dante Opublikowano 11 Sierpnia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2022 (edytowane) Pierwszy travel w moim posiadaniu. Akurat do podręcznego bagażu w samolocie. Do tego gumy Sawamura, również pierwszy raz w moim pudełku. Zobaczymy czy skuteczność idzie w parze z ceną. Edytowane 11 Sierpnia 2022 przez dante 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pendergrast Opublikowano 11 Sierpnia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2022 Nowe imadełko 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
platynowłosy Opublikowano 11 Sierpnia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2022 Część KolegoJakiej firmy to imadełko?Alek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pendergrast Opublikowano 11 Sierpnia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2022 Część KolegoJakiej firmy to imadełko?AlekRękodzieło forumowego kolegi, pod moje upodobanie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
salmon1977 Opublikowano 12 Sierpnia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2022 (edytowane) Stylowo i gustownie P.S Rods Edytowane 12 Sierpnia 2022 przez salmon1977 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zandermafija Opublikowano 12 Sierpnia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2022 Pachnie trocią ???? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bujo Opublikowano 12 Sierpnia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2022 (edytowane) Nowe imadełko 20220811_161911.jpgMade in Poland? Jak by nie patrzec wzorowano sie na Lawrensie Edytowane 12 Sierpnia 2022 przez Bujo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pendergrast Opublikowano 13 Sierpnia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2022 Made in Poland inspiracja była oczywista. Wysłane z mojego SM-A217F przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dante Opublikowano 19 Sierpnia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2022 Urodzinowy prezent od żony. Będzie jak znalazł na sandacza, na sucho wygląda na bardzo cięty i szybki blank. Wysłane z mojego SM-G998B przy użyciu Tapatalka 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartekmaj Opublikowano 24 Sierpnia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2022 Dzisiejszy zakup w Coronie. Kolejny ST.CROIX do kolekcji.Tym razem sandacz na lekko / okoń. 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
drag Opublikowano 4 Września 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Września 2022 A miało być kilka drobiazgów...Tak się kończą wizyty w Art Rodzie.Szybka i ostra ale wcale nie kolkowata igiełka. Wdzreg i nawet małych okonkow nie gubi-dzis sprawdzone:-) 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DiddoR Opublikowano 6 Września 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Września 2022 Jakie według ciebie kolego @drag jest realne cw tego corto? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robert74 Opublikowano 11 Września 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Września 2022 Kolejna Fibatuba do kolekcji, tym razem FastSlim #7,10" 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SzczupakRzeczny Opublikowano 11 Września 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Września 2022 Na ten sezon sparowany będzie z kijkiem do 40 g [emoji848] Wysłane z mojego RMX3363 przy użyciu Tapatalka 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dante Opublikowano 12 Września 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Września 2022 Całe 150 g z nowym knobem. Wysłane z mojego SM-G998B przy użyciu Tapatalka 12 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Z Olsztyna Opublikowano 14 Września 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Września 2022 Chwalipost a co 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 14 Września 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Września 2022 Jest silnik a pudło zachować na przyszłość na eko trumnę 2 w 1 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyprys19 Opublikowano 14 Września 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Września 2022 Niema jak to dobre słowo od KOLEGI! 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 14 Września 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Września 2022 No co? Teraz oszczędzamy na wszystkim!!! (napisałem na przyszłość! tak czy nie? Pudło zachować. To inwestycja) 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Strumyk Opublikowano 14 Września 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Września 2022 Może ktoś i nie wie ale pudło / trumna kartonowa do kremacji kosztuje w zakładzie pogrzebowym 450 zł. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Z Olsztyna Opublikowano 14 Września 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Września 2022 Myślę, że przykręcenie uchwytów po bokach korpusu bedzie bardziej ekoI dziękuję za dobre słowo 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 14 Września 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Września 2022 Kurde, sorrki ...ale silnik zajefajny 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Z Olsztyna Opublikowano 15 Września 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Września 2022 Kurde, sorrki ...ale silnik zajefajny Przyda mi się na Mälaren z Hds live ( prezent od żony,mojej muszę zaznaczyć ) ,gdzie łowie codziennie i na Indalsälven gdzie jadę czasem zmienić otoczenie Znowu chwalipost 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
scOOtt Opublikowano 19 Września 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Września 2022 Pierwszy z dwóch RXFów, 4 funtowy już jest, na 6 funtowego brata jeszcze chwilę poczeka.Holował już okonki w okolicy 20 cm. Ugięcie takie jak chciałem, czułość zadowalająca ale nie powalająca. Dobry wybór do ciąganych przynęt. Wysłane z mojego SM-G950F przy użyciu Tapatalka 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
godski Opublikowano 19 Września 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Września 2022 Pierwszy z dwóch RXFów, 4 funtowy już jest, na 6 funtowego brata jeszcze chwilę poczeka.Holował już okonki w okolicy 20 cm. Ugięcie takie jak chciałem, czułość zadowalająca ale nie powalająca. Dobry wybór do ciąganych przynęt. Wysłane z mojego SM-G950F przy użyciu TapatalkaŻe też w takich kijkach nie można od razu małego zaczepu założyć tylko tym plastikiem z oringami trzeba psuć wygląd. 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi