hose4ras Opublikowano 22 Września 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Września 2021 Nie znam wedek graphiteleader ????♂️ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malinabar Opublikowano 22 Września 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Września 2021 Czesc7-8gr i 4” smukle bedzie idealnie, 10gr glowka z 4” gumka to bedzie max dla zachowania „sztywnosci” podczas animacji. Generalnie 5gr i 3” do 8gr i smukle 4” to jest najlepsza gramatura dla tej wedki. Gdzies mi sie kiedys przeczytalo ze nawet i ~15gr glowka plus guma ktos lowil i niby bylo ok… moim zdaniem to za duzo, wedka bedzie przyklękac.Dzięki . Muszę gdzieś kiedyś pomacać tego 5-15 . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hose4ras Opublikowano 22 Września 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Września 2021 Na barsch-alarm.de jest recenzja tego modelu.. wygoogluj sobie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malinabar Opublikowano 22 Września 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Września 2021 Dzięki , sprawdzę . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sslonio Opublikowano 2 Października 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Października 2021 (edytowane) Takie oto dwie koszule od Simmsa właśnie do mnie przyleciały. Co prawda na lato ale całkiem fajne więc pewnie zostaną :-) Edytowane 2 Października 2021 przez sslonio 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 2 Października 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Października 2021 Może Ci nie podpasują? ... daj znać 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sslonio Opublikowano 2 Października 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Października 2021 Może Ci nie podpasują? ... daj znać Jak nie podpasują, to będą na giełdzie :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zandermafija Opublikowano 17 Października 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Października 2021 Nowiutki zestaw pod okonki ????Qualia XPSJ762L DelfinΔ ubrana w Fuji Torzite. Świeżo ukrecana przez @Patryk1125. Kiedyś miałem i sprzedałem. Jak dla mnie numer jeden pod okonie.Daiwa Exceler 20' LT 2500YGK X-BRAID UPGRADE 0.5 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hm62 Opublikowano 18 Października 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Października 2021 Niedawno Mikołaj ze Stanów , napisał do mnie , że ze względu na pandemię prezenty będą szybciej no i dzisiaj dotarł 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Trzeci79 Opublikowano 22 Października 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Października 2021 (edytowane) Przezbrojony LES86MHF2 z Stellą HG SW. Edytowane 22 Października 2021 przez Trzeci79 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
godski Opublikowano 22 Października 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Października 2021 Dwa "Mocarne Zenki" na pokładzie. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elpojo Opublikowano 22 Października 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Października 2021 Przezbrojony LES86MHF2 z Stellą HG SW.Skrobany, czy lakier w oryginale? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Trzeci79 Opublikowano 22 Października 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Października 2021 Lakier w oryginale. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mav3rick Opublikowano 28 Października 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Października 2021 Ja dzisiaj odebrałem kijka od Skalek Rods. Kij na blanku z Fishing Artu ULXF704-2N z Fuji Torzite i uchwytem Fuji TVS 16. Byłem poinformowany, że to będzie cienki patyk, ale nie myślałem, że aż tak [emoji41] jutro pierwsze testy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Flexx Opublikowano 28 Października 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Października 2021 Ja dzisiaj odebrałem kijka od Skalek Rods. Kij na blanku z Fishing Artu ULXF704-2N z Fuji Torzite i uchwytem Fuji TVS 16. Byłem poinformowany, że to będzie cienki patyk, ale nie myślałem, że aż tak [emoji41] jutro pierwsze testy. Jednoskład zbudowany na tym blanku byłby jeszcze cieńszy. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mav3rick Opublikowano 28 Października 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Października 2021 Jednoskład zbudowany na tym blanku byłby jeszcze cieńszy.Zapewne tak, ale ja brałem pod uwagę tylko w dwuskładzie ze względu na wygodę przy transporcie [emoji4] chwilę i przywyknę [emoji4] 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Flexx Opublikowano 28 Października 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Października 2021 Smukłe blanki są cool Jak zrobisz jakieś fotki wędki to wrzuć, obejrzymy Jaką gramaturę główek planujesz obsłużyć tym kijkiem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tommek Opublikowano 29 Października 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Października 2021 Dwa "Mocarne Zenki" na pokładzie. 44444.jpg Ile ważą te kijki ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DominikBP Opublikowano 29 Października 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Października 2021 Nowiutki zestaw pod okonki Qualia XPSJ762L DelfinΔ ubrana w Fuji Torzite. Świeżo ukrecana przez @Patryk1125. Kiedyś miałem i sprzedałem. Jak dla mnie numer jeden pod okonie.Daiwa Exceler 20' LT 2500YGK X-BRAID UPGRADE 0.5 Przyjacielu opisz go trochę proszę . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
godski Opublikowano 29 Października 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Października 2021 Ile ważą te kijki ?330 g sztuka. Nie jest to dużo porównując z innymi mocarnymi kijkami. Słabsze Tournament i Mojo Musky ważą podobnie.Kijek uzbrojony w SIC Titanium. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zandermafija Opublikowano 29 Października 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Października 2021 (edytowane) Przyjacielu opisz go trochę proszę .Szybki blank z szczytowym ugięciem. Pod większym obciążeniem przechodzi do środkowej części. Dolnik pozostaję dość sztywny. Bardzo ładnie zacina okonki, czy ładne okonie największe miałem na nim w okolicy 40cm. Keitech 3 + 2g lata już na ładna odległość. Maksymalnie rzucam 5g + gumka typu canibal 6.8cm, ale da radę ciut więcej. Czucie brań i przynęt bajka! Ciężko przegapić nawet delikatne brania okoni. Czuć zasysanie gumy!Ogólnie fajny niedrogi blank. Teraz trochę ceny trochę poszły w górę, ale i tak warto! Edytowane 29 Października 2021 przez zandermafija*SpinnigistaWT Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DominikBP Opublikowano 29 Października 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Października 2021 Szybki blank z szczytowym ugięciem. Pod większym obciążeniem przechodzi do środkowej części. Dolnik pozostaję dość sztywny. Bardzo ładnie zacina okonki, czy ładne okonie największe miałem na nim w okolicy 40cm. Keitech 3 + 2g lata już na ładna odległość. Maksymalnie rzucam 5g + gumka typu canibal 6.8cm, ale da radę ciut więcej. Czucie brań i przynęt bajka!Ciężko przegapić nawet delikatne brania okoni. Czuć zasysanie gumy!Ogólnie fajny niedrogi blank. Teraz trochę ceny trochę poszły w górę, ale i tak warto!Ile cie wyszedł jeżeli to nie tajemnica? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zandermafija Opublikowano 29 Października 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Października 2021 Pisaliśmy chyba jakiś czas temu na PW. Wyszło 1180zł + 20zł DPD. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tobiasz92 Opublikowano 2 Listopada 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2021 Imieninowo od żonki. Następca po utopionym fenixie 3 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlawekNikt Opublikowano 2 Listopada 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2021 Niezła zabawka ???? Który to model ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi