MietekK Opublikowano 17 Lipca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2021 (edytowane) Nie będę się sprzeczał ale możliwe że masz rację .Przecież napisałem że możliwe że masz rację .Po co bić pianę .Ale przzyznajesz że 308 nie 300. Wysłane z mojego Redmi Note 9 Pro przy użyciu Tapatalka 308 . Edytowane 17 Lipca 2021 przez MietekK Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Delbanka Opublikowano 18 Lipca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2021 300 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MietekK Opublikowano 18 Lipca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2021 Ok.300 . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fatso Opublikowano 19 Lipca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2021 318i 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MietekK Opublikowano 19 Lipca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2021 300 Tyle w temacie .???????? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dante Opublikowano 21 Lipca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2021 Grafitowa bestia w zestawie z Zillionem 1516. Mój zestaw do przynęt do 70g. Wysłane z mojego SM-G998B przy użyciu Tapatalka 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yglo Opublikowano 21 Lipca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2021 Jakaś znajoma ta Bestia 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dante Opublikowano 21 Lipca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2021 Jakaś znajoma ta Bestia Długo u Ciebie leżał ten blank zanim się zdecydowałem go uzbroić. Dzisiaj były pierwsze testy rzutowe i już wiem: to jest zestaw którego mi brakowało. W okolicach 50-70g petarda. Wysłane z mojego SM-G998B przy użyciu Tapatalka 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mav3rick Opublikowano 28 Lipca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2021 Może nie sprzęt, ale coś co daje więcej komfortu przy łowieniu "sprzętem". To już moje drugiej Wiley Xsy. Posiadamy już model Ignite. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
theslut Opublikowano 3 Sierpnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2021 Krajowy za 808 PLN to i z nudów kupiłem. W końcu będzie na co grubszą plecionkę nawinąć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dante Opublikowano 3 Sierpnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2021 Dla mnie też się dzisiaj nudziło, aż znalazłem coś ciekawego. Co ja zrobię,że lubię japońskie kształty Wysłane z mojego SM-G998B przy użyciu Tapatalka 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Voiteh Opublikowano 3 Sierpnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2021 Dla mnie też się dzisiaj nudziło, aż znalazłem coś ciekawego. Co ja zrobię,że lubię japońskie kształty A jak wygląda rękojeść? gdzie udało Ci się dostać ten kijek? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dante Opublikowano 3 Sierpnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2021 Fotkę rękojeści wstawię wieczorem, a kupiłem go na Litwie. Wysłane z mojego SM-G998B przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Voiteh Opublikowano 3 Sierpnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2021 Fotkę rękojeści wstawię wieczorem, a kupiłem go na Litwie. Ściągałeś? czy pofatygowałeś się osobiście? jak cenowo wyszedł Cię ten kijek jeśli to nie tajemnica? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dante Opublikowano 3 Sierpnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2021 Aktualnie jestem w Wilnie, sprzedawca dowiózł do hotelu. Cenowo kosmos, ale tutaj wszystko drogie. Wysłane z mojego SM-G998B przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dante Opublikowano 3 Sierpnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2021 A jak wygląda rękojeść? gdzie udało Ci się dostać ten kijek?Fotki rękojeści, jeszcze oryginalnie zafoliowana. Wysłane z mojego SM-G998B przy użyciu Tapatalka 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
5384 Opublikowano 6 Sierpnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2021 Upolowana Teraz na ryby póki jeszcze można 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
godski Opublikowano 8 Sierpnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2021 IMG_20210803_132059.jpg Krajowy za 808 PLN to i z nudów kupiłem. W końcu będzie na co grubszą plecionkę nawinąć.Gdzie za tą cenę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
theslut Opublikowano 9 Sierpnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2021 Tutaj https://www.wedkarski.com/kolowrotki/22745-multiplikator-tatula-tws-300-daiwa.html?gclid=EAIaIQobChMI6vODmv2i8gIVwz3TCh17UQoOEAEYASABEgKyHvD_BwE ale zabrałem ostatni, a może był tylko jeden. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateusz Opublikowano 9 Sierpnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2021 Do exista dołączył luvias 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rolen Opublikowano 9 Sierpnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2021 Do exista dołączył luvias Jak wypada praca tego Luvias-a Airity w odniesieniu do Exist-a ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateusz Opublikowano 9 Sierpnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2021 Nie widzę różnicy:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rolen Opublikowano 9 Sierpnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2021 Zwykły Luvias jest teraz już produkowany w Chinach, ale ten Airity to zupełnie inna liga Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateusz Opublikowano 9 Sierpnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2021 Kręciłem kilkoma sztukami w różnych rozmiarach Grzechem było by marudzenie na ich prace:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartuch5473 Opublikowano 10 Sierpnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2021 Czolem. Dawno mnie tu nie bylo. Malo kiedy sie chwale. Ale z tego zakupu jestem bardzo zadowolony. Kolejna w rodzinie. Wstyd sie przyznac ale to moja pierwsza maszynka z bloczkami. Ciekawe czy sie dogadamy. Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi