drag Opublikowano 30 Maja 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2021 Wszelkie wątpliwości po jednej dniowce się rozwialy, super zabawka:-) 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 30 Maja 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2021 Super. Ja już za stary na to jestem 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
drag Opublikowano 30 Maja 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2021 Eee tam.Nie jesteś:-))Jak możesz chodzić to możesz i podyrdac na belly:-) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 30 Maja 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2021 Faktycznie, "podyrdać" mogę 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tobiasz92 Opublikowano 3 Czerwca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2021 Qualia XJB661L 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nyny Opublikowano 3 Czerwca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2021 Qualia XJB661LA to ładne toto wyszło, nawet bardzo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
popper Opublikowano 4 Czerwca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2021 Qualia XJB661LLubię, jak mam chociaż mini-foregrip 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tobiasz92 Opublikowano 4 Czerwca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2021 Lubię, jak mam chociaż mini-foregripMi nakrętka wystarczy, trzymam stopkę kolowrotka między małym palcem a serdecznym [emoji38] Wysłane z mojego VOG-L29 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Super Arek GT Opublikowano 4 Czerwca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2021 (edytowane) Wszystko pięknie mi się zgrało, Brzany przed nami...Niedawno zakupiony od Marka @Wildriver Lamiglas LX116MLSM 6-12lb 1/8-5/8 oz- nigdy nie rozumiałem tych długich symboli, cyferek. Troche poszperane w internetach-360cm długości, wyrzut teoretyczne 4-17g...Mam już podobny kijek, ciut słabszy, ale i dłuższy, dobrze ochrzczony ładnymi Kleniami, kilkoma Brzanami.Szybka decyzja i zakup- w głowie myśl zastąpienia wspomnianego starego Shimano do którego żywię wielki sentyment, czasem było mi go szkoda brać nad wodę.Ale 380cm długości i akcja ,,bez końca'' nieraz pomogły wygrać walkę w przelewach między kamieniami gdzie żerowały Baśki i Kleniska.Do brzegu.Lamiglas jak się okazało wymagał całkowitej modernizacji.@Paweł po raz kolejny ogarnął temat szybko i z wielką precyzją- tak, to możliwe, da się i On to potrafi???? Stare przelotki schodziły razem z lakierem blanku, ciekawostka w Lamiglasie????Decyzja o skrobaniu, na nowo lakier, przelotki, uchwyt, korek i co tam jeszcze potrzeba- tak oto powstał kij z myślą o polowaniu z brodu za Brzaną.Sezon przed nami na Nie, ale już teraz są Klenie.???? Wielkie podziękowania dla obu wspomnianych Panów ???? Edytowane 4 Czerwca 2021 przez Arek X 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
popper Opublikowano 4 Czerwca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2021 Mi nakrętka wystarczy, trzymam stopkę kolowrotka między małym palcem a serdecznym [emoji38] Wysłane z mojego VOG-L29 przy użyciu TapatalkaTak samo trzymam. Fore i tak potrzebuję. Inaczej kijek jest "nniekompletny"???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jachu Opublikowano 4 Czerwca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2021 Lubię, jak mam chociaż mini-foregripPrzecież jest, czy mnie wzrok myli? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
popper Opublikowano 4 Czerwca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2021 Przecież jest, czy mnie wzrok myli? Jest. I tylko to, że dobrze jest. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
snejki Opublikowano 6 Czerwca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2021 Nadejszla wiekopomna chwila, w której to szczęśliwie, nabyłem drogą kupna Avida 106 MLF2. Dla niewtajemniczonych, nadmienię, że model ten został wycofany ze sprzedaży. Szczerze mówiąc, to miałem opory przed wydaniem czterocyfrowej kwoty na wędkę, gdyż do tej pory moje potrzeby w pełni zaspokajały kije budżetowe z serii np. Daiwa Exceler czy Dam Microflex. Jednak, ze względu na otwarcie się na nowe pstrągowe łowiska odczułem potrzebę naprawdę długiego, długiego kija, przy zachowaniu delikatności, ale i szybkości. Niestety, wymienione parametry miały tylko wędki robione na zamówienie ... i avid St Croix. Czas oczekiwania na kij z pracowni to jakieś 7 tygodni. A na rynku wtórnym (np. w dziale "sprzedam") jak tylko pojawiał się kijek o podobnych parametrach, to w ciągu dwóch minut znikał. Polowałem na taki kij od tak długiego czasu, że jakbym na początku poszukiwań zdecydował się na pracownię to chyba miałbym wędkę wcześniej. Jednak szczęśliwie, udało mi się na olx wyhaczyć człowieka, który takimi kijami handluje. I tak, w zeszłym tygodniu późnym wieczorem dostałem smsa z zapytaniem czy szukam jeszcze avida 106. Potem wszystko poszło sprawnie i to bez kupowania w ciemno. Kijek przyszedł chyba po trzech dniach i to za pobraniem, więc na spokojnie mogłem obejrzeć i pomachać. Kijek jak nówka. Nie miałem do tej pory żadnej wędki St Croix i mam nadzieję, że się do niej szybko przekonam. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tobiasz92 Opublikowano 8 Czerwca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2021 Żeby było trochę legancko nad wodą, koszula RR Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BraWo Opublikowano 8 Czerwca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2021 Żeby było trochę legancko nad wodą, koszula RRRevolution Race ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tobiasz92 Opublikowano 8 Czerwca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2021 Revolution Race ???Tak Wysłane z mojego VOG-L29 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
saitt Opublikowano 8 Czerwca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2021 Koszula stylowa????Tylko obuwie zmień bo ryby padną ze śmiechu???? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 8 Czerwca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2021 Tylko tej wersji kolorystycznej brakowało mi do kompletu ...do dzisiaj 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GINPK Opublikowano 8 Czerwca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2021 BOB - zdjęcieBOBdziś, 15:29Tylko tej wersji kolorystycznej brakowało mi do kompletu ...do dzisiaj Szkoda że kotwice nie oryginalne ????Chyba ze to wersja budżetowa ???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 8 Czerwca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2021 Pudełko z tym Sliderem nigdy nie było otwierane. Może wersja "budżetowa" ale oryginalna 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GINPK Opublikowano 8 Czerwca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2021 Spoko.Można je otworzyć od góry ???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 8 Czerwca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2021 Ale otwierane nie było, spoko 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tobiasz92 Opublikowano 8 Czerwca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2021 Koszula stylowa[emoji108]Tylko obuwie zmień bo ryby padną ze śmiechu[emoji6]Najlepsze łódkowe papucie [emoji38] Wysłane z mojego VOG-L29 przy użyciu Tapatalka 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
oldSeb Opublikowano 11 Czerwca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2021 Może trochę nie w temacie forum ale i tak się pochwalę . Mój nowy zestaw do nieco cięższych zadań: Multik Avet MXL 5.8 i kijek Daiwa Exceler Catfish Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartek_C Opublikowano 12 Czerwca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2021 Nowy nabytek. Stan idealny nie jest, ale nie ma tragedii. Rok produkcji '74. 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi