PETEREK Opublikowano 12 Czerwca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2021 Nowy nabytek. Stan idealny nie jest, ale nie ma tragedii. Rok produkcji '74. Nooo, co prawda nawet w starszych modelach wolę niskie profile ale ....... jak by to powiedzieć....... ładny on jest 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sslonio Opublikowano 15 Czerwca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2021 Taki secik od Geoffa na jesienno-zimowe wieczory i poranki. Potestujemy i zobaczymy jak się sprawdzi :-) 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MietekK Opublikowano 16 Czerwca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2021 (edytowane) A to i ja się pochwalę.Ostatni nabytek Shimano Aldebaran BFS XG. Używany w dobrym stanie z zapasową szpulką KTF na łożyskach Katobi.Sparowalem go na razie z , Royal Spirytem do 6 gram . Mała rzecz a cieszy .Nawet już ryby łowi .[emoji2] Edytowane 16 Czerwca 2021 przez MietekK 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pmiszk1 Opublikowano 16 Czerwca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2021 (edytowane) Taki secik od Geoffa na jesienno-zimowe wieczory i poranki. Potestujemy i zobaczymy jak się sprawdzi :-)Tego misia wyhaczyles na promocji czy cena regular? Edytowane 16 Czerwca 2021 przez pmiszk1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sslonio Opublikowano 17 Czerwca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2021 Tego misia wyhaczyles na promocji czy cena regular? Negocjacje indywidualne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maniak Opublikowano 18 Czerwca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2021 Nie tylko Stella... ale pierwsze wrażania bardzo i to bardzo pozytywne, pierwszy test również 14 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gugcio Opublikowano 18 Czerwca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2021 Tak przez przypadek nastepny do kolekcji :-D Gesendet von meinem H9436 mit Tapatalk 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wabik Opublikowano 20 Czerwca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2021 Trochę popłynąłem ale zestaw skompletowany s8 wymiata 11 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DamianeQ Opublikowano 20 Czerwca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2021 Gdzie Ci się udało z-tke dorwać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
md30 Opublikowano 20 Czerwca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2021 Tak jak obiecałem w maju, teraz mogę wrzucić zdjęcie samych przynęt, a nie tylko samego opakowania 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wabik Opublikowano 21 Czerwca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2021 Gdzie Ci się udało z-tke dorwać?Na giełdzie była Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artech Opublikowano 24 Czerwca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2021 Stradic mnie wk...łMam nadzieję, że z TP będzie inaczej 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
scOOtt Opublikowano 24 Czerwca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2021 Stradic mnie wk...łMożna wiedzieć dlaczego ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artech Opublikowano 24 Czerwca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2021 Można wiedzieć dlaczego ?Bo zaczął kijowo chodzić i chrobotać 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thomas-xXx Opublikowano 6 Lipca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2021 (edytowane) Wpadło trochę rękodzieła[emoji1320][emoji476][emoji226] I nowe cannibale[emoji2956] Lekker vissen en het Nederland[emoji476]Wysłane z iPad za pomocą Tapatalk Edytowane 6 Lipca 2021 przez Thomas-xXx Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dante Opublikowano 9 Lipca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2021 (edytowane) Teraz tylko czekam na jakieś ochłodzenie i na testy. Wysłane z mojego SM-G973F przy użyciu Tapatalka Edytowane 9 Lipca 2021 przez dante 18 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gaweł Opublikowano 12 Lipca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2021 (edytowane) Czas na zmiany w elektronice :)NSS9 EVO2 Edytowane 12 Lipca 2021 przez gaweł 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 14 Lipca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2021 (edytowane) Jako, że nie poluję na sumy to myślę, że miarka 140cm wystarczy? Premierę badzie miała na moim lipcowo/sierpniowym urlopie rodzinno-wędkarskim nad j.Plusznym .... choć sądzę, że tam wystarczy rozwijać ją maksymalnie na 50% a co potem na Żarnowcu?... kto wie Edytowane 14 Lipca 2021 przez BOB 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Delbanka Opublikowano 14 Lipca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2021 (edytowane) Nowy ale stary zakup. Praca nie maślana , ale płynna bez oporów. Prawie jak nowy. Kosztował majątek, całe 15 zł Edytowane 14 Lipca 2021 przez Delbanka 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MietekK Opublikowano 17 Lipca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2021 Czy to może Mitchell 308 ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jachu Opublikowano 17 Lipca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2021 Czy to może Mitchell 308 ?Raczej 300. Nawija jak widać w odwrotną stronę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MietekK Opublikowano 17 Lipca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2021 (edytowane) Raczej 300. Nawija jak widać w odwrotną stronę.Raczej na pewno 308 https://images.app.goo.gl/E7HLk1oo5QxBpKgJ8 Wszystkie nawijały odwrotnie . Wysłane z mojego Redmi Note 9 Pro przy użyciu Tapatalka Edytowane 17 Lipca 2021 przez MietekK Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek TJ Opublikowano 17 Lipca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2021 (edytowane) Nie wszystkie.Mam takiego gdzieś w piwnicy i nawijał normalnie. Edytowane 17 Lipca 2021 przez Tomek TJ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MietekK Opublikowano 17 Lipca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2021 Nie wszystkie.Mam takiego gdzieś w piwnicy i nawijał normalnie.Nie będę się sprzeczał ale możliwe że masz rację . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jachu Opublikowano 17 Lipca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2021 (edytowane) Raczej na pewno 308https://images.app.goo.gl/E7HLk1oo5QxBpKgJ8 Wszystkie nawijały odwrotnie . Wysłane z mojego Redmi Note 9 Pro przy użyciu TapatalkaWszystkie 308 nawijały normalnie. Co potwierdza zdjęcie, które sam wstawiłeś. 300 i 350 nawijały odwrotnie. Edytowane 17 Lipca 2021 przez jachu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi