godski Opublikowano 14 Listopada 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2021 Co to za kraj ta Pyrlandia ?Coś jak San Escobar tylko bliżej . 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pasazer Opublikowano 14 Listopada 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2021 Teraz już wiem jak Lesath się sprawuje 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zander3 Opublikowano 14 Listopada 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2021 Ładna wędka. Który to dokładnie model? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pasazer Opublikowano 14 Listopada 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2021 Ładna wędka. Który to dokładnie model?SLEDX27M Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grisza-78 Opublikowano 16 Listopada 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2021 Kupilem kij, o ktorym marzylem chyba 4 lata. Jeszcze nie byl nad woda, ale w te niedziele, zabiore go z soba na pierwsze testy. Tenryu Rayz. 11 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Voiteh Opublikowano 16 Listopada 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2021 Kupilem kij, o ktorym marzylem chyba 4 lata. Jeszcze nie byl nad woda, ale w te niedziele, zabiore go z soba na pierwsze testy. Tenryu Rayz. Też mi się marzy taki Tenryu tylko w wersji spin, gdzie kupowałeś jeśli mogę spytać? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dante Opublikowano 16 Listopada 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2021 Kupilem kij, o ktorym marzylem chyba 4 lata. Jeszcze nie byl nad woda, ale w te niedziele, zabiore go z soba na pierwsze testy. Tenryu Rayz.Gratulacje, super wędki. Mam w swoim posiadaniu i jeszcze przymierzam się do jednej do lekkiego twitcha.Jaki dokładnie to model? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grisza-78 Opublikowano 16 Listopada 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2021 Też mi się marzy taki Tenryu tylko w wersji spin, gdzie kupowałeś jeśli mogę spytać?Kupilem przez Ebay z Japonii od North -one- tackles Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grisza-78 Opublikowano 16 Listopada 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2021 Gratulacje, super wędki. Mam w swoim posiadaniu i jeszcze przymierzam się do jednej do lekkiego twitcha.Jaki dokładnie to model?To model Rayz Jerkin', 5'' 4', przyneta do 8 gram, linka do 6 lb. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dante Opublikowano 16 Listopada 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2021 To model Rayz Jerkin', 5'' 4', przyneta do 8 gram, linka do 6 lb.Dla mnie chodzi po głowie ten model: Tenryu Rayz RZ542S-L 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grisza-78 Opublikowano 16 Listopada 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2021 Dla mnie chodzi po głowie ten model: Tenryu Rayz RZ542S-LWidzialem ten model. Jest z pewnoscia mega! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 16 Listopada 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2021 Kupilem kij, o ktorym marzylem chyba 4 lata. Jeszcze nie byl nad woda, ale w te niedziele, zabiore go z soba na pierwsze testy. Tenryu Rayz.Co za zestaw! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mdah Opublikowano 16 Listopada 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2021 Coś pięknego ???????????? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mario Opublikowano 19 Listopada 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2021 Wystarczy, koledzy. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Banjo Opublikowano 19 Listopada 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2021 Kurka wodna, nie zdążyłem przeczytać . 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
md30 Opublikowano 20 Listopada 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2021 Kurka wodna, nie zdążyłem przeczytać .Nic nie straciłeś. Dodatkowo zaoszczędziłeś parę minut czasu. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 21 Listopada 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2021 Wczoraj dołączył trzeci muszkieter (najmocniejszy) Mam jeszcze ochotę na czwartego, do 7gr (czy w ogóle jest w oryginale?) 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateush Opublikowano 21 Listopada 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2021 Trzy pazury ???? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojciiech Opublikowano 22 Listopada 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2021 Bob, jest też piękna lekka jerkowka 66mf w serii niebieskich strzał. Kiedyś byłem głupi i sprzedałem. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MZieli10 Opublikowano 22 Listopada 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2021 Bob, jest też piękna lekka jerkowka 66mf w serii niebieskich strzał. Kiedyś byłem głupi i sprzedałem.Hmmm wiesz Robercie... koniecznie musi być jeszcze D’Artagnan ???? 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 22 Listopada 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2021 Bob, jest też piękna lekka jerkowka 66mf w serii niebieskich strzał. Kiedyś byłem głupi i sprzedałem.Jakie parametry? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojciiech Opublikowano 22 Listopada 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2021 (edytowane) 10-17 lb, wyrzut do 21 gram, ale to był perfekcyjny kij do slidera 10f w mojej ocenie. Realnie rzucał do tych 40 gram. Tutaj test: http://www.tackletour.com/reviewstcroixltjerkbaitpg2.html Obecnie ma go ktoś tutaj z forum, co jakiś czas się przewija. Stary model miał piękna pełna rękojeść korkowa. Czułości na tym poziomie nie doświadczyłem już później. Szkoda, że legend tournamenty nie są już w sprzedaży jako blanki. PsTen Twój 70mhmf - jakie ma u Ciebie zastosowanie? Edytowane 22 Listopada 2021 przez wojciiech 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 22 Listopada 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2021 PsTen Twój 70mhmf - jakie ma u Ciebie zastosowanie?Hmmmm , no więc tak. Zabieram go na łódkę z dopiętym multikiem średniej mocy i plecionką #1.2-1.5, zakładam jakąś przynętę, która mieści się w parametrach rzutowych kija ... i sobie łowię 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meps Opublikowano 25 Listopada 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2021 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patryk122 Opublikowano 25 Listopada 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2021 Też mam 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi