SzczupakRzeczny Opublikowano 29 Grudnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2021 Ponoć będzie zima ???? A co tam planujesz dać nad pazurek? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tata Filipa Opublikowano 29 Grudnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2021 Nie mam zamiaru wybrzydzać, curado BFS. Może na bialo go zrobię ???? 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meps Opublikowano 4 Stycznia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2022 (edytowane) Rzadko coś tu wrzucam, ale pochwalę się. Na wiosnę będą pływać Edytowane 4 Stycznia 2022 przez mepps 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SzczupakRzeczny Opublikowano 5 Stycznia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2022 Może nie wędkarsko, ale jakże smacznie [emoji2955]Taki prezencik dostałem od przyjaciół na lepszy start nowego roku... I wam też życzę samych sukcesów, no i zdrówka [emoji6] Wysłane z mojego RMX3363 przy użyciu Tapatalka 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Żbiku Opublikowano 5 Stycznia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2022 Jeden z lepszych rumów jakie piłem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SzczupakRzeczny Opublikowano 5 Stycznia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2022 Jeden z lepszych rumów jakie piłem Mój ulubiony, nutka wanilli robi robotę [emoji6] Wysłane z mojego RMX3363 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 6 Stycznia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2022 U mnie również dodatek do sprzętu.Fajny prezent po mikołajowy dostałem 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szymon82 Opublikowano 6 Stycznia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2022 Na drugim zdjęciu już zalany ? Jeśli tym co chodzi mi po głowie to zdrowo ???????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 6 Stycznia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2022 Sokoli wzrok i instynkt masz! ... jasne, że zalany!! Musiałem sprawdzić, czy trzyma temperaturę!!! Zdrówko 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyprys19 Opublikowano 6 Stycznia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2022 Ale widzę rysy na "dupce",dostałeś używany? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 6 Stycznia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2022 Tak, używany czyli z historią To nieoczekiwany prezent za mój prezent Karma wraca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kogut1982 Opublikowano 6 Stycznia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2022 Najlepszy kubek jaki mam. Od 9 lat niezmiennie kawa w pracy smakuje wyborowo. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 6 Stycznia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2022 Z kawą też przetestuję Ponoć wiele tych kubków nie ma? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
md30 Opublikowano 6 Stycznia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2022 Z kawą też przetestuję Ponoć wiele tych kubków nie ma? Jak już są dwa na jerku, to raczej już masowy produkt 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dawido Opublikowano 7 Stycznia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2022 Spóźniony prezent imieninowy. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateush Opublikowano 12 Stycznia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2022 tadam Więcej fotek w wątku Patryka post 790 - http://jerkbait.pl/topic/11445-psrods-moje-w%C4%99deczki/page-40 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
welpa1809 Opublikowano 12 Stycznia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2022 Mam i ja 11 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 13 Stycznia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2022 (edytowane) Potęga mocy Pawełku i nowy rozdział , czego Ci życzę. Ja skromniutko a jednak fajnie. Dzieło Jarka Chomy. Pierwszy w pełni ukończony egzemplarz. Ja go nazywam "Bóbr".Wykonanie 1000%, praca z filmików nie gorsza.144gr. i 21 cm. ukierunkowane na zacne mamuśki Jarku, dzięki że wyróżniłeś mnie tym egzemplarzem. To był mój ostatni zakup w ostatnim dniu 2021 roku. I nie trafi do szafy. Już uzbrojony czeka na maj i do roboty Edytowane 13 Stycznia 2022 przez BOB 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
5384 Opublikowano 13 Stycznia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2022 BOB dla mnie brejdak zrobił łamańce Zapowiada się kosa Bóbr do maja też będzie 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 13 Stycznia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2022 Co to znaczy mieć fart? ... mieć takiego brajdaka!!! a te łamańce? to jakieś szalone pojeby, które muszą na 100% zrobić swoje I ja muszę nabyć coś z tego klimatu, ale Jarek jest tak płodny w swoich pomysłach, że za cholerę nie nadążam 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
5384 Opublikowano 13 Stycznia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2022 Nimi trochę inaczej się łowi niż typowymi swimbaitami Oj nowy sezon będzie ciekawy 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 13 Stycznia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2022 Piszesz o łamańcach? one wymagają innego temperamentu na łowisku. Już to przerabiałem z innymi 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jarek85 Opublikowano 13 Stycznia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2022 Tak to prawda Panie Robercie pierwszy jest twój...niech łowi największe mamuchy 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meps Opublikowano 14 Stycznia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2022 Na wiosnę leci do wody. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 14 Stycznia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2022 Świetny kolor 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi