wisniowy21 Opublikowano 6 Kwietnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2021 TP4000PG oraz Exsense 3000 mhg 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hose4ras Opublikowano 8 Kwietnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2021 (edytowane) Nowy-Nowy Premierek PS70MLF...Nieoceniona praca kolegi @PawełZet Zmienione praktycznie wszystko, zostal tylko oryginalny opis Edytowane 8 Kwietnia 2021 przez hose4ras 16 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elpojo Opublikowano 8 Kwietnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2021 Nowy-Nowy Premierek PS70MLF...Nieoceniona praca kolegi @PawełZet Zmienione praktycznie wszystko, zostal tylko oryginalny opis KR-y poszły w miejsce starych przelotek, czy była zmiana ich rozmieszczenia? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hose4ras Opublikowano 8 Kwietnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2021 (edytowane) Byla zmiana ich rozmieszczenia. Blank byl skrobany po czym dostal nowy lakier. Oryginalnie przelotek bylo 8 wlacznie ze szczytowa, teraz jest 9. Edytowane 8 Kwietnia 2021 przez hose4ras 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarCinFin Opublikowano 8 Kwietnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2021 Też mam takiego PS i dokładnie o czymś takim myślę. No może bez tej wyplatanki [emoji6] Wysłane z mojego CLT-L29 przy użyciu Tapatalka 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 9 Kwietnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2021 Jakoś tak się nazbierało 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarCinFin Opublikowano 9 Kwietnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2021 (edytowane) Bob te jerki to będą używane, czy tylko leżakowanie? Wysłane z mojego CLT-L29 przy użyciu Tapatalka Edytowane 9 Kwietnia 2021 przez MarCinFin 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 9 Kwietnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2021 (edytowane) Jeden, z autografem Piotra Piskorskiego na pewno wody nie zobaczy (to ten drugi od lewej). Mam drugi identyczny, który już był moczony. Myślę, że pozostałe też trafią do wody Edytowane 9 Kwietnia 2021 przez BOB 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarCinFin Opublikowano 9 Kwietnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2021 Trochę tych 16-stek już się sprzedało, fajnie byłoby zobaczyć fotkę dorodnej loszki ze slajderem w paszczy. Wysłane z mojego CLT-L29 przy użyciu Tapatalka 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
huligan77 Opublikowano 9 Kwietnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2021 Trochę tych 16-stek już się sprzedało, fajnie byłoby zobaczyć fotkę dorodnej loszki ze slajderem w paszczy. Wysłane z mojego CLT-L29 przy użyciu TapatalkaFotka to nie problem,jak potrzeba... ???? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
godski Opublikowano 9 Kwietnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2021 Jakoś tak się nazbierało Będziesz tym rzucał czy gablota? U mnie będą w robocie - ból w przypadku odstrzału nie do opisania 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fonix Opublikowano 9 Kwietnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2021 Będziesz tym rzucał czy gablota? U mnie będą w robocie - ból w przypadku odstrzału nie do opisania Masz takie multiki, że możesz stosować takie plecionki, że prędzej rękę w łokciu urwiesz 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 9 Kwietnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2021 Będziesz tym rzucał czy gablota? U mnie będą w robocie - ból w przypadku odstrzału nie do opisania Wyżej już napisałem. Tylko jeden z autografem Piotra do gabloty reszta będzie moczona Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michal_ Opublikowano 9 Kwietnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2021 A miałem nie kupować... 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 9 Kwietnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2021 ...jak można nie kupić?! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarCinFin Opublikowano 9 Kwietnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2021 (edytowane) Nie ma czegoś takiego jak "już nic nie będę kupował" im szybciej to zaakceptujesz tym prędzej staniesz się szczęśliwym człowiekiem [emoji12][emoji16] Wysłane z mojego CLT-L29 przy użyciu Tapatalka Edytowane 9 Kwietnia 2021 przez MarCinFin 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michal_ Opublikowano 9 Kwietnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2021 (edytowane) Z nudów wziąłem, bo nie ma czym nowym na izolacji w fotelu kręcić , a na poważnie to i tak plan prorexa był w to uzbroić, z ciekawości rozebrałem aby słynny luz obadać (u mnie jest) i wydaje mi się że wiem pomiędzy którymi częściami występuje, raczej na trwałość nie ma wpływu ale za tą forsę to mogli zrobić porządne pasowania. A co do "już nic nie będę kupował" to wiem dobrze o tym, ogólnie polecam życiowe motto: "im mniej deklaracji, tym mniej wstydu" Edytowane 9 Kwietnia 2021 przez Michal_ 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
godski Opublikowano 9 Kwietnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2021 Z nudów wziąłem, bo nie ma czym nowym na izolacji w fotelu kręcić , a na poważnie to i tak plan prorexa był w to uzbroić, z ciekawości rozebrałem aby słynny luz obadać (u mnie jest) i wydaje mi się że wiem pomiędzy którymi częściami występuje, raczej na trwałość nie ma wpływu ale za tą forsę to mogli zrobić porządne pasowania. A co do "już nic nie będę kupował" to wiem dobrze o tym, ogólnie polecam życiowe motto: "im mniej deklaracji, tym mniej wstydu" Do mnie również po zakupie Toro S idzie Bestia zza oceanu. Jak luzik będzie to postaram się go zwalczyć. Porównam z tym jak to rozwiązane jest w S a to bliźniacze multiki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michal_ Opublikowano 9 Kwietnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2021 Z ciekawości to rozebrałbym takiego co nie ma luzu (aby się upewnić co do przypuszczeń), są takie? Budowa hamulca w beastach jest całkiem inna od starszych generacji i Ski. Chodzi o to: czym jakoś abu strasznie nie szpanuje. Ska nie ma tego, nie ma centerfugi i coś mniej łożysk, a tak to samo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SzczupakRzeczny Opublikowano 10 Kwietnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2021 To Teraz pozostało tylko odliczać dni ???? 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
huligan77 Opublikowano 10 Kwietnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2021 To Teraz pozostało tylko odliczać dni ????Jakie wrażenia z kija na "sucho"? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SzczupakRzeczny Opublikowano 10 Kwietnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2021 Jakie wrażenia z kija na "sucho"?Dzięki za kijka to po pierwsze! ????Tak jak mówiłeś czuć moc, podpiąłem swimbaita o jakiejś wadze ~180g i wielkiego wrażenia to na nim nie robi ????Zobaczymy nad wodą jak zachowa się pod rybą, dość dobrze leży więc pewnie zostawię go jeśli nie pod łowienie z łapy to do trolla. ???? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 10 Kwietnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2021 Życzę ryby, która podda ten kij poważnemu egzaminowi 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SzczupakRzeczny Opublikowano 10 Kwietnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2021 Życzę ryby, która podda ten kij poważnemu egzaminowi Oj to będziemy musieli liczyć na suma olimpijczyka ???? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michal_ Opublikowano 10 Kwietnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2021 Która to wersja volatila? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi