cristovo Opublikowano 18 Marca 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2022 a w tym Vanfordzie nie próbowałeś dodać cienkiej podkładki pod szpulę? 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
saitt Opublikowano 18 Marca 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2022 (edytowane) Co do nawojow w Daiwie to są jeszcze 2 prawidłowości : rozmiar 4000c nawija wyraźnie równiej od 3000. Dodatkowo wersję XH również zauważalnie równiej nawijają od ich odpowiedników z normalnym przełożeniem.Tak jak już wyżej napisano w niczym to użytkowo nie przeszkadza a rzuty są co najmniej równie dalekie jak z kolowrotkow Shimano ???? Edytowane 18 Marca 2022 przez saitt 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
scOOtt Opublikowano 18 Marca 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2022 a w tym Vanfordzie nie próbowałeś dodać cienkiej podkładki pod szpulę?Można było by, owszem. Lecz nie przeszkadza mi to na chwilę obecną w niczym. Przy nawijaniu nowej linki zapewne to zrobię. Linka 0.06 jest tam nawinięta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 20 Marca 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2022 Panie i Panowie, oto mój pierwszy, chiński zestaw Kuying Teton TLC-510S (0,3-3gr 1-3LB) + Tsurinoya Dark Wolf + plecionka Tsurinoya Super PEx4 #0.4 6LBDo chińskich wędek już dawno się przekonałem. Z multikami o różnej mocy to już gorzej. Ten to trzecie lub czwarte podejście i odnoszę wrażenie, że zostanie u mnie dłużej a nie tylko na testach jak ten. Co do plecionki póki co sie nie wypowiadam choć jak na cztery sploty jest dość gładka, w miarę cicha, nieco grubsza od Egi-Metal, na zaczepie (bo ryby nie było) nawet całkiem mocna.Zaskakująco przyjemny zestaw.Zajrzałem na Ali jaka jest obecnie cena tego kijka i troszkę mnie zatkało ...Jeszcze nie powiem, że zestaw zdecydowanie polecam, ale na pewno warty jest uwagi w klasie XUL 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krab Opublikowano 22 Marca 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2022 Pierwsze dwie dojechały 19 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzegorz197503 Opublikowano 22 Marca 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2022 Pierwsze dwie dojechały 4D6FB0FC-2662-4D49-BCE6-3D6B4DF914F2.jpeg 05D0350B-6243-4CC8-8897-AC26EB73E7EB.jpeg C28EF940-5F94-42DD-8D19-0EC6C2D80ED1.jpeg i jakie pierwsze wrażenia? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krab Opublikowano 22 Marca 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2022 i jakie pierwsze wrażenia? Kręci perfekcyjnie. Wygląda ładnie. Oczywiście wolałbym T-knoby i o 5 mm dłuższe korby 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Voiteh Opublikowano 22 Marca 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2022 Krzyśku, a te oryginalne knoby to co to za materiał? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
saitt Opublikowano 22 Marca 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2022 Kręci perfekcyjnie. Wygląda ładnie. Oczywiście wolałbym T-knoby i o 5 mm dłuższe korby Skrobnij proszę za jakiś czas jak spisują się w boju. Szczególnie mocno interesuje mnie czy słuszne były obawy o zakleszczaniu się plecionki na szpuli i realny wpływ super wolnej oscylacji na odległości rzutowe???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krab Opublikowano 22 Marca 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2022 Krzyśku, a te oryginalne knoby to co to za materiał? Pojęcia nie mam. Wyglada i czuć, ze to jakiś gumoplatik 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wisniowy21 Opublikowano 23 Marca 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2022 (edytowane) Nowy sezon, nowe pływadło Łódka Salmon 420Przyczepa SpawlineI na deser Solix 10 Edytowane 24 Marca 2022 przez mario 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CORNEL Opublikowano 23 Marca 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2022 Wiśniowy, Mogę prosić o wstawienie zdjęć środka Łodzi? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wisniowy21 Opublikowano 23 Marca 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2022 Wiśniowy, Mogę prosić o wstawienie zdjęć środka Łodzi? Podesłałem PW Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krab Opublikowano 24 Marca 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2022 Takiego oto Foxa pod elektryka sobie sprawiłem. Na zawodach każdy kg ma znaczenie, więc padło na jednopłaszczówkę. Jedyne nad czym muszę jeszcze pomyśleć, to wykładzina na podłogę. Jakiś winyl czy coś w tym stylu. Na razie nie mam pomysłu. Przekopuję forum 11 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mikrobajt Opublikowano 27 Marca 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2022 Sztuczna trawa ładnie wygłusza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARIUSZ 69 Opublikowano 28 Marca 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2022 Polecam oryginalną dedykowaną od producenta ,docięta idealnie ,super materiał ,tłumi idealnie ,materiał przyjemny w dotyku 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafal_LBN Opublikowano 28 Marca 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2022 Wjeżdża pierwszy element układanki ???????? minn kotka i-pilot link 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siarq Opublikowano 28 Marca 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2022 Wjeżdża pierwszy element układanki minn kotka i-pilot link Bedziesz Pan zadowolony , fajny silnik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
scOOtt Opublikowano 29 Marca 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2022 Set pokręcajek skompletowany. 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
popper Opublikowano 30 Marca 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2022 7 szt. To jakoś nie do pary???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
scOOtt Opublikowano 30 Marca 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2022 Brakuje exista ???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elpojo Opublikowano 30 Marca 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2022 Set pokręcajek skompletowany. Jak można pomieszać markę topową z gównianą? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
scOOtt Opublikowano 30 Marca 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2022 Jak można pomieszać markę topową z gównianą? Pojde krok dalej i nawine na stelle plecionke daiwy 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzesiek Opublikowano 30 Marca 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2022 (edytowane) Wszyscy się tu chwalicie łodziami, kołowrotkami, wędkami... A ja na nadchodzący sezon sandaczowy pochwalę się czymś, co udało mi się niemalże cudem zdobyć, bo już nieprodukowane i ogólnie niedostępne.Oto Slimy od Tapsa.Do tego jeszcze wobki od kolegi Bobesku i od Tomka Miernika.Oj czuję, że będzie się działo ! Edytowane 30 Marca 2022 przez Grzesiek 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzu Opublikowano 30 Marca 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2022 Pojde krok dalej i nawine na stelle plecionke daiwy Tak robie od lat . Da sie 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi