SzczupakRzeczny Opublikowano 21 Czerwca 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2022 Kilka detali zostało, ale żabka ma kolegę ????[emoji41] Wysłane z mojego RMX3363 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hudy76 Opublikowano 21 Czerwca 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2022 (edytowane) Cześć, jaka szpula została w nim zamontowana?Edit, czy na ramie jest napisane Liberto? Edytowane 21 Czerwca 2022 przez HaDe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SzczupakRzeczny Opublikowano 21 Czerwca 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2022 (edytowane) Cześć, jaka szpula została w nim zamontowana?Edit, czy na ramie jest napisane Liberto?Witaj Dokładnie Hubert Hybryda taka.Fotka ta z szpulka Orginalna, ale mam też płytka Ray's Studio. Bez szału, bo jakieś 7g z łożyskiem. Edytowane 21 Czerwca 2022 przez SzczupakRzeczny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meps Opublikowano 22 Czerwca 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2022 . 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafal_LBN Opublikowano 28 Czerwca 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2022 Salmon 420 + przyczepa Suski + Minn kota terrova 55 I-pilot link + Suzuki df15 ???????? 17 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dante Opublikowano 28 Czerwca 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2022 Okonie na ,,miętko" już były, teraz pora się pobawić na twardo. Kilka nowych zabawek do wieczornego spinningu na lekko typowo pod okonia. Lubię te japońskie zabawki, ciekawe jak okonie na nie zareagują? Wysłane z mojego SM-G998B przy użyciu Tapatalka 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Super Arek GT Opublikowano 29 Czerwca 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2022 (edytowane) Od teraz sprzęt pod moje ciężkie połowy będzie ,,nowoczesny"????Stary, poczciwy zestaw Shimano idzie do kąta. DAM Optimus 301 + Effzett Impulse BigBait 2,55m 30-150g- mam nadzieję że ten zestaw będzie równie fartowny co dotychczasowy idący w odstawkę. Edytowane 29 Czerwca 2022 przez Arek X 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyprys19 Opublikowano 30 Czerwca 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2022 Przepiękne wobki od kolegi @lenny 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crazy_Pike Opublikowano 8 Lipca 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2022 Algi. 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
godski Opublikowano 9 Lipca 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2022 Tak zwany "Borsuk" i tak zwana "Hybry-Żaba" [emoji41] Wysłane z mojego RMX3363 przy użyciu TapatalkaOd kogo Borsuk i ile waży? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SzczupakRzeczny Opublikowano 9 Lipca 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2022 Od kogo Borsuk i ile waży? @sebson na forum o ile dobrze pamiętam.Waga to ok. 80g bodajże na sucho Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robert74 Opublikowano 9 Lipca 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2022 Klasyka gatunku z lat 90 ???? 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robert74 Opublikowano 15 Lipca 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2022 Kolejna Fibatuba do kolekcji ????Tym razem FastSlim #7 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
platynowłosy Opublikowano 20 Lipca 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2022 Witam PanowiePo raz kolejny nasz Kolega@ Kazo57 podniósł poprzeczkę.Pomysły jigów...wykonanie główek...majstersztyk.Świetna baza również do samodzielnego kręcenia własnych włochaczo piórowców.Kazimierz, wielki dzięki i serdecznie Cię pozdrawiamAlek 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzu Opublikowano 21 Lipca 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2022 (edytowane) Moja prywatna wersja Stelli 4000sw.Do zastosowań z długim spinem . Bez pomocy Pana Tokarza się nie obyło.Ale efekt jest taki, jaki chciałem Waga też - 315 g bez linki. Edytowane 21 Lipca 2022 przez Guzu 21 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jajakub Opublikowano 21 Lipca 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2022 Gustowny 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
19john92 Opublikowano 22 Lipca 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2022 Guzu czy mógłbyś opisać modyfikacje? Rozumiem, że adaptacja korby zbiła sporo wagę… 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzu Opublikowano 25 Lipca 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2022 Guzu czy mógłbyś opisać modyfikacje? Rozumiem, że adaptacja korby zbiła sporo wagę…Szpulka to oczywiście Yumeya colt Sniper Korbka to 55 mm od Daiwa exist 2015.Pasuje kolorystycznie. Do wykonania był adapter z nierdzewnej.Z jednej strony jest wkręcony w damski gwint korbki daiwy, z drugiej strony ma gwint pasujący do otworu w kole przekładni Stelli. Jakiś czas temu zamieściłem na forum ogłoszenie, że szukam Tokarza.Kolega z forum podjął się zadania i mi pomogl 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyprys19 Opublikowano 3 Sierpnia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2022 Kolejna dostawa od Kolegi @Lenny Jak zwykle świetna robota! 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
speku3 Opublikowano 6 Sierpnia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2022 Coś czuje że będzie żarło 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dano-G Opublikowano 6 Sierpnia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2022 ach, pomimo trudności logistycznych w końcu dotarły do mnie przynęty od Marcina czyli @Cyprys19Kolorystyka ewidentnie działająca, stąd nieprzypadkowa zbieżność w różnych gumach - robią mega robotę, choć nie wiem o co chodzi z tym kolorem. Nie zamierzam z rybami dyskutować Skoro na jednej łódce, ja łowię 18 sandaczy a kolega na zero i dopiero guma od Marcina odczarowuje mu wodę - coś jest na rzeczy Te mniejsze dają fajne oxy 15 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 6 Sierpnia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2022 ...takie popaprańce!!?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dano-G Opublikowano 7 Sierpnia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2022 ...takie popaprańce!!?? Generalnie ten kolor mi pozamiatał sezon, a przecież dopiero sierpień 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zander3 Opublikowano 10 Sierpnia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2022 Czarna bestia ???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bujo Opublikowano 10 Sierpnia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2022 Generalnie ten kolor mi pozamiatał sezon, a przecież dopiero sierpień Zrobil kolega od gum nastepna generacje "motor oila" to sie nie dziwic ze sandacze i okonie pozamiatalo :) 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi