adriano Opublikowano 16 Kwietnia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2022 Model GSFS-752LT do 10g Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jarek1970 Opublikowano 16 Kwietnia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2022 Pod okonia czy na sandacza na lekko? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Karpiu95 Opublikowano 16 Kwietnia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2022 zdecydowanie okoń Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gugcio Opublikowano 19 Kwietnia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2022 Pare Woblerkow przy okazji wizyty w Polsce ???? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dante Opublikowano 20 Kwietnia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2022 Yamaga, tych wędek jeszcze nie miałem okazji testować. Wysłane z mojego SM-G998B przy użyciu Tapatalka 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
scOOtt Opublikowano 20 Kwietnia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2022 Mozesz o nich cos wiecej napisac ? Jaki wegiel uzyty, jaka akcja itp. Rozumiem, ze import z kraju kwitnacej wisni ? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dante Opublikowano 20 Kwietnia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2022 Kupiona na Litwie, do sklepu mam raptem 150km. Na stronie masz wszelkie info oraz fotki i filmiki z ugięcia i pracy podczas wyrzutu rożnymi przynętami. Swoją drogą opisy są super porobione.https://yamaga-blanks.com/?lang=enSklep na Litwie https://parduotuve.spiningavimas.lt/ 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michci0 Opublikowano 20 Kwietnia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2022 Nowe mlynki Jeden z przeznaczeniem na sandacz/okoń na lekko drugi ten większy ma być uniwersalnymSprzętem zobaczymy jak długo wytrzymają. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IntruZ9 Opublikowano 22 Kwietnia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2022 Bestia c4 na prawą łapkę,w najlepszym kolorze???? 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 22 Kwietnia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2022 Noooooo ... wygląda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michal078 Opublikowano 23 Kwietnia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2022 Coś pod odrzańskie bolki czyli Ultegra i wobki od team oleix,siemson i widły . Oby do maja 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcyk Opublikowano 23 Kwietnia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2022 Ja też zakupiłem 2 dni temu ultegrę 2500 i przyznam że bardzo przyzwoity kołowrotek ???? I chyba pomyślę o dodatkowym 4000. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gugcio Opublikowano 23 Kwietnia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2022 Wkońcu doszedł mój nowy kijaszek na średnie i większe rzeki do połowu „drapieżnego” białorybu. Major Craft Finetail FSX -822MH ???? 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Norbert 78 Opublikowano 28 Kwietnia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2022 Ja też się pochwalę. Dzisiaj dotarł nowy silniczek od kolegi cabage. Dzięki Marcin[emoji16] Wysłane z mojego Mi 9 SE przy użyciu Tapatalka 18 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlawekNikt Opublikowano 28 Kwietnia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2022 Poważna maszynownia jak na gumiaka ???? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartosz311287 Opublikowano 28 Kwietnia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2022 Drugi kijek spod reki kolegi Marcina M.Z Rods, tym razem suzuki RXF-3lb-762 pro. Wykonanie rewelacja Wysłane z mojego SM-A505FN przy użyciu Tapatalka 16 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dante Opublikowano 11 Maja 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2022 Kolejna wędka ze stajni Yamaga dołączyła do arsenału. Będzie dobrym uzupełnieniem wcześniej zakupionych modeli. Do zabawy z okoniami powinno być ok. Wysłane z mojego SM-G998B przy użyciu Tapatalka 12 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meps Opublikowano 13 Maja 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2022 Nowe pływadło 360 DSL i coś co je popcha. 12 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 14 Maja 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2022 Dzisiaj przyszły:SG Hering 16, 19, 25Strike Pro Bandit 23Teraz mogę wracać do Finlandii i gdziekolwiek indziej 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malinabar Opublikowano 15 Maja 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2022 Spontaniczny , niczym nieuzasadniony zakup sprzed kilku tygodni . Moja pierwsza gwiazdka . Wielkanocna . 20 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maniak Opublikowano 15 Maja 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2022 Bartku, mówisz, że Twoja pierwsza... pogadamy za rok, dwa 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
scOOtt Opublikowano 15 Maja 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2022 Spontaniczny , niczym nieuzasadniony zakup sprzed kilku tygodni . Moja pierwsza gwiazdka . Wielkanocna . IMG_20220515_131602.jpgJa już myślę o drugiej. Ale chce najpierw exista ???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malinabar Opublikowano 16 Maja 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2022 Ten kołowrotek będzie podczepiony do zestawu , którym posługuję się w jakichś 80% sezonu , więc ma to sens . Przy pozostałych mam Vańki . Ale kto wie ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Woytec Opublikowano 18 Maja 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2022 Moje nowe uniwersum rzeczne do łowienia na małe i średnie przynęty. Luvias Jigger <28g i TP 4000 (wersja korpus alu, rotor MGL, metalowy mikromoduł, oś stal nierdzewna i 12 łożysk ). 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
saitt Opublikowano 19 Maja 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2022 Zostawiłeś go z przełożeniem XH?Jest opór na korbie przy zwijaniu takich wobkow jak na zdjęciu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi