filser Opublikowano 29 Grudnia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2022 Właśnie przyszła paczka z Japonii. Bez vatu i cła. img_20221230012408_IMG20221229181543_zmniejszamy_pl.jpg jaki przewoźnik. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DamianeQ Opublikowano 29 Grudnia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2022 jaki przewoźnik.FedEx Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlawekNikt Opublikowano 30 Grudnia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2022 A jaki sklep ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DamianeQ Opublikowano 30 Grudnia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2022 A jaki sklep ?hedgehog studio Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hose4ras Opublikowano 30 Grudnia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2022 FedExFedex zazwyczaj po paru tygodniach przysyła list z informacja o oplatach celnych. Przynajmiej w moim przypadky tak bylo… kilka razy pod rzad. 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DamianeQ Opublikowano 30 Grudnia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2022 Fedex zazwyczaj po paru tygodniach przysyła list z informacja o oplatach celnych. Przynajmiej w moim przypadky tak bylo… kilka razy pod rzad.Pożyjemy zobaczymy. Wcześniejsze przesyłki musiałem opłacić przed odbiorem. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hose4ras Opublikowano 30 Grudnia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2022 (edytowane) Dhl i ems/PP wymagaja oplaty przed dostawa. Edytowane 30 Grudnia 2022 przez hose4ras 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GroPerch Opublikowano 30 Grudnia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2022 Spokojnie, kto jak kto, ale fedex dopilnuje żebyś zapłacił co trzeba. Ja dostałem spóźniony prezent na gwiazdkę wczoraj 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DamianeQ Opublikowano 30 Grudnia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2022 Jak będzie trzeba to zapłacę. Póki co nie będę się dopytywał czy czegoś przypadkiem nie trzeba zapłacić 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hm62 Opublikowano 30 Grudnia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2022 I jeszcze każą sobie płacić za magazynowanie,które wynikło z opieszałości z ich strony ☹️ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siarq Opublikowano 31 Grudnia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2022 Fedex zazwyczaj po paru tygodniach przysyła list z informacja o oplatach celnych. Przynajmiej w moim przypadky tak bylo… kilka razy pod rzad.Dokladnie do miesiaca czasu zazwyczaj ,fedex przysyła kwity do oplacenia. Inni przewoźnicy kasują przed dostawa badz płatne kurierowi za pobraniem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
filser Opublikowano 1 Stycznia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2023 FedExmi przyszło wezwanie do zapłaty po 14dniach po odbiorze przesyłki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zmorces Opublikowano 1 Stycznia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2023 Nowy kręcioł do okoniówki 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GroPerch Opublikowano 1 Stycznia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2023 Nowy kręcioł do okoniówki daj znać jak to kręci, też mnie kusi 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zmorces Opublikowano 2 Stycznia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2023 (edytowane) Caldia MQ 2000S-H, co mogę powiedzieć po pierwszych 2h łowienia, kręci lekko. Hamulec działa płynnie. Podczas nawijania dałem 2 podkładki dołączone do pudełka pod szpule. Fajnie wygląda i dobrze zgrywa się z Lureleader natural heart do 4g. Po wyjęciu z pudełka na sucho chodziła trochę głośno, ale pewnie mało smaru jak w przypadku mojej innej daiwy - tatuli 200HSL, gdzie serwis rozwiązał tą przypadłość. Edytowane 2 Stycznia 2023 przez zmorces 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krab Opublikowano 3 Stycznia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2023 Współczesna wersja R. Zobaczymy co to jest warte. dzięki Daniel @Guzu za błyskawiczną dostawę 15 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
godski Opublikowano 7 Stycznia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2023 (edytowane) Za przykładem kolegi @godski zgrzeszyłem i ja... kajak.pngDocelowo na małe, trudno dostępne jeziorka, a jak się sprawdzi to wezmę drugi na wypady rekreacyjne całą rodziną.Na sucho sprawia dobre wrażenie.10 minut i gotowy do wodowania. Edytowane 7 Stycznia 2023 przez godski 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Novis Opublikowano 7 Stycznia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2023 Kurna, Andrzej, na sucho. Woda by się przydała. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcinMal Opublikowano 7 Stycznia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2023 No nie tak na sucho,trybunał, żubrówka itd. w tle płynie:) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robbertzam Opublikowano 7 Stycznia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2023 (edytowane) Na sucho sprawia dobre wrażenie.10 minut i gotowy do wodowania. Właśnie jestem świeżo po wodowaniu... rąk nie czuje ale 4 km na wodzie jak na takiego amatora z brzuszkiem jak ja to niezły wyczyn Pierwsze wrażenie? Jako sprzęt do rekreacji świetny! Bardzo stabilny, lekki, bezpieczny, zwrotny, siedzisko dobrze wspiera plecy podczas wiosłowania, sporo miejsca "po długości". Poniżesz minusy czysto pod kątem wędkarskim (pamiętając, że to nie jest kajak wędkarski )- niska pozycja siedziska, będę musiał zrobić jakiś poddupnik żeby podnieść 4 litery o jakieś 30-40 cm, pływałem co prawda bez wędki ale już wiem, że w moim wypadku takie podwyższenie będzie konieczne (tylko do wędkowania). Ważna uwaga - o łowieniu na stojąco można zapomnieć... próbowałem wstać, nie polecam.- przewożenie wędki: musze wymyślić jakieś klipsy, opaski bo na ten moment miałbym obawy jeśli chodzi o bezpieczne przewożenia kija (stojak w oparciu w tej wersji siedziska odpada moim zdaniem) Jeszcze jedna rzecz - polecam jakiegoś drybaga żeby mieć wszystkie graty pod ręką. W kajaku miejsca jest niby dużo ale jest długi i wąski, wiec sięganie po rzeczy gdzieś na samym dziobie/rufie nie jest łatwe, po za tym przy wiosłowaniu "lewa/prawa" jest spore ryzyko zamoczenia siebie i sprzętu (np. komórki) W każdym razie kajak u mnie zostaje, rekreacyjnie będzie używany często i gęsto, wędkarsko przetestuje pewnie dopiero w maju. Edytowane 7 Stycznia 2023 przez robbertzam 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojtek B. Opublikowano 7 Stycznia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2023 Właśnie jestem świeżo po wodowaniu... rąk nie czuje ale 4 km na wodzie jak na takiego amatora z brzuszkiem jak ja to niezły wyczyn Pierwsze wrażenie? Jako sprzęt do rekreacji świetny! Bardzo stabilny, lekki, bezpieczny, zwrotny, siedzisko dobrze wspiera plecy podczas wiosłowania, sporo miejsca "po długości". kaj1.png kaj2.png Poniżesz minusy czysto pod kątem wędkarskim (pamiętając, że to nie jest kajak wędkarski )- niska pozycja siedziska, będę musiał zrobić jakiś poddupnik żeby podnieść 4 litery o jakieś 30-40 cm, pływałem co prawda bez wędki ale już wiem, że w moim wypadku takie podwyższenie będzie konieczne (tylko do wędkowania). Ważna uwaga - o łowieniu na stojąco można zapomnieć... próbowałem wstać, nie polecam.- przewożenie wędki: musze wymyślić jakieś klipsy, opaski bo na ten moment miałbym obawy jeśli chodzi o bezpieczne przewożenia kija (stojak w oparciu w tej wersji siedziska odpada moim zdaniem) Jeszcze jedna rzecz - polecam jakiegoś drybaga żeby mieć wszystkie graty pod ręką. W kajaku miejsca jest niby dużo ale jest długi i wąski, wiec sięganie po rzeczy gdzieś na samym dziobie/rufie nie jest łatwe, po za tym przy wiosłowaniu "lewa/prawa" jest spore ryzyko zamoczenia siebie i sprzętu (np. komórki) W każdym razie kajak u mnie zostaje, rekreacyjnie będzie używany często i gęsto, wędkarsko przetestuje pewnie dopiero w maju.Pływanie w spodniobutach jest bardzo niebezpieczne w przypadku wywrotki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robbertzam Opublikowano 7 Stycznia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2023 Pływanie w spodniobutach jest bardzo niebezpieczne w przypadku wywrotki Tak, wiem ale spokojnie... pierwszy wypad wzdłuż brzegu na znanych wodach, do 1,5 m max. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
godski Opublikowano 7 Stycznia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2023 No nie tak na sucho,trybunał, żubrówka itd. w tle płynie:)Puste niestety 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
godski Opublikowano 7 Stycznia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2023 Właśnie jestem świeżo po wodowaniu... rąk nie czuje ale 4 km na wodzie jak na takiego amatora z brzuszkiem jak ja to niezły wyczyn Pierwsze wrażenie? Jako sprzęt do rekreacji świetny! Bardzo stabilny, lekki, bezpieczny, zwrotny, siedzisko dobrze wspiera plecy podczas wiosłowania, sporo miejsca "po długości". kaj1.png kaj2.png Poniżesz minusy czysto pod kątem wędkarskim (pamiętając, że to nie jest kajak wędkarski )- niska pozycja siedziska, będę musiał zrobić jakiś poddupnik żeby podnieść 4 litery o jakieś 30-40 cm, pływałem co prawda bez wędki ale już wiem, że w moim wypadku takie podwyższenie będzie konieczne (tylko do wędkowania). Ważna uwaga - o łowieniu na stojąco można zapomnieć... próbowałem wstać, nie polecam.- przewożenie wędki: musze wymyślić jakieś klipsy, opaski bo na ten moment miałbym obawy jeśli chodzi o bezpieczne przewożenia kija (stojak w oparciu w tej wersji siedziska odpada moim zdaniem) Jeszcze jedna rzecz - polecam jakiegoś drybaga żeby mieć wszystkie graty pod ręką. W kajaku miejsca jest niby dużo ale jest długi i wąski, wiec sięganie po rzeczy gdzieś na samym dziobie/rufie nie jest łatwe, po za tym przy wiosłowaniu "lewa/prawa" jest spore ryzyko zamoczenia siebie i sprzętu (np. komórki) W każdym razie kajak u mnie zostaje, rekreacyjnie będzie używany często i gęsto, wędkarsko przetestuje pewnie dopiero w maju.Niezła recenzja. Jakie ciśnienie w balonach i podłodze dałeś? W instrukcji jest 3/10 ale na zaworze podłogi jest 8. Musze do nich zadzwonić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slawek_2348 Opublikowano 7 Stycznia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2023 A jak podniesiesz 4 litery o 40 cm i o tyle podniesiesz środek ciężkości, to nie stanie się zbyt niestabilny? 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi