Skocz do zawartości

Pochwal się nowym sprzętem ! ;)

Esox1999

Rekomendowane odpowiedzi

I jeszcze kurtałka :-) Taka żona to skarb każdego wędkarza:-)

Twoja Żona pracuje w Simmsie? ;) Pożyczysz Żonę na kilka dni? ;) Po kilku takich prezentach obiecuje Ją oddać ;)

Zazdroszczę takiej Pani. Moja żona tylko wciąż marudzi i najcześciej wyjeżdżając o 6:00 na ryby, o 9:00 dostaje sms "o której masz zamiar wrócić?". Czasami odechciewa sie wtedy łowienia...

• Like 12

Wędki silstar 1990r cw.60-90g.-nowe (2500szt)-prawdziwy i jedyny diaflex,materiał to kosmos,przelotki pokryte złotem,wkłady tytanowe.Kolowrotki dam quick 2002,1202-nowe,materiał fosforobrąz-przeżyja niejedną stelle :excl: :rolleyes:

Diaflex to odpowiednik DiaFlasha-jednych z najlepszych kijów Shimano w historii,ciekawe kijki :) .

Twoja Żona pracuje w Simmsie? ;) Pożyczysz Żonę na kilka dni? ;) Po kilku takich prezentach obiecuje Ją oddać ;)

Zazdroszczę takiej Pani. Moja żona tylko wciąż marudzi i najcześciej wyjeżdżając o 6:00 na ryby, o 9:00 dostaje sms "o której masz zamiar wrócić?". Czasami odechciewa sie wtedy łowienia...

A myślałem że tylko moja tak ma :-) Ja mam lepiej bo dzwoni i pada to ukochane pytanie '' za ile będziesz'' plus '' dzieci chcą z tobą pogadać" he he :-) Kochane te nasze żony.....

• Like 2

A myślałem że tylko moja tak ma :-) Ja mam lepiej bo dzwoni i pada to ukochane pytanie '' za ile będziesz'' plus '' dzieci chcą z tobą pogadać" he he :-) Kochane te nasze żony.....

Taaa... Tekst typu "syn chce z Tobą rozmawiać" jest najlepszy ;) Zwłaszcza, ze nasz ma 3,5 roku i mało gada... ;)

• Like 2

Trzeba by założyć oddzielny post :-) " Najlepsze teksty naszych żon" he he :-) U mnie (pewnie u was tez) drugi ktory doprowadza mnie do drgawek to jak wychodze i mówie ze wróce za 5h. A po 2 dostaje tel " kochanie złowiłeś coś ...( ja wkur...ny cos tam odpowiadam) aha ,a długo ci zejdzie?" Wrrrr masakra. Tak jak Kuba napisał odechciewa sie łowic.... :-)

Te żony to już chyba tak mają, że zawsze coś muszą powiedzieć żeby umilić człowiekowi życie.

Teksy tupu "o której będziesz " to norma,często też mimo tego, że wieczorem rozmawiamy o tym, że jadę na ryby, to w nocy gdy wstaję pada pytanie" gdzie idziesz?"

Mojej już przeszło, dzwoni dopiero pod koniec dnia łowienia z pytaniem "grzać jedzenie?".

Za to czesciej teraz dzwoni syn... Ma 7 lat i już jest zarażony wędkarstwem.

Bezcenna była mina świadka takiej rozmowy, słyszał tylko mnie, dialog szedł tak:

"-tato , zlowileś coś?"

"-tak, jeden mały pstrąg"

"-potokowy czy tęczak?"

"-potok"

"-a na co wziął?"

"-wobler, krakusek, pomarańczowy, taki jak ostatnio sam łowiłeś"

"-aha. To dobrze. A kiedy mnie zabierzesz na ryby"

"-jak bedzie trochę cieplej"

"-no to cześc"

"-cześć".

Pytanie świadka - " kumpel dzwonił?" "nie, syn". Chwila konsternacji i niesmiałe pytanie - " ile ma lat?" "7" Większa konsternacja. "I już łowi?" "a co ma nie lowić, łowi. Pstragi, okonie, klenie. Na spina" :D

• Like 11

Dzięki @Żbiku kobieta jest kochana.W zeszłym roku jak nas zlało na rybach Masakrycznie!!! do żonki dotarło że porządny ciuch na ryby to obowiązek :-) teraz nawet nie muszę jej tłumaczyć tylko pyta co jeszcze potrzeba:-) W tym roku razem spędzimy sporo czasu na rybkach:-) Czego i Wam życze Pozdrawiam Wszystkich.

Edytowane przez suli102
  • Like 4

Jakbym moją słyszał...Trochę mi ulżyło bi widzę że nie jestem sam z takimi problemami.A jak słyszę że któremuś żona kupiła prezent wędkarski to myślę że jest z innej planety.

• Like 1

Jakbym moją słyszał...Trochę mi ulżyło bi widzę że nie jestem sam z takimi problemami.A jak słyszę że któremuś żona kupiła prezent wędkarski to myślę że jest z innej planety.

Mi Zona kupiła pierwsza Stelke 14 2500S i ma za swoje  :D

post-47674-0-84012400-1454970301_thumb.jpg

Rozpoczęła szaleństwo  ;)

Edytowane przez Wiktor
  • Like 3