meme174 Opublikowano 5 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2015 Kamil zawsze możemy się umówić i porównać wiesz ze ja zawsze za a uchwyt lezy ni nie samowicie to taki troche przerobiony tcs z pogłębieniami na paluchy heraclesa bije Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bazyloss Opublikowano 5 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2015 no mi niestety nie, bo pewnie dzisiaj miałbym 3 Heraclesy i problem z bani na lata 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bazyloss Opublikowano 5 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2015 a ja coś takiego zakupiłem na pałę (przy okazji) z myślą o mroźnym sandaczowym woblerowaniu, sam jestem ciekaw łowił ktoś na to ? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meme174 Opublikowano 5 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2015 Grzesiek tak choc jeszcze tamrona nie zamówiłem póki co kit Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
didi Opublikowano 5 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2015 plecionki famell ma fajne do 20lb,25-tka juz kleszczy sie na szpuli,nylonika nie mialem mam swojego faworyta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bazyloss Opublikowano 5 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2015 coś takiego kleszczy się ? http://yamatoyo.com/products/pe%E3%82%B9%E3%83%88%E3%83%AD%E3%83%B3%E3%82%B08/ w sumie, to co to naprawdę znaczy, bo pierwszy raz z taką opinią się spotkałem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meme174 Opublikowano 6 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2015 a ja coś takiego zakupiłem na pałę (przy okazji) z myślą o mroźnym sandaczowym woblerowaniu, sam jestem ciekaw łowił ktoś na to ?Kamil a dokladnie co to ? Żyłeczka ? Jakas hybryda ? Jezeli żyłka to z własnych doświadczeń będę polecam do znudzenia machine gun cast - bardzo fajna choc sam czaje sie jeszcze na yo-zuri hybrid Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bazyloss Opublikowano 6 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2015 zwykły nylon, MGC był dla mnie za sztywny, zwłaszcza na niskie temperatury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil Z. Opublikowano 6 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2015 Może zadam pytanie, które zostanie uznane wręcz za obrazę majestatu kijów JDM, ale skoro one takie "naj", to nie można iść drogą StC, czyli nabyć sam blank i zlecić jego odpowiednie ubranie? Z jakim tam się chce uchwytem, korkiem bez szpachli itd itd Da się tak? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bazyloss Opublikowano 6 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2015 (edytowane) nie da się no i kłoci się to z IDEĄ ps. no i kto mówi, że "naj" Edytowane 6 Listopada 2015 przez bazyloss 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meme174 Opublikowano 6 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2015 Kamil - to jak ze wszystkim albo się to kocha albo nie - kije są świetne dla jednego - dla drugiego będą najgorsze - jak to ktoś kiedyś powiedział jeden lubi blondynki drugi brunetki a trzeci rude Sam długo poszukiwałem kije 8'6'' o mocy około 16-20 lb i cw 28-35g pod bolka - wybór w jdm takich kijów nie jest duży - bo albo cena nie taka albo made in china, albo akcja ie odpowiadała mi. Po 2 miesiącach poszukiwań i wielu e-mailach znalazłem chyba tego czego szukałem ( gl tiro mr gots-832m-mr ) i to bedzie następny kijek jaki zamówię - pod ciężkie łowienie boleni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil Z. Opublikowano 6 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2015 Ja pytam tylko i wyłącznie z punktu widzenia użytkownika. Czysto praktyczne podejście. Mam fabrycznie zbrojonego StC, co wcale nie znaczy, że ten sam blank ubrany w pracowni, nie sprawowałby się jeszcze lepiej. NIe wiem, co się może kłócić z IDEĄ- skoro coś można mieć w nieco lepszym wydaniu i porządniejszym uzbrojeniu- to dlaczego nie? P.SOdp w stylu- "nie, bo nie", jakoś do mnie nie trafia 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
minecjusz Opublikowano 6 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2015 Zawsze można oskrobać o przezbroić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bazyloss Opublikowano 6 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2015 napisałem, że się nie da, bo po prostu nie sprzedają blanków, sam kiedyś się mocno zastanawiałem nad kupnem używanego Heraclesa BlueMeister i przezbrojeniu a z IDEĄ, to trudno wytłumaczyć, to tak subiektywne i ani zwolenników, ani przeciwników, ani praktyków nie czyni gorszymi i nie ma sensu kolejny raz tego wałkować (blondynki czy brunetki ) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meme174 Opublikowano 6 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2015 Panowie kij jak kij bez uniesień Co do jdm - brak blanku jest chyba podstawowym problemem - choc tez wiele składowych ciężko jest dostać ( uchwyty air daiwy czy megabassa itp itd )a kupic kij za x pieniędzy i go rozbierc... Mi osobiście jakoś sie nie widzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
suli102 Opublikowano 6 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2015 Pochwale sie PREZENCIKIEM od KOCHANEJ ZONKI:-)!!! Kobieta wie co dobre:-) 11 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gugcio Opublikowano 6 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2015 Super komplecik 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bazyloss Opublikowano 6 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2015 miotłę poprosimy , tak od #624 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojciiech Opublikowano 6 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2015 (edytowane) A tak w ogóle, właśnie poszukałem sobie filmów z Evergreenem Kaleido.I wywaliła mi Impala. Co za szprycha, ależ to musi kosić sandacze, też chce taki ile takie używane cudo kosztuje? Kamil, daj spokój i zlej. No i wrzuć jakieś dobre foto z grubym okoniem na sprzęt JDM. Edytowane 6 Listopada 2015 przez wojciiech Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gugcio Opublikowano 6 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2015 Impale mam akurat i to kij pod Wobki pod zanderki idealny ale pod gumy srednio sie nadaje bo jest troche kluskowata w szczycie 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meme174 Opublikowano 7 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2015 miotłę poprosimy , tak od #624 Miotła przyszła i pozamiatała - trochę za dużo tego - co za dużo to nie zdrowo - proszę o posty zgodne z wątkiem. Meme 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sharkfishing Opublikowano 8 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2015 A to moj nowy nabytek zadna rewelacja ale za 200$ napewno lepszy jakoscia parametrani i wykonaniem jak lokalne seryjne wedki w tej cenie major craft jdm market ale zrobiony w China na zywce i male rybki idealny z 6000 kolowrotkiem 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meme174 Opublikowano 9 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2015 amunicja na głebokie Gratki MC - świetne stosunek jakość - cena 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bazyloss Opublikowano 9 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2015 a to miód czy musztarda do ich smarowania ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil Z. Opublikowano 9 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2015 Stawiam na masło orzechowe 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi