Gość Mysha Opublikowano 4 Września 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Września 2021 Dziękuję. Testy na rybach odbędą się za tydzień na szkierach. Na sucho zestaw działa bezbłędnie. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TOMIS1975 Opublikowano 4 Września 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Września 2021 Tiki tiki 2 Stradici.Większy brat dotarł,jeszcze w planachmłodsza siostra 2500 FL.Do 2030 spokój, chyba że mnie ... 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hose4ras Opublikowano 9 Września 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Września 2021 Czesc Nie mialem w ostatnich tygodniach czasu sie pochwalic wiec kozystajac z chwili wolnego robie to teraz Do sensitive dołaczyli „trout” „vivid cast” oraz „phantom” Stojak na 4 stanowiska zapelniony HM-Xami…. Zgodnie z planemW tym roku kalendarzowym czuje sie sprzetowo spelniony. 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojciiech Opublikowano 9 Września 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Września 2021 Te hmxy to takie kosy warte grzechu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hose4ras Opublikowano 10 Września 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Września 2021 Dla mnie to swietne kije, ktos inny powie ze to chrust. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 10 Września 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Września 2021 (edytowane) Ostatnie zakupy na drobno i grubo Od dawna jestem fanem błystek Roberta Taszarka. Te, dosłownie wyrwałem z jego osobistego pudełka. . Teraz mogę nimi nęcić Zdecydowanie i ostatecznie, przeszedłem na lekką stronę mocy!100 i 24 Ah Edytowane 10 Września 2021 przez BOB 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zMazur Opublikowano 10 Września 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Września 2021 szkoda ze kobiety praktycznie nie wędkują - miałby człowiek okazję pokazać swój sprzęt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 10 Września 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Września 2021 Moja kobieta nie wędkuje, ale mój sprzęt zna doskonale 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysztof Opublikowano 10 Września 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Września 2021 szkoda ze kobiety praktycznie nie wędkują - miałby człowiek okazję pokazać swój sprzętSwôj sprzét możesz zawsze kobiecie pokazać i to nie tylko twojej. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 10 Września 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Września 2021 (edytowane) Dorzucę jeszcze fotkę blaszek Roberta w UV. Może to tajemnica ich skuteczności po za ich perfekcyjnym zmontowaniem? Edytowane 10 Września 2021 przez BOB 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nyny Opublikowano 10 Września 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Września 2021 @BOB: byś się podzielił, chętnie potestowałbym na moich pasiakach 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
deridun Opublikowano 10 Września 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Września 2021 szkoda ze kobiety praktycznie nie wędkują - miałby człowiek okazję pokazać swój sprzętWędkują i to całkiem skutecznie. Z początku ciepłe i wilgotne potem porywają domy i samochody(jak monsunowa burza). 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 10 Września 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Września 2021 @BOB: byś się podzielił, chętnie potestowałbym na moich pasiakach Nie da rady. Nowych Robert szybko nie zrobi ... zarobiony jest Część z tych pójdzie do moich przyjaciół a reszta to inwestycja na przeszłość bo szczupaki również nie mają dla nich litości. W tym roku , na przełowionym moim jeziorze jak zwykle zrobiły robotę. Skusiły w trzy tygodnie dziesiątki okoni 25-35cm 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zMazur Opublikowano 10 Września 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Września 2021 Wędkują i to całkiem skutecznie.Z początku ciepłe i wilgotne potem porywają domy i samochody(jak monsunowa burza).a facet którego miały wspierać do końca życia staje się zbędnym elementem i nazywany jest najgorszym fiutem jaki mógł się damie trafić. Ciekawe dlaczego to w olbrzymiej większości faceci są bezdomnymi a nie kobiety? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 10 Września 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Września 2021 ... nie dokuczajcie facetom, którzy nie maja po prostu farta w życiu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ugly Opublikowano 10 Września 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Września 2021 (edytowane) (...)Od dawna jestem fanem błystek Roberta Taszarka. (...)Ba ! Trzeba jeszcze widzieć jak Robert łowi... Przez ponad 40 lat znajomosci raz jeden udalo mi sie być lepszym. Robert woli twarde przynęty a obrótowki - tu jest wiruozem. Seria pięciu a czesto więcej ryb pod rząd to normalne. Od Roberta i Jana L.(nie mam upoważnienienia i nie wiem czy chciałby abym podał jego nazwisko) nauczyłem sie "krecić" obrótowki też lat temu kilkadziesiąt.P.S. Fajne foto w UV ale zagadka jest inna, a właściwie jej niema Edytowane 10 Września 2021 przez Marcin Rafalski 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 10 Września 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Września 2021 Bo wszystkie Roberty to fajne chłopaki! A te co umio łowić to so najfajniejsze Nie ma wątpliwości, że RT zalicza się do tej grupy wędkarzy, którzy przyczynili się do rozwoju i postępu naszego hobby (dla niektórych brzmi to górnolotnie , ale to prawda)Pamiętam jak wiele lat temu, przysięgałem mu się, że nigdy nie przejdę na casting. A teraz nieskromnie chwalę się kolejnymi kijami z pazurem i multikami w tym wątku. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ugly Opublikowano 10 Września 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Września 2021 (...)Pamiętam jak wiele lat temu, przysięgałem mu się, że nigdy nie przejdę na casting. A teraz nieskromnie chwalę się kolejnymi kijami z pazurem i multikami w tym wątku. No tak... Mnie RT ma na sumieniu jesli chodzi o casting:. "No rzuć raz, spróbuj" Ale po co ? "Spróbuj" Daj spokoj mam spiningów i staloszpulowców ze do końca zycia i jeszcze troche starczy "Ale rzuć chociaż raz" Rzuciłem... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 10 Września 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Września 2021 ...tak było! Szatan jakiś cholera jasna!!! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
deridun Opublikowano 11 Września 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Września 2021 No właśnie,te człowieki za "pazurami" się oglądają, a wierne stałoszpulowe za szafą cicho cierpią, że niby co? szpula ruchoma? One tak tymi szpulami to dla wszystkich kręcą. I tak zawsze, kijek że stałym chce sobie porzucać, poholować, a tu nie da się, no nie da... a już najgorsze to te ryby! raz biorą,drugim razem udają że się potopiły. Wirki dobre zwłaszcza jesienią,a to właśnie teraz!.Dobry start i brak mimośrodu, ot cały sekret. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 11 Września 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Września 2021 Dość zawiła , ale wzruszająca ta historia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cast64 Opublikowano 11 Września 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Września 2021 Po przeczytaniu tej"historii"to ja się bardziej wzruszyłem niż na serialu tureckim. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin P. Opublikowano 13 Września 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Września 2021 Nowa zabawka Wigry 355 + przyczepa + Yamaha 4KM. Docelowo na pawęż trafi mocny elektryk Nie wiem czy jest tu z nami na forum poprzedni właściciel tego zestawu ale muszę powiedzieć, że tak konkretnej i uczciwej osoby nie spotkałem na swojej drodze baardzo dawno... Mega gość !! Jesli tu jest to jezcze raz DZIĘKUJĘ! Wysłane z mojego SM-N950F przy użyciu Tapatalka 11 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
smudek Opublikowano 13 Września 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Września 2021 Niech dzielnie służy! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cristovo Opublikowano 15 Września 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Września 2021 (edytowane) nie wiem, chyba została im farba po Stradicach Ci4+........estetycznie nijaki......złote wstawki na szpuli o tyle ratują, że wzbudzają już jakieś emocje, pozytywne bądź negatywne.....kolorystyczni pasować będzie do blanków nudnych, szarych, bezdusznych...... .....słowem......fantastyczny kołowrotek! dawno niczym mi się tak przyjemnie nie kręciło, przyznaję, masło.....będę go używał nawet wtedy, gdy warunki i przynęty nie będą wymagały 4000PG, po prostu od pierwszego zakręcenia polubiłem wolne przełożenie, świetny kołowrotek okoniowo-sumowy ale i tak najlepszy zakup ever poniżej Edytowane 15 Września 2021 przez cristovo 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi