guciolucky Opublikowano 14 Lutego 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2021 Wystąpiła, niespodziewana zmiana koncepcji czyli zamiast jednego, będą dwa... Tymczasem rogi poszły na wysokie obroty i wysoki połysk... Czeczota również wiruje na maszynie... 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cristovo Opublikowano 14 Lutego 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2021 (edytowane) I finito batson_1.jpg pozdro ładna serweta....zrezygnowałeś z insertu? przelotek także w sumie nie widzę, chyba zlewają się z tłem serwetkowym jak oceniasz możliwości blanku u dołu? PS jednak przelotki są Edytowane 14 Lutego 2021 przez cristovo 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nyny Opublikowano 14 Lutego 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2021 (edytowane) ładna serweta....zrezygnowałeś z insertu? przelotek także w sumie nie widzę, chyba zlewają się z tłem serwetkowym jak oceniasz możliwości blanku u dołu?hehe, powiem małżonce i dziękuje w jej imieniu Tak, miałobyć lekko, i nie chciałem przeginać z blink blinkiem na tym tanim jak barszcz blanku.Przelotki to tytany SG, uchwyt tez SG.Tak lekko ubrany świetny na sucho kij, po fotelowych testach czuje, że dołem zejdzie spokojnie na 2-3gr, co mnie cieszy.Kij dynamiczny, ale akcja piękna i będzie się giął pod rybą znakomicie. Edytowane 14 Lutego 2021 przez nyny 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meps Opublikowano 16 Lutego 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2021 Nie lubię się chwalić i jest to mój pierwszy post w tym dziale, ale taki prezent od żony na urodziny dostałem więc muszę się tym razem pochwalić 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 16 Lutego 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2021 Bardzo zacny prezencik To ten do ilu gram? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meps Opublikowano 16 Lutego 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2021 Dziękuję, do 70gr, czekam jeszcze na Tatulę i jest komplet Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 16 Lutego 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2021 (edytowane) Mam ten kijek. Świetny, dużo wybaczający. Pięknie trzyma rybę (największy szczupły 93) Kiedy się zapomniałem i ciskałem z niego dynamicznie pig shada 20cm +10gr Edytowane 16 Lutego 2021 przez BOB 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rumek Opublikowano 16 Lutego 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2021 (edytowane) . Edytowane 16 Lutego 2021 przez Dariusz.Sz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maras5 Opublikowano 17 Lutego 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2021 (edytowane) No i ja się doczekałem na "lekkiego i twardego" ???? z Ali. W zasadzie to nie ma się czym chwalić bo wiadomo że ząbkuje i trzeba rozkręcić bo ma mało smaru ????Jednak tak zupełnie na poważnie to sprawia dobre wrażenie ale zobaczymy po czasie. Mam tylko uwagę dla kupujących że obecne Daiwy są naprawdę malutkie. Zastanawiałem się czy do UL nie kupić wielkość 2000 ale coś mnie tknęło i kupiłem 2500. Jak wyjąłem z pudełka to myślałem że się pomylili i nie wiem co bym zrobił z mniejszym. Może podlodówka????? Edytowane 17 Lutego 2021 przez maras5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sandacz23 Opublikowano 23 Lutego 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2021 Rzadko się chwalę, ale czasami trzeba ... ;-) Nówki sztuki, wczoraj kupione. Daiwa Samuraj S Scotland 2,4 3-15 g Ron Thompson Scandinavian IM6 Carbon 2,1 5-20 g 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malinabar Opublikowano 23 Lutego 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2021 Takiego Samurai'a made in Scotland 2,7 10-40 gram parę lat temu sprzedałem na Forum. Myślę , że był fajnym narzędziem rzecznym ogólnego, średniego w ciężarze wyrzutowym zastosowania . Nieco za długi dolnik o ile pamiętam . 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
popper Opublikowano 23 Lutego 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2021 (edytowane) Takiego Samurai'a made in Scotland 2,7 10-40 gram parę lat temu sprzedałem na Forum. Myślę , że był fajnym narzędziem rzecznym ogólnego, średniego w ciężarze wyrzutowym zastosowania . Nieco za długi dolnik o ile pamiętam . Też go miałem. W nazwie, mój, miał jeszcze miał Zander Edytowane 23 Lutego 2021 przez popper 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sandacz23 Opublikowano 23 Lutego 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2021 Waldku podobno złamałeś takiego Samuraja. Moge widzieć co się stało ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
guciolucky Opublikowano 24 Lutego 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2021 Pomylił z kataną 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
strumien Opublikowano 27 Lutego 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2021 Mizuki + stary (ale u mnie nowy) Twin Power 2500S 05' 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Voiteh Opublikowano 27 Lutego 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2021 Kto składał Ci tego Mizuki jeśli to nie tajemnica? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nyny Opublikowano 27 Lutego 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2021 (edytowane) Kto składał Ci tego Mizuki jeśli to nie tajemnica?Po stylu opisu sądzę, że @TomekSudety - Sudety Rods. Edytowane 27 Lutego 2021 przez nyny 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gugcio Opublikowano 28 Lutego 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2021 Najnowszy nabytek :-) Evergreen Combat stick Gizmo + daiwa luvias 2506H. Parametry kijka: Dl - 2.08mJednoskladCw. 1 - 10gr ale bardziej 3 - 12grWklejkaXfast Bardzo fajny szybki, ciety i czuly kijaszek pod okonie ale z przylowem w postaci sandacza czy szczupaka sobie lekko poradzi bo ma spory zapas mocy. Gesendet von meinem H9436 mit Tapatalk 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 3 Marca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2021 Wzory stare, wzory nowe ... ale wszystkie kolorowe 12 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartek_C Opublikowano 3 Marca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2021 Nowe zabawki. Najkrótszy jest Headbanger 22cm 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M4TYY Opublikowano 3 Marca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2021 Co prawda bliżej mi do wielkości 2500/2506 ale trafił się rodzynek to szkoda było przejść obojętnie ???????? 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 3 Marca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2021 Nowe zabawki. Najkrótszy jest Headbanger 22cm Wyjmowałeś już Jaksony z opakowania? Ja byłem zdziwiony jakim syfem, klejącym się do skóry są pokryte (pewnie jakieś mazidło do odlewu) Radzę umyć dokładnie płynem do mycia naczyń ale pracuję świetnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
godski Opublikowano 3 Marca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2021 Nowe zabawki. Najkrótszy jest Headbanger 22cm Zlowokazje.pl? Ten największy swimbait drugi od góry co to za model i ile mierzy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
speku3 Opublikowano 3 Marca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2021 Wzory stare, wzory nowe ... ale wszystkie kolorowe IMG_20210303_143416a.jpgGdzieś pan to nabył? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartek_C Opublikowano 3 Marca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2021 Zlowokazje.pl? Ten największy swimbait drugi od góry co to za model i ile mierzy?Tak, złowokazje.pl . To jest Reaction Strike Revolution Shad 30cm 300ghttps://zlowokazje.pl/t/swimbaits/reaction-strike-revolution-shad-swimbait Jacksony trochę się kleją, ale bez tragedii. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi