karkoszek Opublikowano 8 Kwietnia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2022 Kuma Swim 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
scOOtt Opublikowano 8 Kwietnia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2022 Kuma Swim IMG_20220408_170856.jpgBohater epickiego odcinka we własnej osobie 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kruz Opublikowano 9 Kwietnia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2022 (edytowane) Bohater epickiego odcinka we własnej osobie Taki był bohaterski, że cena jest dwa razy wyższa od innych kolorów Ale robotę im tam zrobił niesamowitą Oni tam jeszcze jakieś czerwone kotwice mieli pozakładane (chyba) Edytowane 9 Kwietnia 2022 przez kruz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
scOOtt Opublikowano 9 Kwietnia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2022 Taki był bohaterski, że cena jest dwa razy wyższa od innych kolorów Ale robotę im tam zrobił niesamowitą Oni tam jeszcze jakieś czerwone kotwice mieli pozakładane (chyba)No cóż, jakość tej produkcji, ilość i rozmiar poławianych ryb i ogólna przyjemność z oglądania jest wyśmienitą okazją do lokowania produktu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kruz Opublikowano 9 Kwietnia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2022 Kuma Swim IMG_20220408_170856.jpgRafał zapytam, bo znam się na Jerkach jak na fizyce kwantowej.Do czego służy ten podwójny zaczep ? Jakoś inaczej pracuje na każdym ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 9 Kwietnia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2022 Tak na wyczucie wydaje mi się, że zaczepienie o górny zaczep daje możliwość głębszego prowadzenia i zwiększenia amplitudy pracy i na odwrót Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Novis Opublikowano 9 Kwietnia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2022 Górny to normalny, a dolny IMO powoduje szybsze nurkowanie i większe wychylenia na boki podczas prowadzenia przynęty. Istnieje możliwość, iż mogę się mylić. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 9 Kwietnia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2022 To się nazywają opinie odmienne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krab Opublikowano 9 Kwietnia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2022 Wobler pracuje agresywniej jak przyginamy oczko w dół. Na moje kolega Novis jest bliższy prawdy ???? 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sukingad Opublikowano 9 Kwietnia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2022 "I tu się mylisz Grucha", bo to nie wobler w jerkach działa to tak, oczko wyżej-jerk nurkuje (świetnym przykładem są amerykańskie pull baity) oczko niżej wobler wyjeżdża do powierzchni, choć w tym przypadku obstawiałbym, wysokie oczko do nurkowania, niskie do standardowego jerkowania "w poziomie". 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michci0 Opublikowano 9 Kwietnia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2022 https://www.youtube.com/watch?v=VJ_dju1tf3U&t=11sdo mnie przyszla taka paczka z decathlonu 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krab Opublikowano 15 Kwietnia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2022 A mi coś takiego Wielkanocny zając przyniósł Dzięki Daniel @Guzu 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 15 Kwietnia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2022 ...a korbkę zajumał!? ach te zające Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Friko Opublikowano 15 Kwietnia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2022 to u mnie skromnie, raptem 4 blanki z Fishing Center przybyły "do szafy", ciekawe czy zauważycie że łączy je jeden wspólny motyw (poza dystrybutorem): CDEXN792LCDEXN792MLMJ80L2MIZ80UL(T) + komplet przelotek Fazlite żeby było czym się bawić 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krab Opublikowano 15 Kwietnia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2022 ...a korbkę zajumał!? ach te zające Korba jest ale nic pięknego 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bob74 Opublikowano 15 Kwietnia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2022 ... wspólnym motywem, Pawle, jest waga, ,,szczupłość". Ty również, jak widziałem, przechodzisz z parametru heavy do medium light ... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Friko Opublikowano 15 Kwietnia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2022 ... wspólnym motywem, Pawle, jest waga, ,,szczupłość". Ty również, jak widziałem, przechodzisz z parametru heavy do medium light ... przede wszystkim 8 stop w 2 kawałkach, bo tego trochę mi brakowało w szafie. I faktycznie wszystkie ML/L 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemow Opublikowano 15 Kwietnia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2022 A mi coś takiego Wielkanocny zając przyniósł Dzięki Daniel @Guzu E7AF1A85-4949-428D-94B2-AF9329617F81.jpegWidziałeś w którym kierunku się ten zając oddalił? Pytam bo mam zamiar go gonić może ma jeszcze coś ciekawego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adriano Opublikowano 15 Kwietnia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2022 Ja chyba też byłem grzeczny 13 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jabadaon Opublikowano 15 Kwietnia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2022 Nooo, powiedz co zrobiłeś, albo czego nie ????????✌️???????? 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartosz311287 Opublikowano 16 Kwietnia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2022 Ten zając Guzu i mi również przyniósł prezent [emoji16][emoji1] Wysłane z mojego SM-A505FN przy użyciu Tapatalka 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzu Opublikowano 16 Kwietnia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2022 Ja z żadnymi zającami, świstakami czy innymi królikami nic nie mam wspólnego Miłego kręcenia Panowie ! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Karpiu95 Opublikowano 16 Kwietnia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2022 Ja chyba też byłem grzeczny 20220415_204727_copy_1200x1600.jpg 20220127_171258_copy_1600x721.jpg 20220415_205259_copy_1600x1200.jpgwróciłeś do super finezki? Pamiętam że sprzedawałeś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adriano Opublikowano 16 Kwietnia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2022 wróciłeś do super finezki? Pamiętam że sprzedawałeś Tak ale tym razem Tubular Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Karpiu95 Opublikowano 16 Kwietnia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2022 ten do 10g czy do 15g? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi