thibar Opublikowano 11 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2015 A Ja ostatnio kupiłem sobie na alledrogo żarówki H7 Normalnie dają 110% więcej światła Polecamled? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
5384 Opublikowano 11 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2015 Nie aż tak nie szalałem Nightbreaker Unlimited 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sol321 Opublikowano 11 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2015 Nie aż tak nie szalałem Nightbreaker Unlimited Fajne są, ale dają może 10% więcej za to mają troszkę jaśniejsze światło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Baars Opublikowano 11 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2015 Nie aż tak nie szalałem Nightbreaker Unlimited Jaka firma -Philips? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artur43 Opublikowano 11 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2015 Żarówki temat rzeka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
popper Opublikowano 11 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2015 Jaka firma -Philips?http://allegro.pl/zarowki-osram-h7-night-breaker-unlimited-110-i4797064734.html 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bazyloss Opublikowano 11 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2015 jednak mnie OŚWIECIŁO, zamknijcie ten temat 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
minecjusz Opublikowano 11 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2015 Pochwalony.....ja to bym się pochwalił, ale kupiłem używany...nie nowy jak w temacie. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Greg1407 Opublikowano 11 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2015 Witam bardzo serdecznie ! W tym wątku możemy przedstawiać swoje nowe "wędkarskie zabawki" i wymieniać się spostrzeżeniami na ich temat . Na innych forach są stworzone takie wątki to i na ukochanym jerku postanowiłem owy stworzyć Zaczną od nowego młynka :Daiwa Infinity Q Zaion 3000 Piękna maszynka kupiona pod sandaczową wędkę pod koguty Piękny design wysoka kultura pracy iiii Made in Japan To jest to ! Pozdrawiam Czyli tzw "Kupione Dzisiaj " juz od lat opcja znana na innym znanym forum niestety tam po latach temat zdechł chociaz najpierw był na tzw Topie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Esox1999 Opublikowano 11 Stycznia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2015 Czyli tzw "Kupione Dzisiaj " juz od lat opcja znana na innym znanym forum niestety tam po latach temat zdechł chociaz najpierw był na tzw Topie Kupiłem go 2 miechy temu 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majatony Opublikowano 11 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2015 taka sobie...średnio zadowolony jestem... chciałem taka ale nie było w moim ulubionym kolorze...niestety 137160_piekny-jacht.jpg A tak szczerze to śmieszny ten wątek wrzucać koledzy wrzucać !kurcze jakos znajomo mi ta łajba wygląda :D 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qowax001 Opublikowano 11 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2015 kurcze jakos znajomo mi ta łajba wygląda :D to chyba ta którą wywozisz zestawy karpiowe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majatony Opublikowano 11 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2015 (edytowane) to chyba ta którą wywozisz zestawy karpiowe Panie Kombajnisto_z_PGRu ladnie to tak podgladac kogos nad wodą :D Edytowane 11 Stycznia 2015 przez tony1983 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qowax001 Opublikowano 11 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2015 Panie Kombajnisto_z_PGRu ladnie to tak podgladac kogos nad wodą :D Wybacz ale miałeś kołowrotki w pokrowcach neoprenowych z dwiema kieszonkami , i kołowrotki z wkrecana korba także musiałem popatrzeć bo nad wodą uczę się tylko od takich ludzi jeszcze nie spotkałem dobrego wędkarza z kolowrotkiem bez wkrecanej korby. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majatony Opublikowano 11 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2015 (edytowane) Wybacz ale miałeś kołowrotki w pokrowcach neoprenowych z dwiema kieszonkami , i kołowrotki z wkrecana korba także musiałem popatrzeć bo nad wodą uczę się tylko od takich ludzi jeszcze nie spotkałem dobrego wędkarza z kolowrotkiem bez wkrecanej korby.hmm no widzisz kologo nie wiesz jednej zeczy a mianowicie ryby tylko biorą na te z korba wkrecana a najlepiej jeszcze podwójną a jak kolowrotek wygrzany w neoprenie to juz same do łódki wskakują a jak same wskakuja to i umiejętności nie trzeba Edytowane 11 Stycznia 2015 przez tony1983 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qowax001 Opublikowano 11 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2015 Na sezon 2015 sobie szyje pokrowce z trzema kieszonkami i dorobie gwinty w knobach zeby i je wkrecac a korby uspawam potrójne, a co do zakupów, dzisiaj kupiłem w amricie kebsa na cienkim cieście z mieszanym sosem. 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majatony Opublikowano 11 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2015 (edytowane) Na sezon 2015 sobie szyje pokrowce z trzema kieszonkami i dorobie gwinty w knobach zeby i je wkrecac a korby uspawam potrójne, a co do zakupów, dzisiaj kupiłem w amricie kebsa na cienkim cieście z mieszanym sosem.dobrze ze z mieszanym a nie na ostro bo dobry kebs piecze dwa razy :D Edytowane 11 Stycznia 2015 przez tony1983 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kokosz77 Opublikowano 11 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2015 dobrze ze z mieszanym a nie na ostro bo bobry kebs piecze dwa razy :D No a kiepski tylko na wejsciu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jack__Daniels Opublikowano 13 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2015 Jak dostanę premię i stara trochę dołozy to se w 2015 r. karte opłacę. I od szwagra taki o ... podbierak dostałem pod choinkę. 14 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jano Opublikowano 13 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2015 (edytowane) I od szwagra taki o ... podbierak dostałem pod choinkę.Oooo to, to ostatnio często widziałem! Nadal bardzo popularny gadżet nad Parsętą... Edytowane 13 Stycznia 2015 przez Jano Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bujo Opublikowano 13 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2015 to chyba ta którą wywozisz zestawy karpiowe Zle, raz jeszcze, to moja lajba, kupilem do trollingu za okoniem, naszym, polskim Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karolkrause Opublikowano 13 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2015 Jak dostanę premię i stara trochę dołozy to se w 2015 r. karte opłacę. I od szwagra taki o ... podbierak dostałem pod choinkę.Zmień szwagra !!! dobrze Tobie radzę albo ............................................................. poczęstuj go ''TYM'' 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
staszek Opublikowano 14 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2015 A ja się będę chwalił , a co Wczoraj , od jednego naszego kolegi forumowego kupiłem półkowego /leżał sobie na półce i był traktowany tylko jako "przewijadełko"..../ TP 98 3000. Kręcioł w oryginalnym pudełku , z wszystkimi bajerami typu papiery / kurcze same bazgroły ...../,kluczykami,śrubkami . Lakier ideał .Praca......hmmmmmmmm- masełko przy nim jest zjełczałe . Jest to taki przypadek że kupuje się stary "nowy"kołowrotek który wody w życiu na oczy nie widział . Korbka podwójna rzecz jasna / w schematach widać że były korby pojedyncze lub podwójne, mi się trafiła podwójna / . W niedzielę go lekko rozkręcę /zdejmę pokrywę/ i dopcham smaru coby tak super maślanie nie pracował . 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
5384 Opublikowano 14 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2015 A ja się będę chwalił , a co Wczoraj , od jednego naszego kolegi forumowego kupiłem półkowego /leżał sobie na półce i był traktowany tylko jako "przewijadełko"..../ TP 98 3000. Kręcioł w oryginalnym pudełku , z wszystkimi bajerami typu papiery / kurcze same bazgroły ...../,kluczykami,śrubkami . Lakier ideał .Praca......hmmmmmmmm- masełko przy nim jest zjełczałe . Jest to taki przypadek że kupuje się stary "nowy"kołowrotek który wody w życiu na oczy nie widział . Korbka podwójna rzecz jasna / w schematach widać że były korby pojedyncze lub podwójne, mi się trafiła podwójna / . W niedzielę go lekko rozkręcę /zdejmę pokrywę/ i dopcham smaru coby tak super maślanie nie pracował . Hmm to dziwne bo na giełdzie go nie było Chyba, że pobiłeś rekord w najszybszym zakupie na giełdzie Bardzo fajny młynek. Będziesz Pan zadowolony 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
popper Opublikowano 14 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2015 Zawsze można coś spiernolić 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi