniejszej zarazy :-) 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adriano Opublikowano 15 Kwietnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2020 Na ryby zabraniają jechać to chociaż będzie czym w fotelu kręcić 21 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
guciolucky Opublikowano 15 Kwietnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2020 Ruszyła fala nocnych zakupów... No ale przecież trzeba jakoś rozwiązać kwestię zdjęć, podczas łowienia z belly, swoją drogą polecam, fajny, stabilny, lekki i mocny stick o długości 125cm. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcyk Opublikowano 15 Kwietnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2020 Ruszyła fala nocnych zakupów... No ale przecież trzeba jakoś rozwiązać kwestię zdjęć, podczas łowienia z belly, swoją drogą polecam, fajny, stabilny, lekki i mocny stick o długości 125cm. IMG_20200415_223509.jpg IMG_20200415_215704.jpgKuba są lepsze sposoby załatwiaj 2 belly albo sam załatwię i będę focił [emoji6] Wysłane z mojego CLT-L29 przy użyciu Tapatalka 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
guciolucky Opublikowano 15 Kwietnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2020 (edytowane) Daniel, mam dwie kaczki więc czuj się zaproszony, aparat też się jakiś znajdzie Myślę, że by Ci się spodobało Edytowane 15 Kwietnia 2020 przez guciolucky 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateush Opublikowano 16 Kwietnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2020 Seeker S-Glass Black Edition @pstrągman 22 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
guciolucky Opublikowano 16 Kwietnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2020 Najs łan 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzu Opublikowano 16 Kwietnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2020 Ruszyła fala nocnych zakupów... No ale przecież trzeba jakoś rozwiązać kwestię zdjęć, podczas łowienia z belly, swoją drogą polecam, fajny, stabilny, lekki i mocny stick o długości 125cm. IMG_20200415_223509.jpg IMG_20200415_215704.jpgBardzo ciekawe Wrzucisz link do produktu ? Dzięki ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
guciolucky Opublikowano 16 Kwietnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2020 https://allegro.pl/oferta/kijek-selfie-statyw-uchwyt-aparat-smartfon-selfi-8694186342 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcyk Opublikowano 18 Kwietnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2020 (edytowane) Opis powinien być inny ale koniec końców to jest to na czym mi zależało [emoji4]Sunrise BLMDM2108L 6-24g, 2,90cm/6-12lb. Oby do maja [emoji6] Wysłane z mojego CLT-L29 przy użyciu Tapatalka Edytowane 18 Kwietnia 2020 przez Qcyk 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
popper Opublikowano 18 Kwietnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2020 Znacznie się różni od tego, co ja miałem wydaniu FC. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
minnow Opublikowano 18 Kwietnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2020 Blank był skrobany? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcyk Opublikowano 18 Kwietnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2020 (edytowane) Blank był skrobany?Tak i była wcierana żywica. Wysłane z mojego CLT-L29 przy użyciu Tapatalka Edytowane 18 Kwietnia 2020 przez Qcyk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
minnow Opublikowano 18 Kwietnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2020 Tak pytam, bo mam taki sam tyle że w zbrojeniu fc. Pierwszym właścicielem był wlasnie Pan Waldek wel "popper" chyba .A nie chciałeś go pomalować na podobny kolor? Krzysztof Zieliński ma fajne transparentne kolory i ma też taki miodowy brąz, prawie identyczny jak orginał. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcyk Opublikowano 18 Kwietnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2020 Tak pytam, bo mam taki sam tyle że w zbrojeniu fc. Pierwszym właścicielem był wlasnie Pan Waldek wel "poper" chyba [emoji846].A nie chciałeś go pomalować na podobny kolor? Krzysztof Zieliński ma fajne transparentne kolory i ma też taki miodowy brąz, prawie identyczny jak orginał.Może kiedyś go przemaluję. Póki co taki kupiłem i zamierzam się nim cieszyć w sezonie 2020 a później pomyślę czy chcę w nim cokolwiek zmieniać [emoji4][emoji6] Wysłane z mojego CLT-L29 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartolo Opublikowano 18 Kwietnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2020 Może kiedyś go przemaluję. Póki co taki kupiłem i zamierzam się nim cieszyć w sezonie 2020 a później pomyślę czy chcę w nim cokolwiek zmieniać [emoji4][emoji6] Wysłane z mojego CLT-L29 przy użyciu TapatalkaNiech łowi same kabany!Mam nadzieję, że fartowny będzie! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nyny Opublikowano 18 Kwietnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2020 Ja powinienem procent dostac Heh, na poważnie to niech służy, ja póki co dalej szukam lżejszego. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zandermafija Opublikowano 18 Kwietnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2020 Kolejna ławiczka płoteczek 8cm od Tobi HandMade Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartolo Opublikowano 18 Kwietnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2020 Ja powinienem procent dostac Heh, na poważnie to niech służy, ja póki co dalej szukam lżejszego.Procent to możemy obalić jak się kiedyś nad wodą spotkamy! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
guciolucky Opublikowano 18 Kwietnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2020 A ja od Was po kolei powinienem zgarnąć...zrobiłem mały remanent i chyba coś będę Przemek miał dla Ciebie. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nyny Opublikowano 18 Kwietnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2020 (edytowane) Procent to możemy obalić jak się kiedyś nad wodą spotkamy!I to ja rozumiem A ja od Was po kolei powinienem zgarnąć...zrobiłem mały remanent i chyba coś będę Przemek miał dla Ciebie.I to jest bardzo dobra wiadomość Edytowane 18 Kwietnia 2020 przez nyny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
saitt Opublikowano 19 Kwietnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2020 (edytowane) @adriano ta gwiazdka to do aurigi? Edytowane 19 Kwietnia 2020 przez saitt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kruz Opublikowano 20 Kwietnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2020 Przyjechała Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk 12 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
godski Opublikowano 20 Kwietnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2020 (edytowane) U mnie również szał zakupów trwa. Po silniku 20 KM wpadł aku 100 Ah. Edytowane 20 Kwietnia 2020 przez godski 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hasior Opublikowano 20 Kwietnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2020 Kruz z Japan przyjechała? czy z Europy? mi na placie pisali ,że nie wysyłają do odwołania paczek do PL z powodu pandemii. jakieś obostrzenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi