cabage Opublikowano 9 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2015 WitamWszyscy się chwalą to ja też się pochwalę Dziś odebrane Dal takich leniuchów jak ja, taki pokrowiec na kołowrotek jest idealny, nie trzeba nawet korbki składać Pokrowiec usztywniony, wykończony miękkim welurem, uszyty przez Kol@misiek116phttp://jerkbait.pl/topic/31795-pokrowce-tuby-i-nie-tylko-nowo%C5%9Bci/Polecam Już wiem co sobie kupię na święta 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M4TYY Opublikowano 12 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2015 A też sie pochwale co mi tam 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
suli102 Opublikowano 14 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2015 Kolejna w rodzinie!!!:-) Ta Stello zaraza mnie wykonczy!!!:-) Pozdrawiam Stellomaniaków!!!! 11 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sharkfishing Opublikowano 14 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2015 Wzajemnie Stella maniac wszystkich krajow laczcie sie ???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jano Opublikowano 14 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2015 A też sie pochwale co mi tam Ajjjj, elegancka,marzyła mi się kiedyś do CD BlueRapid 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzu Opublikowano 14 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2015 Kolejna w rodzinie!!!:-) Ta Stello zaraza mnie wykonczy!!!:-) Pozdrawiam Stellomaniaków!!!! A pokaze Pan Livre Wing ? 90 czy 100 mm ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
suli102 Opublikowano 14 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2015 (edytowane) 80mm Panie Daniel zakupiona troszke przez omyłkę ale napewno sie nie zmarnuje:-)Teraz tylko trzeba kracka z 2007 znaleźć:-) Edytowane 14 Grudnia 2015 przez suli102 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
suli102 Opublikowano 14 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2015 (edytowane) :-) Edytowane 14 Grudnia 2015 przez suli102 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
macieqbw Opublikowano 17 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2015 (edytowane) nie będę gorszy.. aco....:)zupełnie dziewicza japońska piękność(dzieki Paweł Edytowane 17 Grudnia 2015 przez PaPaDaNcE 13 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M4TYY Opublikowano 17 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2015 Piękna daiwka W "Polszy" ktoś miał taką do wydania czy ściągałeś ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
macieqbw Opublikowano 17 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2015 przyleciała prosto z kraju kwitnącej wiśni:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CM Punk Opublikowano 17 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2015 nie będę gorszy.. aco....:)zupełnie dziewicza japońska piękność(dzieki Paweł IMG_6853.JPGZupełnie jak Civic Type-R . 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sharkfishing Opublikowano 20 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2015 (edytowane) Jak juz wszyscy wzucaja daiwa to i ja sie doloncze dostalem od mikolaja czyli od siebie Daiwa Ryoga 2025 SHL Edytowane 20 Grudnia 2015 przez sharkfishing Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Kwinto Opublikowano 20 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2015 Bylem grzeczny caly rok, no i sie oplacalo. 11 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wilku82 Opublikowano 20 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2015 Właśnie przyjechały do mnie z Polski: wedka, kilogram główek gumy (mansy, lunatiki i jakies savage gear) zestaw przyponów na cały rok oraz woblerki od Pietrusa 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jano Opublikowano 20 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2015 (edytowane) hmmm, na 2016 r. taki oto klasyczny zestaw jerkowy się skompletował... chyba taka parka dobrze do siebie pasuje? Edytowane 20 Grudnia 2015 przez Jano 12 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Woytec Opublikowano 21 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2015 Pływające żaby od Lunkerhunt Dziękuję św. Mikołaju 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
suli102 Opublikowano 31 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2015 Nowa Klenióweczka na przyszly sezon:-) Talon 3,05 3,5-14g Chlopaki z ART-RODU swietnie sie spisali:-) Życze Wszystkim Szczęśliwego Nowego Roku,Szampańskiej Zabawy oraz samych rekordowych okazów w 2016 roku!!!Pozdrawiam Kamil 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TAURUS1989 Opublikowano 31 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2015 hmmm, na 2016 r. taki oto klasyczny zestaw jerkowy się skompletował... chyba taka parka dobrze do siebie pasuje? Piękny zestaw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sandacz23 Opublikowano 31 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2015 Miłym akcentem kończymy 2015. Dzisiaj nadjechała dziewica z 98 roku 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
popper Opublikowano 31 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2015 Dziewica, pełnoletnia (już za 4h ) to jednak rzadkość 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hcv Opublikowano 31 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2015 Dziewica, pełnoletnia (już za 4h ) to jednak rzadkość Haha, polać temu Panu, dobrze prawi. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sharkfishing Opublikowano 4 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2016 Prototyp 7000 rozmiar szpoli do Stella 4000-6000 firmy Maxel Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sharkfishing Opublikowano 4 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2016 Szczesliwego Nowego roku Zdrowka i polamania kiji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Żbiku Opublikowano 6 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2016 (edytowane) Zaczepił mnie Sasiad, jak wynosiłem cześć sprzętu do piwnicy, ze ma od jakiegoś tam stryjka jakis kołowrotek i z chęcią sie go pozbędzie, bo on nie łowi. No i za 2 stówki stałem sie posiadaczem tego pięknego C3 A z tej okazji sąsiad jeszcze litra łychy postawił, wiec opić trza wspólnie było Edytowane 6 Stycznia 2016 przez Żbiku 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi