MZieli10 Opublikowano 15 Grudnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2021 (edytowane) Dziś dorwałem kilka Salmiaków I najważniejsza częś łupów - 2 Flashe C, 3 Trapery i garść bezsterowych uklei spod ręki Michała Osińskiego Edytowane 15 Grudnia 2021 przez morrum 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sandacz23 Opublikowano 16 Grudnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2021 Też bym chciał taką uklejkę Tapsa ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MZieli10 Opublikowano 16 Grudnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2021 (edytowane) Też bym chciał taką uklejkę Tapsa ;-)Kiedyś miałem przynęt Michała niemalże na pęczki, gdy czegoś potrzebowałem wystarczyło napisać, zadzwonić. Jak tylko Michał znalazł chwilę w grafiku zamówień potrafił znaleźć formy starych modeli czy pomalować kilka tak jak chciałem. Nad wodą często dzieliĺem się Tapsami z kolegami wiedząc że nie każdy ma w sklepie a dając zaje...tą przynętę, choć może niepozorną z wyglądu, uszczęśliwiam siebie, obdarowanego i robię najlepszą możliwą reklamę Twórcy. Wiadomość o śmierci Michała zastała mnie z JEDNĄ ukleją w pudełku i dwoma traperami. Kilku zamówień już nie zdążył zrobić Teraz gdy mam okazję kupuję na zapas. Ale nie do gabloty, do łowienia, bo do tego Michał je z takim pietyzmem konstruował, testował i finalnie produkował. Edytowane 16 Grudnia 2021 przez morrum 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
godski Opublikowano 16 Grudnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2021 (edytowane) Na gwiazdkę od siebie samego.To już drugi w rodzinie. Edytowane 16 Grudnia 2021 przez godski Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 16 Grudnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2021 Ciekaw jestem tego albinosa. Jak będziesz kupował trzeciego to daj znać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
godski Opublikowano 16 Grudnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2021 Ciekaw jestem tego albinosa. Jak będziesz kupował trzeciego to daj znać Już wystarczy, poza tym niewiele już ich na rynku. Ten wyszedł 7 setek na gotowo a jak dla mnie niewiele różni się od Bestii a cenowo kilka setek w dół.Bestię miałem i jak dla mnie ten luz nie do przełknięcia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artech Opublikowano 18 Grudnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2021 (edytowane) Mój ci on ???????????????? Edytowane 18 Grudnia 2021 przez Artech 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TOFIX99 Opublikowano 18 Grudnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2021 Mój ci on ???????????????? IMG_20211218_113109.jpg Malowany czy mi się wydaje, że "błyszczy" na bordowo ????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artech Opublikowano 18 Grudnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2021 Nic się Tobie nie wydaje ????Transparentny burgundy dust 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Flexx Opublikowano 18 Grudnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2021 Jakie zastosowanie widzisz dla tego blanku? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artech Opublikowano 18 Grudnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2021 Zimowy pstrąg z możliwością przyłowu trotki. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wisniowy21 Opublikowano 20 Grudnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2021 (edytowane) Tak jakos wyszło;) Edytowane 20 Grudnia 2021 przez wisniowy21 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zander3 Opublikowano 20 Grudnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2021 Siema. I jakbyś określił pracę tych Certate do Shimano z takiego segmentu finansowego? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wisniowy21 Opublikowano 20 Grudnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2021 Wiesz co właśnie zamieniłem TP4000PG 20 właśnie na 2 certate, jeżeli o mnie chodzi mi bardziej pasuje, a nie mam pojecia jak to określić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kondzio 77 Opublikowano 21 Grudnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2021 Kultura pracy w Certate i TP jest bardzo zbliżona do siebie.Ja nie wybrał bym tu faworyta. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majunio Opublikowano 21 Grudnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2021 Proponuję przed wyborem pokręcić i Certate i TP. Ja np. trzymając trzy palce przed stopką, niestety ocieram kabłąkiem o palca w przypadku TP. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
drag Opublikowano 21 Grudnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2021 Nowy zestawik do dlubaniny, zastępczak za Nano Zero który z różnych powodów poszedł w świat. Już przetestowany,spisuje się świetnie:-)) 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojciiech Opublikowano 21 Grudnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2021 Co to za patyk? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
drag Opublikowano 21 Grudnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2021 Co to za patyk?Budżetowy aczkolwiek bardzo fajny chrust.Herakles Area Evok,opisany od 1,5-3,5g.Już kilka godzin potestowany,kij kupiony w ciemno jest bardzo miłym zaskoczeniem.Najlżejsze jigi jakie mam 1,2g już ładnie podaje,nie jest lejącą się kluchą,bardzo ładne i płynne ugięcie.Bardzo pozytywne zaskoczenie,napiszę raz jeszcze 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zandermafija Opublikowano 27 Grudnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2021 (edytowane) Przedostatnie wędkarskie zakupy w tym roku. Lżejszy kijek na troć Daiwa Exceler 2.70 10-40, młynek do Excelera Team Dragon FD1030iZ, niestety wszystkie kołowrotki, które mam były za lekkie pod tą daiwe.I nowa żyłka do pstrągowego zestawu. Edytowane 27 Grudnia 2021 przez zandermafija*SpinnigistaWT 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mysha Opublikowano 27 Grudnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2021 Znalezione pod choinką. 12 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gaweł Opublikowano 27 Grudnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2021 Znalezione pod choinką.Gratuluję Piotrek Zaczniesz grubo łowić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mysha Opublikowano 27 Grudnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2021 Paweł już łowiłem. Używałem TP 4000PG do kotletów. To było takie rozwiązanie doraźne. Teraz będzie profesjonalnie ????. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hi tower Opublikowano 27 Grudnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2021 Znalezione pod choinką.Na korbę... No weź, to się i tak nie liczy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tata Filipa Opublikowano 28 Grudnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2021 (edytowane) Ponoć będzie zima ???? Edytowane 28 Grudnia 2021 przez TTT. 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi