Wojciech_B Opublikowano 25 Stycznia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2023 U mnie też kilka kilo wjechało. Co to za kotlety ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tommek Opublikowano 25 Stycznia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2023 Co to za kotlety ? Shadexperts Megalodon 30cm 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Novis Opublikowano 25 Stycznia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2023 Jaka waga przynęty? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tommek Opublikowano 25 Stycznia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2023 Jaka waga przynęty?+/- 140g Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
scOOtt Opublikowano 27 Stycznia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2023 (edytowane) Serdeczne dzięki Jerzy (Werem) i Paweł (saitt) za wymianę spostrzeżeń i pomoc w podjęciu decyzji który model wybrać. Blank petarda. Oby do czerwca PS ubrany w Torzite i klasyczna rękojeść, tak jak lubię. Edytowane 27 Stycznia 2023 przez scOOtt 15 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Voiteh Opublikowano 27 Stycznia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2023 scOOtt nie bądź taki, pokaż jak w całości wygląda Twój kijek 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartosz311287 Opublikowano 28 Stycznia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2023 Pod jakie rybki ten thorus? Oksy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
scOOtt Opublikowano 28 Stycznia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2023 Pod jakie rybki ten thorus? Oksy?Sandacz na lekko. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meps Opublikowano 30 Stycznia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2023 Aby do wiosny 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karuzo27 Opublikowano 2 Lutego 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2023 Avidoza Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojciiech Opublikowano 2 Lutego 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2023 Super kije, poza kwestia odległości rzutowych. Żałuję, że wyprzedalem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dante Opublikowano 4 Lutego 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2023 Dzisiaj dostawa z trochę innego działu sprzętowego. Niestety zima jeszcze nie odpuściła i do brodzenia w poszukiwaniu kropków trzeba się ciepło ubrać. Nie ma to jak merino. Wysłane z mojego SM-G998B przy użyciu Tapatalka 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DamianeQ Opublikowano 4 Lutego 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2023 Mogłbyś podlinkować? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dante Opublikowano 4 Lutego 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2023 Mogłbyś podlinkować?Niestety namiaru na sklep nie podam. U mnie w pracy była opcja zamówienia za darmo więc skorzystałem ???? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pietruk Opublikowano 4 Lutego 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2023 (edytowane) Motywują mnie takie tajemnice. https://www.blaklader.pl/pl/produkt/46991736-bluza-wewnetrzna-xwarm-zapinana-pod-szyja-na-zamek-blyskawiczny-ze-100-welny-merynosowej#9699 Edytowane 4 Lutego 2023 przez Pietruk 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dante Opublikowano 4 Lutego 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2023 Motywują mnie takie tajemnice. Brawo Ty. My zamawiamy z wewnętrznej strony firmowej dostępnej tylko dla naszych pracowników. No i cen tam nie mamy tylko limit punktów do wykorzystania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pietruk Opublikowano 4 Lutego 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2023 A jakościowo masz porównanie do innych firm? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dante Opublikowano 4 Lutego 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2023 A jakościowo masz porównanie do innych firm?Za wcześnie jeszcze na jakiekolwiek porównania, jedyne co mogę napisać to, że pierwsze wrażenie bardzo pozytywne. Materiał gruby i bardzo delikatny. Odnośnie jakiekolwiek oceny odnośnie użytkowania będę mógł coś napisać po pierwszych użyciach i praniu. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartekmaj Opublikowano 4 Lutego 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2023 W sumie nie sprzęt a szafa w szafie na sprzęt ( wędki i kołowrotki ).Pomysł moj wykonanie kolegi.Jeszcze muszę dorobić mocowania na wędki ( będą w rzędach ) i myślę że zmieszczę tak ich 15-20 sztuk bez ścisku. 16 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
platynowłosy Opublikowano 5 Lutego 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2023 No świetny pomysł...Głębokość ok 20-25 cm? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jabadaon Opublikowano 5 Lutego 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2023 Zrób proszę zdjęcie, jak szafa będzie gotowa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartosz_lukasiewicz Opublikowano 6 Lutego 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2023 Panowie, skoro mowa już o szafach - właśnie przymierzam się do zrobienia takiej strefy w większej zabudowie szafowej w "ganku" i szukam natchnienia. Generalnie planuję tam trzymać torby i pudła z przynętami i akcesoriami, kije i kołowrotki. Jakieś mniej cenne kwotowo fanty typu podbierak czy coś leżą na metalowym regale "wędkarskim" w garażu. Może ktoś ma takie szafy? Może pochwali się pod kątem inspiracji, pomysłu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luckyguliver Opublikowano 7 Lutego 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2023 (edytowane) Mogłbyś podlinkować?Cenowo ogona nie urywa Tu jest przecena icebreaker'a https://www.icebreaker.com/en-pl/sale Jestem ciekaw ja sie te base layer's opisane do -20 czy -30c spisuja w okolo zerowych temepaturach? Edytowane 7 Lutego 2023 przez Luckyguliver Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michal_ Opublikowano 8 Lutego 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2023 Była okazja to takie coś dorwałem: Lekkie zdziwienie bo opis na blanku z dupy, ale całe szczęście parametry trzyma jak należy . Powinno być tak: A tu opis prawidłowy: https://staging01.vexan.com/product/tackle-industries-telescopic-pounder-xxxh-musky-rod/ Moja dotychczasowa armata czyli to: jest przy tym kiju finezją 900g rzuca bez problemu ale niestety, trzeba będzie przed sezonem przypakować Jeszcze tylko dolnik przedłużyć i kończymy ganianie króliczka. 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JerryM Opublikowano 8 Lutego 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2023 Brawo Ty ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi