Skocz do zawartości

Pochwal się nowym sprzętem ! ;)

Esox1999

Rekomendowane odpowiedzi

Witam bardzo serdecznie ! 

W tym wątku możemy przedstawiać swoje nowe "wędkarskie zabawki" i wymieniać się spostrzeżeniami na ich temat :).

Na innych forach są stworzone takie wątki to i na ukochanym jerku postanowiłem owy stworzyć :)

Zaczną od nowego młynka :

Daiwa Infinity Q Zaion 3000 

Piękna maszynka kupiona pod sandaczową wędkę pod koguty :) Piękny design wysoka kultura pracy iiii Made in Japan  B) To jest to ! 

Pozdrawiam :)

Czyli tzw "Kupione Dzisiaj " juz od lat opcja znana na innym znanym forum ;) niestety tam po latach temat zdechł chociaz najpierw był na tzw Topie :lol:

Panie Kombajnisto_z_PGRu ladnie to tak podgladac kogos nad wodą :D :D :D

Wybacz ale miałeś kołowrotki w pokrowcach neoprenowych z dwiema kieszonkami , i kołowrotki z wkrecana korba także musiałem popatrzeć bo nad wodą uczę się tylko od takich ludzi ;) jeszcze nie spotkałem dobrego wędkarza z kolowrotkiem bez wkrecanej korby.

• Like 1

Wybacz ale miałeś kołowrotki w pokrowcach neoprenowych z dwiema kieszonkami , i kołowrotki z wkrecana korba także musiałem popatrzeć bo nad wodą uczę się tylko od takich ludzi ;) jeszcze nie spotkałem dobrego wędkarza z kolowrotkiem bez wkrecanej korby.

hmm no widzisz kologo nie wiesz jednej zeczy ;)

a mianowicie ryby tylko biorą na te z korba wkrecana a najlepiej jeszcze podwójną a jak kolowrotek wygrzany w neoprenie to juz same do łódki wskakują

a jak same wskakuja to i umiejętności nie trzeba ;) :)

Edytowane przez tony1983

Na sezon 2015 sobie szyje pokrowce z trzema kieszonkami i dorobie gwinty w knobach zeby i je wkrecac a korby uspawam potrójne, a co do zakupów, dzisiaj kupiłem w amricie kebsa na cienkim cieście z mieszanym sosem.

dobrze ze z mieszanym a nie na ostro bo dobry kebs piecze dwa razy :D :D :D

Edytowane przez tony1983

Jak dostanę premię i stara trochę dołozy to se w 2015 r. karte opłacę.

karta_pzw.jpg

I od szwagra taki o ... podbierak dostałem pod choinkę.

germina_oseka.jpg

Zmień szwagra !!! dobrze Tobie radzę albo ............................................................. poczęstuj go ''TYM''  :P  :lol:  :lol:  :lol:

• Like 1

A ja się będę chwalił , a co :lol:

Wczoraj , od jednego naszego kolegi forumowego kupiłem półkowego /leżał sobie na półce i był traktowany tylko jako "przewijadełko"..../ TP 98 3000. Kręcioł w oryginalnym pudełku , z wszystkimi bajerami typu papiery / kurcze same bazgroły ...../,kluczykami,śrubkami . Lakier ideał .Praca......hmmmmmmmm-  masełko przy nim jest zjełczałe :P . Jest to taki przypadek że kupuje się stary "nowy"kołowrotek który wody w życiu na oczy nie widział ;) . Korbka podwójna rzecz jasna / w schematach widać że były korby pojedyncze lub podwójne, mi się trafiła podwójna / . W niedzielę go lekko rozkręcę /zdejmę pokrywę/ i dopcham smaru coby tak super maślanie nie pracował :rolleyes: .

• Like 1

A ja się będę chwalił , a co :lol:

Wczoraj , od jednego naszego kolegi forumowego kupiłem półkowego /leżał sobie na półce i był traktowany tylko jako "przewijadełko"..../ TP 98 3000. Kręcioł w oryginalnym pudełku , z wszystkimi bajerami typu papiery / kurcze same bazgroły ...../,kluczykami,śrubkami . Lakier ideał .Praca......hmmmmmmmm-  masełko przy nim jest zjełczałe :P . Jest to taki przypadek że kupuje się stary "nowy"kołowrotek który wody w życiu na oczy nie widział ;) . Korbka podwójna rzecz jasna / w schematach widać że były korby pojedyncze lub podwójne, mi się trafiła podwójna / . W niedzielę go lekko rozkręcę /zdejmę pokrywę/ i dopcham smaru coby tak super maślanie nie pracował :rolleyes: .

Hmm to dziwne bo na giełdzie go nie było :D

Chyba, że pobiłeś rekord w najszybszym zakupie na giełdzie ;)

Bardzo fajny młynek. Będziesz Pan zadowolony :D

• Like 1