bartekmaj Opublikowano 22 Kwietnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2021 Młynki na sezon już kupione 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dante Opublikowano 23 Kwietnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2021 Szukałem i znalazłem: L.D. pstrągowe a smużaki Darka Mleczko wpadły przy okazji. Kleniowych baryłek dużo, niestety tych podłużnych z przeznaczeniem na pstrąga trudno znaleźć. Przynajmniej ja miałem problem żeby je zdobyć. Wysłane z mojego SM-G973F przy użyciu Tapatalka 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sslonio Opublikowano 23 Kwietnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2021 Może nie jestem za bardzo na bieżąco w temacie woblerów Leszka Dylewskiego ale dlaczego jest taki problem z ich dostępnością? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dante Opublikowano 23 Kwietnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2021 Może nie jestem za bardzo na bieżąco w temacie woblerów Leszka Dylewskiego ale dlaczego jest taki problem z ich dostępnością?Są dwie opcje: albo nie są już robione albo ja nie wiem gdzie można je kupić. Kiedyś Lechu wystawiał swoje woblery na aukcjach na portalu Rybieoko jak dobrze pamiętam. Zawsze po wygranej aukcji dzwonił osobiście zapytać o wysyłkę. Można było porozmawiać, dowiedzieć się wielu ciekawych spraw. To były czasy. Ale to było około 15-20 lat temu. Teraz nikt nie chce sprzedać, kleniowe jeszcze jakoś dostępne, pstrągowe zdobyć to już sztuka. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krab Opublikowano 23 Kwietnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2021 Nie są już robione. To właściwe wyjaśnienie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartek_C Opublikowano 24 Kwietnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2021 Taki tam nowy zakup. Przyznam, że takiego koloru whitefisha'a nie widziałem wcześniej. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 24 Kwietnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2021 Faktycznie interesujący Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyprys19 Opublikowano 24 Kwietnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2021 Taki tam nowy zakup. Przyznam, że takiego koloru whitefisha'a nie widziałem wcześniej.Ktoś miał fantazję...,ale to na pewno nie był nikt z fabryki salmo :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartek_C Opublikowano 24 Kwietnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2021 Szkoda, że jeszcze nie mam ich w domu. Myślisz, że został przemalowany ? Jakbym dokonał zakupu tydzień temu, to osobiście zapytałbym się Piotra, a tak, to najwyżej podeślę maila, żeby rozwiać wątpliwości. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 24 Kwietnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2021 Nie sądzę aby był przemalowany, Salmo wypuszczało wiele krótkich serii na określone rynki. Na FB w ramach "Salmo Fanatics" , Piotr często odpowiada na takie wątpliwości Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pit1982 Opublikowano 24 Kwietnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2021 Szkoda, że jeszcze nie mam ich w domu. Myślisz, że został przemalowany ? Jakbym dokonał zakupu tydzień temu, to osobiście zapytałbym się Piotra, a tak, to najwyżej podeślę maila, żeby rozwiać wątpliwości.prawdopodobnie oryginalny, miałem coś takiego lub bardzo podobnego w oryginalnym opakowaniu, nie otwierany Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
B4rtolek Opublikowano 25 Kwietnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2021 (edytowane) . Edytowane 25 Kwietnia 2021 przez asp Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil_Olsztyn Opublikowano 25 Kwietnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2021 Były chyba 2 kolory zebry. Na pewno żółta i czerwona ale bez czarnego grzbietu. YZO i RZO chyba. Ten to custom Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MWILCZ Opublikowano 26 Kwietnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2021 Na wiosenną dłubaninę Cardiff Ci4+ 1000S +Crazy Fish Nano Zero nano1.jpgJak Ci się sprawuje Nano Zero? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woblery L.E. Opublikowano 27 Kwietnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2021 (edytowane) Mnie się udało dostać świetnego fenwicka elite tech 9'0" 1/8-3/4 ze starszego wypustu.Kiedyś kolega sobie takiego sprawił tylko mocniejszego i mu zazdrościłem. W sumie nabyłem go pod większe woblery kleniowe.Widzę że jest niedoszacowany jak to fenwick i nawet z bolkiem na lekko powinien dać radę.Jest to specyficzny kij,gdyż góra jest miękka a całość pracuje parabolą coś jak talon VI.Piękny bursztynowy blank.Przelotki duże jak to w tamtych latach było ale są w tytanowych ramkach.Kij świetnie wyważony i stradic 2500FL dobrze z nim leży. Muszę go wyczuć jeszcze. Widzę tylko że ryby z niego spadać nie będą. Edytowane 27 Kwietnia 2021 przez woblery L.E. 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
saitt Opublikowano 27 Kwietnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2021 Ładny kijek. Wrzuć zdjęcie całego dolnika. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woblery L.E. Opublikowano 27 Kwietnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2021 Rękojeść. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarCinFin Opublikowano 28 Kwietnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2021 (edytowane) Sprzedałem kiedyś podobnego fenwicka, tylko że z pazurem i do 1oz i teraz żałuję [emoji17] Wysłane z mojego CLT-L29 przy użyciu Tapatalka Edytowane 28 Kwietnia 2021 przez MarCinFin Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wrabit Opublikowano 28 Kwietnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2021 Ciąg dalszy przewlekłej choroby, tym razem Daiwa Tatula CT Type-R 100HSL, teraz pozostaje znaleźć do niej kijek. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hm62 Opublikowano 29 Kwietnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2021 Wczoraj odebrałem brakujące ogniwo na sobotnie święto :-)Avid 86hf :-)I para z nim 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Novis Opublikowano 29 Kwietnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2021 Widzę, że będzie grubo, Tomek. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Silesian Dream Opublikowano 29 Kwietnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2021 Zacna Type-R’ka. [emoji16] Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 29 Kwietnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2021 Multik znam bo mam, ale kijka jestem ciekaw A ja zaskoczę zębate atakiem w wielu płaszczyznach. Raz im podam naturę, za moment różowo-fioletowy prawie majtkowy aby finalnie strzelić im Sliderkiem przerobionym przez Cyprysa ... posrają się w szale gryzienia 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miramar69 Opublikowano 29 Kwietnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2021 (edytowane) Wczoraj odebrałem brakujące ogniwo na sobotnie święto :-)Avid 86hf :-)I para z nimWidzę , że w końcu został uzbrojony i w podobnym stylu jak mój ... Edytowane 29 Kwietnia 2021 przez miramar69 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hm62 Opublikowano 29 Kwietnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2021 Widzę , że w końcu został uzbrojony i w podobnym stylu jak mój ... Długo to trwało, wyszło petarda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi