Ugly Opublikowano 7 Stycznia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2023 Puste niestety No pewnie ! Zakup "oblany" Przepraszam nie mogłem się powstrzymać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robbertzam Opublikowano 7 Stycznia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2023 A jak podniesiesz 4 litery o 40 cm i o tyle podniesiesz środek ciężkości, to nie stanie się zbyt niestabilny?Jest takie ryzyko... poeksperymentuje z różnymi wysokościami na płytkiej wodzie... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robbertzam Opublikowano 7 Stycznia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2023 Niezła recenzja. Jakie ciśnienie w balonach i podłodze dałeś? W instrukcji jest 3/10 ale na zaworze podłogi jest 8. Musze do nich zadzwonić. podłogę tak jak na zworze czyli 8 ale wydawała mi się trochę za miękka wtedy, tuby na wyczucie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciej1979 Opublikowano 16 Stycznia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2023 Na nowy rok???? 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lapland Opublikowano 16 Stycznia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2023 Przesiadka ze swiftcurrent 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hose4ras Opublikowano 17 Stycznia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2023 Nowy zestaw na lekko[emoji41] 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meps Opublikowano 19 Stycznia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2023 Coś na sandacze chociaż do czerwca jeszcze szmat czasu 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GroPerch Opublikowano 19 Stycznia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2023 Coś na sandacze chociaż do czerwca jeszcze szmat czasu Bardzo to szybkie? Myślałem pod szczupaki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateo90 Opublikowano 19 Stycznia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2023 a ja dzisiaj nabyłem Zilliona <3Do sezonu jeszcze daleko ale po mału kompletuje zestaw 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JerryM Opublikowano 19 Stycznia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2023 Piękny....I mnie to czeka 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meps Opublikowano 19 Stycznia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2023 Bardzo to szybkie? Myślałem pod szczupakiNa sucho wydaje się dość szybki, czuć moc w dolniku. Na szczupaki to nie moja bajka 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hm62 Opublikowano 21 Stycznia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2023 No to ja się pochwalę w imieniu mojego 10 letniego bratanka Julka , sprawnie posługuje się castingiem ,do tej pory używał curado 201e7 a teraz postanowiłem dać mu lepsze narzędzie 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GroPerch Opublikowano 21 Stycznia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2023 No to ja się pochwalę w imieniu mojego 10 letniego bratanka Julka , sprawnie posługuje się castingiem ,do tej pory używał curado 201e7 a teraz postanowiłem dać mu lepsze narzędzie Można zostać twoim bratankiem??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hm62 Opublikowano 21 Stycznia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2023 (edytowane) Mam jeszcze siostrzenicę nota bene Julkę ,na razie jeszcze nie wędkuje (10 miesięcy) ,kija już wie jak chwycić , także kto wie ???? Edytowane 21 Stycznia 2023 przez hm62 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hm62 Opublikowano 21 Stycznia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2023 (edytowane) Można zostać twoim bratankiem???To lokowanie noworocznej premii ???? Edytowane 21 Stycznia 2023 przez hm62 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artek Opublikowano 23 Stycznia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2023 Drobne zakupy od kol. Rafała 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miro 85 Opublikowano 24 Stycznia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2023 Po roku poszukiwań zrobiłem zapasy mojego ulubionego kijka ????GNFS 6102UL-S x3GNFS 762L-T x2Prawie każdy ma zapasowy szczyt???? 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyprys19 Opublikowano 24 Stycznia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2023 Nooo ładne pokrowce, ładne! 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krakus Opublikowano 24 Stycznia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2023 Nooo ładne pokrowce, ładne!O tym samym pomyślałem prima sort heheh ???? 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Olsztynteam Opublikowano 24 Stycznia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2023 Piekne wędki , za tym krótszym pewnie już kolejka na priv. Gratuluje zakupu 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miro 85 Opublikowano 24 Stycznia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2023 Piekne wędki , za tym krótszym pewnie już kolejka na priv. Gratuluje zakupuO dziwo ten dłuższy mi bardziej przypasowal a pierwszego kupiłem calkiem z przypadku ???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lepton Opublikowano 24 Stycznia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2023 O tym samym pomyślałem prima sort heheh A ja zastanawiam się, co z nimi nie tak, że potrzebne tak duże zapasy. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miro 85 Opublikowano 24 Stycznia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2023 A ja zastanawiam się, co z nimi nie tak, że potrzebne tak duże zapasy. Hehe no nie da się jej juz kupić od tak sobie w sklepie, i lubią się szczytowki lamac????, czy to jest jakiś super zajebisty kijek ul? hmm kwestia gustu, wybacza wiele bledow i mało spadów jest, czułość tez na wysokim poziomie, dobrze sobie radzi z przylowami i ogólnie bardzo lubię nim lowic, a że w tym roku planuje troche zawodów to i sobie taki prezent zrobiłem, choć zeszło troche z tym szukaniem bo jak ktoś ma to nie chce sprzedać.. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szogo636 Opublikowano 24 Stycznia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2023 Do mnie,też coś wpadło.[emoji16] Wysłane z mojego CPH2089 przy użyciu Tapatalka 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tommek Opublikowano 25 Stycznia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2023 U mnie też kilka kilo wjechało. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi