meps Opublikowano 15 Stycznia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2022 I takie dwa do trolingu u mnie na zaporówce. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin P. Opublikowano 15 Stycznia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2022 Nowe zabawki kupione jeszcze w zeszłym tygodniu drugie podejście do lekkiej wersji castingu i mam wrażenie, że drugi raz stanie za szafą w zapomnieniu [emoji1787][emoji1787] Favorite Synapse BFS Limited SYSBF-662ULTsurinoya Dark Wolf Ultra KF 50S O ile wędka jak wędka, całkiem fajna szybka itd. o tyle chiński multiplikator wzbudza mieszane uczucia... korpus, szpula, hamulec itd. przyjemne, nie dają uczucia chińskiego gównolitu, o tyle korba, gwiazda i knoby wyglądają jak przetopione nakrętki z butelek. Środek totalnie suchy, smarowany chyba powiwtrzem lub koliniami bakterii Gdyby to zmienić, zmienić łożyska i nasmarować to być może będzie fajny sprzęt. Tyle, że doliczając "tuning" do ceny zakupu okaże się, że w tej cenie można znaleźć sprawdzone konstrukcje nie śmierdzące chińczykiem. Kupiłem z czystej ciekawości i nie polecam Wysłane z mojego SM-N950F przy użyciu Tapatalka 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jarek1970 Opublikowano 15 Stycznia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2022 chłopaki jak najłatwiej wkleić tu zdjęcia? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hose4ras Opublikowano 15 Stycznia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2022 Przez appke tapatalk 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlawekNikt Opublikowano 15 Stycznia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2022 (edytowane) Nowe zabawki kupione jeszcze w zeszłym tygodniu drugie podejście do lekkiej wersji castingu i mam wrażenie, że drugi raz stanie za szafą w zapomnieniu [emoji1787][emoji1787] Favorite Synapse BFS Limited SYSBF-662ULTsurinoya Dark Wolf Ultra KF 50S O ile wędka jak wędka, całkiem fajna szybka itd. o tyle chiński multiplikator wzbudza mieszane uczucia... korpus, szpula, hamulec itd. przyjemne, nie dają uczucia chińskiego gównolitu, o tyle korba, gwiazda i knoby wyglądają jak przetopione nakrętki z butelek. Środek totalnie suchy, smarowany chyba powiwtrzem lub koliniami bakterii Gdyby to zmienić, zmienić łożyska i nasmarować to być może będzie fajny sprzęt. Tyle, że doliczając "tuning" do ceny zakupu okaże się, że w tej cenie można znaleźć sprawdzone konstrukcje nie śmierdzące chińczykiem. Kupiłem z czystej ciekawości i nie polecam Wysłane z mojego SM-N950F przy użyciu Tapatalka Nie zasłużyłeś , ale podpowiem bo może innym się przyda. Z chińczyków, które miałem i mam (a kilka ich miałem ... ) przyjemne w odbiorze i nad wodą są lurestar c9 air i kastking zephyr. Widywałem je na olx. Ten pierwszy za około 250 zł., a ten drugi za około 200 zł. Dodatkowe łożyska i smarowanie to rzecz jasna jakiś tam koszt, ale i tak nawet nie zbliżysz się do około 1/3 wartości używanego multiplikatora zaprojektowanego do lajta w wersji, że tak napiszę profi. Edytowane 15 Stycznia 2022 przez Sławek Nikt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jarek1970 Opublikowano 15 Stycznia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2022 (edytowane) Edytowane 15 Stycznia 2022 przez Jarek1970 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rheinangler Opublikowano 15 Stycznia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2022 Chyba jeszcze nigdy nic nie wystawilem w tym watku, choc czesto do niego zagladam....Tym razem jest jednak okazja szczegolna.Kupiona tu na forum za grosze, dostala drugie zycie, co nieco musialo zostac naprawione (sprzedajacy prawdopodobnie nie wiedzial o tym) i dorobione w stylu Hardego jak zalecal katalog.... 12 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
scOOtt Opublikowano 17 Stycznia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2022 Dojechał Mega sztos. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FidoAngel Opublikowano 17 Stycznia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2022 Czekamy na wieści z nad wody. Kupa kasy to kosztowało... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
scOOtt Opublikowano 17 Stycznia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2022 (edytowane) Czekamy na wieści z nad wody. Kupa kasy to kosztowało...Porównując ze "świętymi" St. Croix lub innymi podobnymi to i tak niezła cena. Na sucho jest to jeden z najszybszych blanków jakie miałem w ręce a trochę tych xfastów przeszło mi przez ręce. Zobaczymy jak będzie gadał. Kolega, który nim łowił twierdzi, że gada już od grama dołem na 8 gramach plus 7-8 cm + smukła guma górą max. Edytowane 17 Stycznia 2022 przez scOOtt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FidoAngel Opublikowano 17 Stycznia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2022 Czyli obsługuje tyle ile powinien i może taki kij bez żadnych "miejskich legend". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
scOOtt Opublikowano 17 Stycznia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2022 (edytowane) Powiem tak. Koledzy po kiju pukali się w głowę na mój pomysł kupienia tego patyka. Argument jeden: 1k za ... Mikado?Węgiel 40T, set przelotek torzite, kskss, 84 gramy wagi. Do tego wykonanie top. Żadnych nadlewek lakieru, nic. Gdyby na blanku był napis graphiteleader lub St. Croix - ten patyk byłby wyceniony x2. A to już jest dla mnie przesada Co kto woli. Ja miałem jasno sprecyzowane oczekiwania, które zostały spełnione. Miałem i mam kije bardziej "renomowanych" marek i jakością wykonania, dbałością o szczegóły, kendo shine niczym tym kijkom nie ustępuje. Taka prawda. Edytowane 17 Stycznia 2022 przez scOOtt 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlawekNikt Opublikowano 17 Stycznia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2022 Powiem tak. Koledzy po kiju pukali się w głowę na mój pomysł kupienia tego patyka. Argument jeden: 1k za ... Mikado?Węgiel 40T, set przelotek torzite, kskss, 84 gramy wagi. Do tego wykonanie top. Żadnych nadlewek lakieru, nic. Gdyby na blanku był napis graphiteleader lub St. Croix - ten patyk byłby wyceniony x2. A to już jest dla mnie przesada Co kto woli. Ja miałem jasno sprecyzowane oczekiwania, które zostały spełnione. Miałem i mam kije bardziej "renomowanych" marek i jakością wykonania, dbałością o szczegóły, kendo shine niczym tym kijkom nie ustępuje. Taka prawda.Wszystko kwestią gustu jest, a o tych się ponoć nie dyskutuje 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gajosik Opublikowano 18 Stycznia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2022 Olympus TG-6 oby było kiedy używać 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matysznak Opublikowano 19 Stycznia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2022 Powiem tak. Koledzy po kiju pukali się w głowę na mój pomysł kupienia tego patyka. Argument jeden: 1k za ... Mikado?Węgiel 40T, set przelotek torzite, kskss, 84 gramy wagi. Do tego wykonanie top. Żadnych nadlewek lakieru, nic. Gdyby na blanku był napis graphiteleader lub St. Croix - ten patyk byłby wyceniony x2. A to już jest dla mnie przesada Co kto woli. Ja miałem jasno sprecyzowane oczekiwania, które zostały spełnione. Miałem i mam kije bardziej "renomowanych" marek i jakością wykonania, dbałością o szczegóły, kendo shine niczym tym kijkom nie ustępuje. Taka prawda.I ja bym przygarnąl gdyby nie to, że w 1 składzie.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marian-56 Opublikowano 19 Stycznia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2022 (edytowane) WitamBardzo dobry wybórPosiadam taki od jesienikilka zdjęć cytuję niżęj Mam tez filmy,ale nie umiem wkleićFilmy podwodne z uwalnianymi rybami Kłaniam sie MarianOlympus TG-6 oby było kiedy używać Edytowane 19 Stycznia 2022 przez marian-56 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patryk122 Opublikowano 19 Stycznia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2022 Nowy Jaxon Wild horse 210cm 1-7g,kupiony z ciekawości,jestem bardzo zaskoczony.blank nie jest lakierowany,żadnych nadlewek,przelotki równo ustawianie,i jest troszkę szybszy niż Grey stream. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sławek Oppeln Bronikowski Opublikowano 19 Stycznia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2022 Ja to sze czesze byle czym!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sandacz23 Opublikowano 19 Stycznia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2022 Nowy Jaxon Wild horse 210cm 1-7g,kupiony z ciekawości,jestem bardzo zaskoczony.blank nie jest lakierowany,żadnych nadlewek,przelotki równo ustawianie,i jest troszkę szybszy niż Grey stream. Ciekawostką w opisie jest: Przelotki SLIM TITANIUM OXIDE Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patryk122 Opublikowano 19 Stycznia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2022 Na tym się nie znam, ale widziałem w opisie,są srebrne na pewno Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ugly Opublikowano 19 Stycznia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2022 Ja to sze czesze byle czym!!Dowcipne ale... Wiekszośc użytkownikow markowego sprzetu w ten czy inny sposob wyraża sie nieco pogardliwie o Jaxonie. Pewnikiem nikt z nich nigdy nie trzymał jakiegokolwiek Jaxona w rękach. Ja miałem epizod gdy łowiłem Jaxonem jednym czy nawet paroma. Kilka niezłych rybek wyjąłem. Byłem też w hurtowni i oglądalem dzieisątki róznych patyków. Na pewno nie jest to najwyższa półka ale solidny sprzęt średniej klasy. Bardzo dobry stosunek jakości do ceny. Nie zasluguje na epitet "byle co" Zaznaczam, że moje doświadczenia z tą firmą odnoszą sie do czasu ok 15 lat wstecz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jarek1970 Opublikowano 19 Stycznia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2022 Cykady Tomka Krzyszczyka Goldfishznał ktoś w ogóle? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mekamil Opublikowano 19 Stycznia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2022 Ciekawostką w opisie jest: Przelotki SLIM TITANIUM OXIDE Tłumacząc z marketingowego na nasze: Przelotki o cieńszej wkładce w ramkach w kolorze oksydowanym tytanowym 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artek Opublikowano 19 Stycznia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2022 Dowcipne ale... Wiekszośc użytkownikow markowego sprzetu w ten czy inny sposob wyraża sie nieco pogardliwie o Jaxonie. Pewnikiem nikt z nich nigdy nie trzymał jakiegokolwiek Jaxona w rękach. Ja miałem epizod gdy łowiłem Jaxonem jednym czy nawet paroma. Kilka niezłych rybek wyjąłem. Byłem też w hurtowni i oglądalem dzieisątki róznych patyków. Na pewno nie jest to najwyższa półka ale solidny sprzęt średniej klasy. Bardzo dobry stosunek jakości do ceny. Nie zasluguje na epitet "byle co" Zaznaczam, że moje doświadczenia z tą firmą odnoszą sie do czasu ok 15 lat wstecz. Bo tu same byznesmeny, co byle co poniżej tysiąca do łap nie biorą, bo sobie od gówna pobrudzą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patryk122 Opublikowano 19 Stycznia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2022 I tu masz wielką rację Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi