gajosik Opublikowano 6 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2016 (edytowane) Prototyp 7000 rozmiar szpoli do Stella 4000-6000 firmy Maxel Robią szpulki w mniejszych rozmiarach? tj. 2500/C3000 Edytowane 6 Stycznia 2016 przez gajosik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pablo208 Opublikowano 6 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2016 Uwielbiam takie watki: pokaz mi twojego a ja pokaze ci mojego 12 stop wyszlo Show me yours and I'll show you mine.jpgA tematem wątku nie powinno być "Kto ma większego " ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sharkfishing Opublikowano 7 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2016 Robią szpulki w mniejszych rozmiarach? tj. 2500/C3000Nie 7000 to najmniejsza jak maja (nie do konca wiadomo czy zaczna produkcje seryjna jak na razie maja 16000 i 25000)Yumeya ma szpole w tym rozmiarze 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pacek222 Opublikowano 9 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2016 (edytowane) Może nie nowy sprzęt ale za oknem zimno więc użytek zrobiłem że staroci i powstała tablica na ścianę ciesząca oko zimą (trzeba jeszcze ze dwie takie zrobić ) i wieszak na wędki Wysłane z mojego D5503 przy użyciu Tapatalka Edytowane 9 Stycznia 2016 przez pacek222 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jano Opublikowano 9 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2016 (edytowane) Zaczepił mnie Sasiad, jak wynosiłem cześć sprzętu do piwnicy, ze ma od jakiegoś tam stryjka jakis kołowrotek i z chęcią sie go pozbędzie, bo on nie łowi. No i za 2 stówki stałem sie posiadaczem tego pięknego C3 A z tej okazji sąsiad jeszcze litra łychy postawił, wiec opić trza wspólnie było No ale chyba... nie opijaliście w piwnicy?! PS. Gdzie ta piwnica? Wynosisz bo pewnie miejsca na Tatule mało... Edytowane 9 Stycznia 2016 przez Jano 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fish28 Opublikowano 10 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2016 Mnie też odwiedził Mikołaj, troszkę się spóźnił, ale mu to wybaczyłem 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 10 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2016 Też bym mu wybaczył 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fish28 Opublikowano 10 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2016 Też bym mu wybaczył Dobrze że rózgi nie przyniósł, chociaż taką z przelotkami do góry, to bym nie pogardził Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Żbiku Opublikowano 10 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2016 (edytowane) No ale chyba... nie opijaliście w piwnicy?! PS. Gdzie ta piwnica? Wynosisz bo pewnie miejsca na Tatule mało... No a gdzie jak nie w piwnicy? Krzesełka sa, stolik jest, kubeczki tez sie znalazły. Cała zgrzewka pepsi czekała dziwnym trafem (jestem lamer i pije whisky z cola ale i trunek nie był "najwyższych lotów" ), to żeśmy siedli i sie raczyli Przynajmniej nasze Baby nic nie gadaly, ze znowu sie alkoholizujemy Edytowane 10 Stycznia 2016 przez Żbiku 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bootleg Opublikowano 10 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2016 Ja w końcówce roku chyba lekko pojechałem I tak na przełomie miesiąca trafiły/trafią wkrótce do mnie: Konger Impact Spinn M 230 cm up 28 gramKonger Arcus Pole 600 cmOkuma Black Rock Tele Float 390 cm 3-20 gramDragon Millenium Trout 255 cm 5-25 gramRyobi Zauber 3000Spro Passion 720 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 10 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2016 Zobaczysz ... pomyli Ci się co do czego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cabage Opublikowano 14 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2016 Jak ja lubię takie prezenty. Stan igła 05' 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Worek Opublikowano 23 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2016 Prezent od dziewczyny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adriano Opublikowano 23 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2016 Swietna skrzynka na łódkę,uzupełnieniu w niej kieszenie pudelkami versusa i będziesz zadowolony. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DonF Opublikowano 23 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2016 Nowe zabawki na nowy rok 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malinabar Opublikowano 23 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2016 Kijek jak kijek , ale ta czekolada ... 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pmiszk1 Opublikowano 23 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2016 I ten "exclusive rod sack" jak nazywaja to w st.croix. Usmialem sie jak przyszla elita od nich. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
popper Opublikowano 25 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2016 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sw.RP Opublikowano 25 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2016 Całe żeremie bobrów 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Z.Milewski Opublikowano 25 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2016 Uważaj na drzewa, bobry je lubią. Parę tych zwierzątek wisi (lub wisiało) nad "moimi" rzeczkami.Choć takie stado kiełbików, pozwala na nieco nonszalancji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cabage Opublikowano 28 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2016 (edytowane) Wykałaczka Edytowane 28 Stycznia 2016 przez cabage 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slawek60 Opublikowano 28 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2016 Witaj Marcin Kupowałeś u nas czy za oceanem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cabage Opublikowano 28 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2016 Witaj Marcin Kupowałeś u nas czy za oceanem?Od kolegi z forum. Leżał za szafą i się kurzył Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malinabar Opublikowano 28 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2016 Już obrzucany , czy świeżynka ? Te 5 gr. w górze to max. główki , czy sumarycznie z przynętą ( nie za wielką zapewne ) ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CM Punk Opublikowano 31 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2016 (edytowane) No i przyszedł ten,cytując forumowego guru: "tani chiński humbug, który kasjerka w Tesco dokłada do bardziej wyładowanych koszyków.. Ooo.. Do mopa byłby świetny" . http://images76.fotosik.pl/283/4ee87e60fd457ce8.jpg" http://images77.fotosik.pl/283/49ae265483747461.jpg" Edytowane 31 Stycznia 2016 przez CM Punk 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi