smudek Opublikowano 21 Września 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Września 2022 Tej jesieni sprawdzę, nad dużą rzeką 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kostom63 Opublikowano 21 Września 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Września 2022 Będzie Pan zadowolonyTomek 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
guciolucky Opublikowano 22 Września 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Września 2022 Dawno zapomniałem jaka to frajda holować bolenie na zabetonowanym hamulcu. Przypomniałem sobie, dlaczego boleń to łosoś dla ubogich, popularny slogan, stracił sens, wraz z nadejściem ery wysokomodułowych, blanków spinningowych. Fajnie jest przywrócić do kolekcji coś starego i niemodnego... 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
smudek Opublikowano 22 Września 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Września 2022 Będzie Pan zadowolonyTomekMożesz cos napisać o tej plecionce ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dante Opublikowano 22 Września 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Września 2022 Dzisiaj wizyta w małym sklepiku wędkarskim i takie perełki się trafiły. Wysłane z mojego SM-G998B przy użyciu Tapatalka 12 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Karpiu95 Opublikowano 22 Września 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Września 2022 Gdzie takie małe sklepiki są ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dante Opublikowano 22 Września 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Września 2022 Gdzie takie małe sklepiki są ? Niestety nie w Polsce 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kostom63 Opublikowano 22 Września 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Września 2022 Możesz cos napisać o tej plecionce ?A pisałem w wątku o plecionkach jakieś 3 lata temuTomek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mav3rick Opublikowano 23 Września 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Września 2022 Jako, że moja Daiwa Prorex XR 5-30g skończyła tragicznie żywot, to wleciał nowy kij Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 23 Września 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Września 2022 Delikatnie zasugerowałem chłopakom, że w ofercie brak mi Tysona żółtego z czarnymi kropami. Może już mieli pomysł na taką wersję? ale najważniejsze , ze żółtek 21cm jest już u mnie Dzięki Panowie 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SzczupakRzeczny Opublikowano 26 Września 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Września 2022 Czuć moc [emoji41]???? Wysłane z mojego RMX3363 przy użyciu Tapatalka 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 26 Września 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Września 2022 Kontakt biznesowy z Wiesławem (@rotacja), naszym Kolegą forumowym i od słowa do słowa okazało się, że wytwarza bardzo ciekawe obrotówki. Nie bedę ukrywał, że nie miałem o tym pojęcia. Ja i zapewne większość z nas, zna świetne uwalniacze przynęt z zaczepów o nazwie "Demon", których autorem jest właśnie Wiesław. Wiesiek robi również w/w blaszki o takiej samej nazwie. Dostałem "kilka" sztuk do testów. Na szybko był test w pobliskiej, wolnej od ryb wodzie (aby nie zaburzały oceny pracy )... pracują idealnie, równiutko nawet przy bardzo wolnym prowadzeniu. Gramatura od 21g do 6g. Nie ma takiej możliwości aby nie pojechały ze mną w październiku do Szwecji na test bojowy. Myślę, że zrobią robotę tym bardziej, że coraz bardziej lubię łowić na obrotówki.Wiesław, dzięki i ukłony za taki prezent 12 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mdah Opublikowano 26 Września 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Września 2022 W ostatnich dniach sezonu trociowego polecam wypróbowanie dedykowanych pod te ryby obrotówek. Wiele letnich i jesiennych ryb na nie złowiłem. W szczupakowych, stojacych wodach, kiedy zawodzi guma lub jerk, modele z lekkim korpusem i dużym listkiem potrafią sprawić miłą niespodziankę. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lepton Opublikowano 26 Września 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Września 2022 Kontakt biznesowy z Wiesławem (@rotacja), naszym Kolegą forumowym i od słowa do słowa okazało się, że wytwarza bardzo ciekawe obrotówki. Nie bedę ukrywał, że nie miałem o tym pojęcia. Swoje pierwsze Demony pokazywałem rybom już kilkanaście lat temu (nie miały jeszcze nabitej nazwy i były sprzedawane na blistrach). Do dziś wysoko cenię największy model, ten z lekkim "sprężynkowym" korpusem. Jak je zabierasz za morze, nie zapomnij o dopalaczu (np. wzór Lusoxa). 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
smudek Opublikowano 26 Września 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Września 2022 Demony świetnie współpracują z czeburaszką 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 26 Września 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Września 2022 Teraz już wiem, że są na rynku od wielu lat. Tym bardziej się cieszę, że przypadek sprawił, że się na nie natknąłem ... teraz czeka mnie nowa przygoda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dante Opublikowano 28 Września 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Września 2022 Połączenie tytanu z grafitem. Jeszcze tylko kilka dni i testy na całego. Wysłane z mojego SM-G998B przy użyciu Tapatalka 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Karpiu95 Opublikowano 28 Września 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Września 2022 miałem okazje tym machnąć...skrobnij coś więcej jak sprawdzisz ten tytanowy szczyt w akcji, bo jestem bardzo ciekawy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dante Opublikowano 28 Września 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Września 2022 miałem okazje tym machnąć...skrobnij coś więcej jak sprawdzisz ten tytanowy szczyt w akcji, bo jestem bardzo ciekawyTrzeba było brać jak była okazja. Ja potestuję za co najmniej tydzień. Na razie tylko zdjęcia mogę pooglądać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jasku10 Opublikowano 28 Września 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Września 2022 Jaki to model? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dante Opublikowano 28 Września 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Września 2022 Jaki to model?21GCORS-572UL-TS 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Karpiu95 Opublikowano 28 Września 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Września 2022 Trzeba było brać jak była okazja. Ja potestuję za co najmniej tydzień. Na razie tylko zdjęcia mogę pooglądać.Za duzo juz mam tych ultralajtów pomacalem raczej w ramach ciekawosci tego tytanu, ale bardzo fajna wędeczka na sucho Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mav3rick Opublikowano 30 Września 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Września 2022 Na jesienne łowy 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartekmaj Opublikowano 3 Października 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Października 2022 Taka artystyczna - flamastrowa - twórczość. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artech Opublikowano 3 Października 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Października 2022 No i wziął i popsuł dobre przynęty... 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi