Skocz do zawartości

Pochwal się nowym sprzętem ! ;)

Esox1999

Rekomendowane odpowiedzi

742d2f84bf2a77c4c72ccf883dd8924a.jpg

Serdeczne dzięki Jerzy (Werem) i Paweł (saitt) za wymianę spostrzeżeń i pomoc w podjęciu decyzji który model wybrać. Blank petarda. Oby do czerwca :)

PS ubrany w Torzite i klasyczna rękojeść, tak jak lubię.75fdff19b420c131b4d1c154a210751e.jpg

Edytowane przez scOOtt
  • Like 15

A jakościowo masz porównanie do innych firm?

Za wcześnie jeszcze na jakiekolwiek porównania, jedyne co mogę napisać to, że pierwsze wrażenie bardzo pozytywne. Materiał gruby i bardzo delikatny. Odnośnie jakiekolwiek oceny odnośnie użytkowania będę mógł coś napisać po pierwszych użyciach i praniu.

• Like 1

Panowie, skoro mowa już o szafach - właśnie przymierzam się do zrobienia takiej strefy w większej zabudowie szafowej w "ganku" i szukam natchnienia. Generalnie planuję tam trzymać torby i pudła z przynętami i akcesoriami, kije i kołowrotki. Jakieś mniej cenne kwotowo fanty typu podbierak czy coś leżą na metalowym regale "wędkarskim" w garażu. Może ktoś ma takie szafy? Może pochwali się pod kątem inspiracji, pomysłu?

Mogłbyś podlinkować?

Cenowo ogona nie urywa :) Tu jest przecena icebreaker'a https://www.icebreaker.com/en-pl/sale

Jestem ciekaw ja sie te base layer's opisane do -20 czy -30c spisuja w okolo zerowych temepaturach?

Edytowane przez Luckyguliver

Była okazja to takie coś dorwałem:

post-71003-0-12096000-1675870432_thumb.jpg

Lekkie zdziwienie bo opis na blanku z dupy, ale całe szczęście parametry trzyma jak należy :wub: . Powinno być tak:

post-71003-0-74694200-1675870531_thumb.png

A tu opis prawidłowy: https://staging01.vexan.com/product/tackle-industries-telescopic-pounder-xxxh-musky-rod/

Moja dotychczasowa armata czyli to:

post-71003-0-80662000-1675870489_thumb.jpg jest przy tym kiju finezją :D

900g rzuca bez problemu ale niestety, trzeba będzie przed sezonem przypakować  :lol:

Jeszcze tylko dolnik przedłużyć i kończymy ganianie króliczka.

• Like 5