smudek Opublikowano 27 Listopada 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2022 Fajny kijek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meps Opublikowano 27 Listopada 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2022 Zostało tylko nawinąć Sunline . 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thomas-xXx Opublikowano 28 Listopada 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2022 W końcu „na pokładzie” Jeszcze pletka w gratisie ale idzie do szafy.Czuć moc[emoji6] Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michci0 Opublikowano 29 Listopada 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2022 No muszę się pochwalić Xzoga GX 5kg cast wleciała w miejsce Xzoga g66 5kg w spinieDo tego teton z giełdy w spinie I przyleciał multik z Chin rzuca od 1-10g w śmiesznych pieniądzach bo wyrwałem go za freee Wszystko podyktowane tym ze chciałem po prostu pobawić siw castingiem, jaka próbowałem tak zostałem. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zodiak Opublikowano 29 Listopada 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2022 Udało mi się kupić dwa Yolo Pike Shad 22cm po 10 zł sztuka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
popper Opublikowano 29 Listopada 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2022 (edytowane) Po taniości ale całkiem przyzwoicie. Daiwa, w tańszych modelach, mogłaby się sporo nauczyć od Berkley-a.Cherrywood Original Spin 5-15g-200 cm, za całe 75 złociszy (z wysyłką). Pstrągi powinny go polubićhttps://photos.app.goo.gl/uYeDAjwBaxzTLDGx8 Edytowane 29 Listopada 2022 przez popper 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 29 Listopada 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2022 Kolor rewolucyjny! 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Banjo Opublikowano 29 Listopada 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2022 Po taniości ale całkiem przyzwoicie. Daiwa, w tańszych modelach, mogłaby się sporo nauczyć od Berkley-a.Cherrywood Original Spin 5-15g-200 cm, za całe 75 złociszy (z wysyłką). Pstrągi powinny go polubićhttps://photos.app.goo.gl/uYeDAjwBaxzTLDGx8 Tak, pstrągi lubią czerwone akcenty . 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
popper Opublikowano 29 Listopada 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2022 Kolor rewolucyjny! Skoro, na flagowce biorą? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sukingad Opublikowano 29 Listopada 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2022 I dają nowy egzemplarz jak złamiesz swój 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzesiekre Opublikowano 30 Listopada 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2022 Po taniości ale całkiem przyzwoicie. Daiwa, w tańszych modelach, mogłaby się sporo nauczyć od Berkley-a.Cherrywood Original Spin 5-15g-200 cm, za całe 75 złociszy (z wysyłką). Pstrągi powinny go polubić Z tej serii zauważyłem kijek i dla mnie... w jakim sklepie kupiłeś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojciiech Opublikowano 30 Listopada 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2022 Waldek, skąd pomysł na ten kij? Ta seria robi taka robotę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
popper Opublikowano 30 Listopada 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2022 Obejrzałem kilka filmików, z których nawet jeden, czy dwa udostępniłem w zakładce filmów.Kupiony poprzez allegro https://allegro.pl/oferta/cherrywood-spin-2-00m-5-15g-2-pcs-berkley-wedka-11610798505 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojciiech Opublikowano 30 Listopada 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2022 Dzięki, znam te filmiki. Byłem przekonany, że to jakiś Lamiglas, a tu proszę. Chrust :-) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzesiekre Opublikowano 30 Listopada 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2022 Ja zamówiłem w miętusie. Takiego 3m 3-18 g. Będzie na moje kamienie na Wiśle. Jest parę miejsc gdzie te 3m się przyda, gorzej z chodzeniem po krzakach z nim , no ale coś za coś.... Zobaczymy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ugly Opublikowano 30 Listopada 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2022 Dzięki, znam te filmiki. Byłem przekonany, że to jakiś Lamiglas, a tu proszę. Chrust :-)Filmików co prawda nie oglądałem, ale przed laty będąc bez sprzętu w NL kupiłem Berkley'a (cast) za jakieś grosze. O ile pamiętam do 21g. Kijek spisywał się rewelacyjnie. Co ja słusznych, naprawdę słusznych szczupaków i sandaczy na niego wyjąłem ! Waldek ma rację jeśli kij budżetowy to Berkley ! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sukingad Opublikowano 30 Listopada 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2022 Ta seria robi taka robotę?I tak się tworzy mitologię ze zwykłego chińskiego chrustu. Mój strzelił przy wyrzucie, a w zasadzie załadowaniu przy woblerze ponad 10g lżejszym niż CW kija. Tak jak pisałem, przynajmniej nowy dają Jak dla mnie w budżetówkach poniżej 200-250 zł rządzi Shimano i dłuuugo nic. Parę lat temu DAM był zacny, nie wiem jak teraz. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
popper Opublikowano 1 Grudnia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2022 No tak. Tak się tworzy legendy. Tak też w pierwszym rzucie strzelił niegdyś mój nowiuśki cast ATC.Prawie cytując, Daniel zbudowałmi nowy. Kupiłem z ciekawości a nie z potrzeby (zważywszy cenę) i tyle. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rbogusz25 Opublikowano 1 Grudnia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2022 To może i ja się pochwalę, i zapodam małą ciekawostkę ???? Ostatnio wpadł mi w ręce bardzo unikatowy rodzynek - 12 Vanquish C3000HGSDH Limited Edition. W 2013 roku Shimano wypuściło 4 modele Vanquisha w limitowanej edycji - w zasadzie były to seryjne modele w nowym ubarwieniu... oprócz jednego ???? Wlasnie ten C3000HGSDH, którego zdobyłem, jako jedyny nie był oferowany w wersji fabrycznej, został wypuszczony wyłącznie na potrzeby limitowanej edycji w 2013 roku. Taki rodzynek w rodzynku. I co najważniejsze, młynek jest fabrycznie nowy Pozdrawiam,Rafał https://zapodaj.net/a074a72a2728d.jpg.html https://zapodaj.net/35b476ce06f75.jpg.html https://zapodaj.net/b60b05493f533.jpg.html 18 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adaś Niezgódka Opublikowano 1 Grudnia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2022 To może i ja się pochwalę, i zapodam małą ciekawostkę Ostatnio wpadł mi w ręce bardzo unikatowy rodzynek - 12 Vanquish C3000HGSDH Limited Edition. W 2013 roku Shimano wypuściło 4 modele Vanquisha w limitowanej edycji - w zasadzie były to seryjne modele w nowym ubarwieniu... oprócz jednego Wlasnie ten C3000HGSDH, którego zdobyłem, jako jedyny nie był oferowany w wersji fabrycznej, został wypuszczony wyłącznie na potrzeby limitowanej edycji w 2013 roku. Taki rodzynek w rodzynku. I co najważniejsze, młynek jest fabrycznie nowy Pozdrawiam,Rafał https://zapodaj.net/a074a72a2728d.jpg.html https://zapodaj.net/35b476ce06f75.jpg.html https://zapodaj.net/b60b05493f533.jpg.htmlPiękny jest ten Vanieq, aż się nie mogę napatrzeć.Gratulacje, no i gdyby się znudził to wiesz ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rbogusz25 Opublikowano 1 Grudnia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2022 Piękny jest ten Vanieq, aż się nie mogę napatrzeć.Gratulacje, no i gdyby się znudził to wiesz ... Adaś, będę pamiętał ale szanse są jak trafić szóstkę w lotka ???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Salmon63 Opublikowano 1 Grudnia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2022 Jak to założyć do kija???? Tylko gablota???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rbogusz25 Opublikowano 1 Grudnia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2022 Jak to założyć do kija???? Tylko gablota????Nie śmiałbym przykręcić go do wędki ???? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adaś Niezgódka Opublikowano 1 Grudnia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2022 Adaś, będę pamiętał ale szanse są jak trafić szóstkę w lotka ????Na szóstkę w totka nie liczę , nie to nie, łaski bez .Całe szczęście że i u mnie zawitał "NOWY" cukiereczek, mała hybryda C2500HGS.Bo wiadomo nie od dziś że w kupie raźniej, rodzinka się powiększyła i na 500+ się może załapię . 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adriano Opublikowano 1 Grudnia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2022 Normalnie Fanklub Vańka a tak poważne piękny ten Limitowany,zazdroszczę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi