Kamil_Be Opublikowano 1 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2016 Kijek jak kijek , ale ta czekolada ... Racja. Aż poszedłem do sklepu po tabliczkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pisarz Opublikowano 2 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2016 Mimo tego , że choinkę wyrzuciłem tydzień temu , to pojawił się spóźniony Mikołaj. 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
urasenty Opublikowano 2 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2016 Widzę Piotrek że "wpadłeś jak śliwka w kompot" ☺ 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pisarz Opublikowano 2 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2016 Widzę Piotrek że "wpadłeś jak śliwka w kompot" ☺Daniel , to początkowe stadium choroby . Dlatego sprzęt z niższej półki cenowej , ale wiem że ta choroba może duuuuużo kosztować . 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slawek_2348 Opublikowano 2 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2016 Ale ta choroba robi szybkie postępy, chyba zaczęła się latem...? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pisarz Opublikowano 2 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2016 Ale ta choroba robi szybkie postępy, chyba zaczęła się latem...?Sławek , tak to jest jak pacjent nie chce się leczyć .Masz rację , to latem złapałem wirusa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
olo86 Opublikowano 2 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2016 Piotrek, jak już będziesz wywalał spinningowe graty, wezmę.. z ciężkm sercem, ale wezmę.. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pisarz Opublikowano 2 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2016 Piotrek, jak już będziesz wywalał spinningowe graty, wezmę.. z ciężkm sercem, ale wezmę.. Prawdziwych przyjaciół poznaje się w biedzie . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
suli102 Opublikowano 4 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2016 Ostatni nabytek Stella 07 trafiła sie jeszcze nówka:-) Pozdrawiam wszystkich zarażonych Stellozą:-) 13 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cabage Opublikowano 4 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2016 Ostatni nabytek Stella 07 trafiła sie jeszcze nówka:-) Pozdrawiam wszystkich zarażonych Stellozą:-)Jesteś monotematyczny,Tobie się to chyba nigdy nie znudzi ? Zazdroszczę jak cholera ^^ Z ciekawości ile już ich masz ? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
suli102 Opublikowano 4 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2016 Chyba 11:-) a i tak już poluje na kolejne:-) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majatony Opublikowano 4 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2016 Chyba 11:-) a i tak już poluje na kolejne:-)Masz fantazje 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzychun Opublikowano 5 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2016 Masz fantazje Brak w tym fantazji.Są tylko pieniądze. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Werem Opublikowano 5 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2016 krzychun - a po co są pieniądze.?! By spełniać swoje fantazje.!!! 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pickerel Opublikowano 5 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2016 Brak w tym fantazji.Są tylko pieniądze.Żal dupkę ściska 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzychun Opublikowano 5 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2016 (edytowane) Żal dupkę ściska A niby dlaczego?[wywaliłem, bo niegrzeczne] Wyjaśnię, bo chyba to konieczne.Kupno czegoś z poza standardowych możliwości finansowych to fantazja. Jak widać w tym przypadku fantazji tam za grosz.Gdybym uważał, że Stelle mi są potrzebne (lub chciał je mieć, ot tak), to tez bym kupił. Stać mnie. Że tak nie uważam, a i bliżej mi do skrajności po drugiej strony, to nie mam żadnej.EOT Edytowane 5 Lutego 2016 przez krzychun Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
godski Opublikowano 5 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2016 Popieram. Jak kogoś stać to na 10 Stelek bez uszczerbku dla budżetu to fantazją może być np. łódka z wyposażeniem za pół bańki. A dla tego co ma taką łódkę jacht za 10 baniek.Dla mnie taką fantazją jest nowe Audi S6 ale już samochód za 100-150 tysięcy nie. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jamesty Opublikowano 5 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2016 Przyszedl caly i zdrowy Wysłane z mojego SM-N9005 przy użyciu Tapatalka 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
godski Opublikowano 5 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2016 Przyszedl caly i zdrowy Wysłane z mojego SM-N9005 przy użyciu TapatalkaKolejny Alphas na forum. Gratuluję. Nówka?Ciekawe ile tego jest na forum. Ja mam dwa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jamesty Opublikowano 5 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2016 (edytowane) Ma jedna mala ryske na obudowie reszta jak nowka. Pytanie lozysko na szpuli od strony lewej ma plastikowy oring czy tak powinno byc. Wysłane z mojego SM-N9005 przy użyciu Tapatalka Edytowane 5 Lutego 2016 przez jamesty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
suli102 Opublikowano 5 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2016 To jeszcze prezencik od cudnej żonki na nowy sezon:-) 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
suli102 Opublikowano 5 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2016 I jeszcze kurtałka :-) Taka żona to skarb każdego wędkarza:-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 5 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2016 (edytowane) Kolejny Alphas na forum. Gratuluję. Nówka?Ciekawe ile tego jest na forum. Ja mam dwa....ja miałbym dwie ... ale jedną utopiłem (razem z kijem) Więc mam jedną Edytowane 5 Lutego 2016 przez BOB1 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
teo Opublikowano 5 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2016 Ma jedna mala ryske na obudowie reszta jak nowka. Pytanie lozysko na szpuli od strony lewej ma plastikowy oring czy tak powinno byc. Wysłane z mojego SM-N9005 przy użyciu TapatalkaDaiwa T3 SV ma tak samo . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sharkfishing Opublikowano 5 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2016 A ja mysle ze najwazniejsza tu jest pasja i hobby fantazje to ja moge miec o ufo lub somsiaddze a czym kto lowi lub jezdzi lub go stac lub nie to chyba zachacza o ekonomie 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi