Kajtelek2 Opublikowano 24 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2015 Tu jak powstawał ten woblerek https://www.youtube.com/watch?v=yUgUdqgbE1E#t=12 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bazyloss Opublikowano 24 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2015 Co to za dokładny model Jeśli to nie tajemnica ? http://www.daiwaweb.com/jp/fishing/item/wear/winter_wr/dw3605/index.html 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Werem Opublikowano 24 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2015 bazyloss, kupiłeś te spodnie w Polsce.? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bazyloss Opublikowano 24 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2015 nie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sharkfishing Opublikowano 24 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2015 (edytowane) ????fajne spodnie Edytowane 24 Listopada 2015 przez sharkfishing Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzu Opublikowano 27 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2015 (edytowane) W ramach niekonczacych sie zbrojen i dazenia do nieistniejacej perfekcji w doborze zestawu do zabaw z pstragami w kropki siegnalem po nowy, dotychczas przeze mnie niespotkany, kolowrotek.Wrazenia na tak zwane SUCHO sa bardzo dobre.Nawet wytrzymal nawoj zylki 0,25 na zatknieta na nim szpule.Nie zaczal zabkowac ! Co, o tyle dziwi, ze to niejaki 12 Daiwa Exist W wersji z moja mocno faworyzowana korbka wyglada tak : Tlo jest smutne, biala sciana, bo jest koniec listopada, a do pstragow jeszcze ponad miesiac... Edytowane 27 Listopada 2015 przez Guzu 15 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cabage Opublikowano 27 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2015 No i mnie dopadła choroba zza oceanu. Jakoś specjalnie nie mam zamiaru się "leczyć" Szybki i cięty kijek z przeznaczeniem na mętnookiego na "lekko" i grubszego pasiaka. St.Croix z nowej Serii AVID X model AXS70MLF2.Trzeba jeszcze dopasować do niego młynek - ale póki co pomysłów brak :/ 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DelTor0 Opublikowano 27 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2015 W ramach niekonczacych sie zbrojen i dazenia do nieistniejacej perfekcji w doborze zestawu do zabaw z pstragami w kropki siegnalem po nowy, dotychczas przeze mnie niespotkany, kolowrotek.Wrazenia na tak zwane SUCHO sa bardzo dobre.Nawet wytrzymal nawoj zylki 0,25 na zatknieta na nim szpule.Nie zaczal zabkowac ! Co, o tyle dziwi, ze to niejaki 12 Daiwa Exist W wersji z moja mocno faworyzowana korbka wyglada tak : Tlo jest smutne, biala sciana, bo jest koniec listopada, a do pstragow jeszcze ponad miesiac... Fajny podoba mi sie wizualnie tek kolowrotek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzu Opublikowano 27 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2015 Fajny podoba mi sie wizualnie tek kolowrotek Na pewno rzuca sie w oczy. Wyroznia. Jako kolowrotek.Mi sie rzucal w oczy od dawna, ale dotychczasowe ceny na ten model wykluczaly zakup. Teraz, gdy mozna go kupic w sensownej kwocie wrocilem do tego modelu.Posiada unikatowe polaczenie cech, ktore go predystynuja do bycia zwijaczem podczas przyszlorocznych podchodow za pstrazkiem.Jak sie sprawdzi w boju - czas pokaze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcy- Opublikowano 28 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2015 No i mnie dopadła choroba zza oceanu. Jakoś specjalnie nie mam zamiaru się "leczyć" Szybki i cięty kijek z przeznaczeniem na mętnookiego na "lekko" i grubszego pasiaka. St.Croix z nowej Serii AVID X model AXS70MLF2.Trzeba jeszcze dopasować do niego młynek - ale póki co pomysłów brak :/Widzę, że doszedł cały i zdrowy Faktycznie bardzo przyjemny kijek. Niech służy! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cabage Opublikowano 28 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2015 Widzę, że doszedł cały i zdrowy Faktycznie bardzo przyjemny kijek. Niech służy!Dzięki za załatwienie kijaszka ^^ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Z Olsztyna Opublikowano 28 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2015 Ten rok był całkiem fajny.Wymieniłem wszystkie kije na casty.I za namową żony silniczek.Taka żona to skarb 13 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubaS 1 Opublikowano 30 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2015 Skromne zakupy na targach, przy niektórych trzeba było się mocno nanegocjować żeby sprzedali 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DonPablo Opublikowano 1 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2015 W ramach niekonczacych sie zbrojen i dazenia do nieistniejacej perfekcji w doborze zestawu do zabaw z pstragami w kropki siegnalem po nowy, dotychczas przeze mnie niespotkany, kolowrotek.Wrazenia na tak zwane SUCHO sa bardzo dobre.Nawet wytrzymal nawoj zylki 0,25 na zatknieta na nim szpule.Nie zaczal zabkowac ! Co, o tyle dziwi, ze to niejaki 12 Daiwa Exist W wersji z moja mocno faworyzowana korbka wyglada tak : Tlo jest smutne, biala sciana, bo jest koniec listopada, a do pstragow jeszcze ponad miesiac...Daniel, zrób później jakąś porządną recenzję.Ja ten model do tej pory omijałem szerokim łukiem, bo kilka, które testowałem na sucho, jakością pracy dalece odbiegały od '05.Może jednak da się jakiegoś dobrego wybrać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sw.RP Opublikowano 2 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2015 Kolejny St.Croix za szafą w niedziele testy 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cabage Opublikowano 2 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2015 Kolejny St.Croix za szafą w niedziele testyBRAWO TY !! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek88 Opublikowano 2 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2015 Kolejny St.Croix za szafą w niedziele testyPiękny jak na spina zazdroszczę Jak mi się uda nakręcić temat z tą szpulą to Cię odwiedzę jak dasz mi potrzymać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sw.RP Opublikowano 2 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2015 Piękny jak na spina zazdroszczę Jak mi się uda nakręcić temat z tą szpulą to Cię odwiedzę jak dasz mi potrzymać ok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WhiteWillow Opublikowano 2 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2015 Piękny jak na spina zazdroszczę Jak mi się uda nakręcić temat z tą szpulą to Cię odwiedzę jak dasz mi potrzymać Jakieś dwuznaczne posty ostatnio produkujesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek88 Opublikowano 2 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2015 Jakieś dwuznaczne posty ostatnio produkujesz E tam głodnemu chleb na myśli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mario Opublikowano 2 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2015 Kolejny St.Croix za szafą w niedziele testy Jeżeli to 1sza seria, a tak wygląda, to u mnie za szafą też taki stoi - z opcją na dożywocie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
saw17 Opublikowano 2 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2015 Przerobiłem dużo i jednak wracam do stc, gratuluję wyboru 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sw.RP Opublikowano 3 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2015 Jeżeli to 1sza seria, a tak wygląda, to u mnie za szafą też taki stoi - z opcją na dożywocie Tak naprawdę to nie wiem która to seria(ale kij z....y) a jedno jest pewne! już ich nie będzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mario Opublikowano 4 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2015 Tak naprawdę to nie wiem która to seria(ale kij z....y) a jedno jest pewne! już ich nie będzie Tych z 1szej serii nie ma już od kilku lat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zenek Opublikowano 9 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2015 WitamWszyscy się chwalą to ja też się pochwalę Dziś odebrane Dal takich leniuchów jak ja, taki pokrowiec na kołowrotek jest idealny, nie trzeba nawet korbki składać Pokrowiec usztywniony, wykończony miękkim welurem, uszyty przez Kol@misiek116phttp://jerkbait.pl/topic/31795-pokrowce-tuby-i-nie-tylko-nowo%C5%9Bci/Polecam 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi