seba666 Opublikowano 15 Września 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Września 2021 Zauważyłem że kołowrotki z dużym przełożeniem straszny opór dają przy zwijaniu przynęty boleniowej. Małe przełożenie super zwija zero oporu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
scOOtt Opublikowano 15 Września 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Września 2021 Chatterbaity i crankbaity uzupełniły pudełko 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mohave Opublikowano 15 Września 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Września 2021 (edytowane) @cristovo.....słowem......fantastyczny kołowrotek! dawno niczym mi się tak przyjemnie nie kręciło, przyznaję, masło.....będę go używał nawet wtedy, gdy warunki i przynęty nie będą wymagały 4000PG, po prostu od pierwszego zakręcenia polubiłem wolne przełożenie, świetny kołowrotek okoniowo-sumowy Mam bardzo podobne odczucia co do tego kołowrotka i bardzo podobny zestaw. Który to Avid? Chyba nie AVS80MLM2 kupiony ode mnie? Edytowane 15 Września 2021 przez mohave 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cristovo Opublikowano 15 Września 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Września 2021 hahahaha, aż takim wariatem nie jestem......Twój Avid to wiosenne łowienie, póki co ma dożywocie u mnie, polubiliśmy się.....a ten tu to AVS70MLF, jednoskład.....też nieco za delikatny do Twinka 4000PG, ale nic pod ręką nie miałem, a chciałem sprawdzić nową zabawkę......świetna jest, choć estetycznie nijaka 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mohave Opublikowano 15 Września 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Września 2021 hahahaha, aż takim wariatem nie jestem......Twój Avid to wiosenne łowienie, póki co ma dożywocie u mnie, polubiliśmy się.....a ten tu to AVS70MLF, jednoskład.....też nieco za delikatny do Twinka 4000PG, ale nic pod ręką nie miałem, a chciałem sprawdzić nową zabawkę......świetna jest, choć estetycznie nijaka Jak okoniowo-sumowy to można się było wszystkiego spodziewać . U mnie świetnie się komponuje z AVS86HF2, ale ze względu na dość niską wagę pasuje też do dużo lżejszych spinningów. Estetycznie właśnie mi się podoba. Taka szara myszka, ale z klasą. Podobnie jak Avidy. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artech Opublikowano 16 Września 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Września 2021 Jak to mówią: Ładnemu we wszystkim ładnie.Wychodzi więc na to, że jednak ładny ???? 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
godski Opublikowano 18 Września 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Września 2021 (edytowane) Mała rzecz a cieszy, zamiast za kupę siana za grosze pudełka 40 i 45 cm za odpowiednio 10 i 17 zł. Trouty 30 i 40 cm znajda swój dom. Edytowane 18 Września 2021 przez godski 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlawekNikt Opublikowano 18 Września 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Września 2021 Pudło kupiłeś git, ale spodnie też musisz kupić ???? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
godski Opublikowano 18 Września 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Września 2021 Pudło kupiłeś git, ale spodnie też musisz kupić Po zakupach wędkarskich na spodnie już nie zostało 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
leepek Opublikowano 18 Września 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Września 2021 Polecam pudełka z Auchan, czasami sie pojawiają. 48cm szerokie, troche pomieszczą 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mariusz1990 Opublikowano 19 Września 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Września 2021 ???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Durzy Opublikowano 19 Września 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Września 2021 Polecam pudełka z Auchan, czasami sie pojawiają. 48cm szerokie, troche pomieszczą Gumy ich nie nadgryzają? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
md30 Opublikowano 19 Września 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Września 2021 (edytowane) "Mała rzecz a cieszy, zamiast za kupę siana za grosze pudełka 40 i 45 cm za odpowiednio 10 i 17 zł. Trouty 30 i 40 cm znajda swój dom." Też mam pudełka tej marki do małych przynęt i od 8 lat dzielnie mi służą. Moje przyjechały z Holandii z Actiona po 0,50 euro za sztukę Edytowane 19 Września 2021 przez md30 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hose4ras Opublikowano 21 Września 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Września 2021 (edytowane) Nowa zabawka do okoniowej dlubaniny.Poison adrena do 7gr + tp c2000s Edytowane 21 Września 2021 przez hose4ras 16 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
saitt Opublikowano 21 Września 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Września 2021 Vankisza trzeba było brać do tego???? 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mdah Opublikowano 21 Września 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Września 2021 Zestaw zacny ???? Też myślę na Poison Adrena, ale takim do 10 lub 12 gram. Po Zodiasach i lunamisie podobają mi się kijki Shimano. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hose4ras Opublikowano 21 Września 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Września 2021 Vaniek nie pasywal by do mojej kolekcji Twin Power-ów Mialem adrene do 12gr, jest znacznie mocniejsza, pod okonia jednak za mocna. Model do 7gr jest idealna okoniówką 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
scOOtt Opublikowano 21 Września 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Września 2021 To fast czy xfast? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlawekNikt Opublikowano 21 Września 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Września 2021 Vaniek nie pasywal by do mojej kolekcji Twin Power-ów Mialem adrene do 12gr, jest znacznie mocniejsza, pod okonia jednak za mocna. Model do 7gr jest idealna okoniówką Tak czy inaczej nic Ci Arek nie zastąpi fajnego zestawu okoniowego w cast-ie ???? Podejrzewam, że za jakieś 4-6 msc będzie taki kompletowany ???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hose4ras Opublikowano 21 Września 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Września 2021 (edytowane) Adrena-fast, chociaz w tabeli opisana jako „FF” czyli taki niby xfast. Jest szybka ale bardzo przyjemnie szybka. Jest duzo, duzo szybsza od lws70lxf ktorego niedawno sprzedalem… duzo szybsza, lzejsza i lepiej zbalansowana. Swietny kijek ta adrena. Sławku przetrenowałem juz lekkie zestawy castingowe, raczej nie wroce do nich. Edytowane 21 Września 2021 przez hose4ras Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
saitt Opublikowano 21 Września 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Września 2021 Vaniek nie pasywal by do mojej kolekcji Twin Power-ów Ale fajnie by pasował do kolekcji Vankiszow???? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hose4ras Opublikowano 21 Września 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Września 2021 Bedzie szpula od vanka zeby poprawic estetyke. Zlote akcenty szpuli twin powera nie pasuja zbytnio do zestawu. Wjedzie jeszcze korba avail 6gr!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malinabar Opublikowano 22 Września 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Września 2021 (...) Mialem adrene do 12gr, jest znacznie mocniejsza, pod okonia jednak za mocna.(...)Arek , na jak wiele z ciężarem i animacją przynęt pozwalała ta do 12 gram ? Myślałem swego czasu o tej 5-15 do zastosowań sandaczowych z możliwością przyłowów zacnych bardzo . Czy ten do 12 gram ogarnie smukłe 4" i powiedzmy 10 gram ( najczęściej 7-8 gram plus guma ) ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hose4ras Opublikowano 22 Września 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Września 2021 Czesc7-8gr i 4” smukle bedzie idealnie, 10gr glowka z 4” gumka to bedzie max dla zachowania „sztywnosci” podczas animacji. Generalnie 5gr i 3” do 8gr i smukle 4” to jest najlepsza gramatura dla tej wedki. Gdzies mi sie kiedys przeczytalo ze nawet i ~15gr glowka plus guma ktos lowil i niby bylo ok… moim zdaniem to za duzo, wedka bedzie przyklękac. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woblery L.E. Opublikowano 22 Września 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Września 2021 Jak się ma ta adrena do graphiteleader finezza ?Piszę o wersji okoniowej .Przymierzam się się do takiej wędki tylko w chwili obecnej typuje kije. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi