bartekmaj Opublikowano 17 Lutego 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2023 Opierają się na korpusach kolegi obok bo dobrze nasmarowane i właśnie opadają ???? ???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Z Olsztyna Opublikowano 19 Lutego 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2023 Wreszcie rapala 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meps Opublikowano 1 Marca 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2023 Na tą chorobę nie ma lekarstwa ???? 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Super Arek GT Opublikowano 4 Marca 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2023 Z racji, że brat od tego sezonu idzie w spinning, trzeba go wyposażać powoli w sprzęt...A że odemnie może dostać jedynie trwałe, sprawdzone konstrukcje, wpadły dwa ,,millenijne" Shimano.Stradic 3000FG i Symetre 4000FH.Świetny stan mechaniczny jak i wizualny.Przejrzane, nasmarowane, trochę ulepszone.Sprzęt na lata. 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartekmaj Opublikowano 5 Marca 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2023 Szafa z grubsza skończona. Zostało drobne wykończenie.Kołowrotki zamontowałem bliżej a z tyłu zrobiłem półkę na szpule ( muszę tylko dorobić rant żeby je zabezpieczyć ) 19 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
platynowłosy Opublikowano 5 Marca 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2023 Szacunek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Salmon63 Opublikowano 5 Marca 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2023 Moment i będzie za mała???? 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Z Olsztyna Opublikowano 5 Marca 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2023 chwale się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartekmaj Opublikowano 5 Marca 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2023 Moment i będzie za mała????Teraz jest miejsce na 20 sztuk.Mogę dołożyć jeszcze jeden rząd uchwytów i będzie na 30 sztuk. Początkowo miałem zrobić na 30 sztuk i nawet mam już gotowy uchwyt. Stwierdziłem przy montażu że jak narazie 20 sztuk z dużym zapasem mi wystarczy więc wolałem więcej miejsca do wkładania wędek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
md30 Opublikowano 5 Marca 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2023 A przynęty i resztę ekwipunku też gdzieś w tej szafie chowasz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartekmaj Opublikowano 5 Marca 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2023 Nie bo wtedy bym musiał mieć jeszcze kilka takich szaf ????. To miała być szafa na wędki i kołowrotki ( plecionki, żyłki itp. ) 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lucas Opublikowano 5 Marca 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2023 Bardzo fajna szafa. Podoba mi się ???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Darek_W Opublikowano 5 Marca 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2023 (edytowane) Moment i będzie za małaJuż jest mała :-) Edytowane 5 Marca 2023 przez Darek_W Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Darek_W Opublikowano 5 Marca 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2023 Moja szafa jest w garażu na jednej półce plus kalosze na wieszaku ze śrubki :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artech Opublikowano 8 Marca 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2023 Od kilku dni w moich rękach. SLS9015-2nAleż to dziwny blank. Mam wrażenie, że się polubimy ???? Już nie mogę się doczekać debiutu nad wodą. 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Forecast Opublikowano 8 Marca 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2023 Od kilku dni w moich rękach. SLS9015-2nAleż to dziwny blank. Mam wrażenie, że się polubimy Już nie mogę się doczekać debiutu nad wodą. IMG_20230307_184911.jpg IMG_20230307_022812.jpgWyciągarka do większych pstrągów na dokręconym hamulcu 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artech Opublikowano 8 Marca 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2023 Kij o takiej charakterystyce jeszcze nie miałem. Ale czuję, że pod moje łowienie będzie idealny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Forecast Opublikowano 8 Marca 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2023 Będziesz Pan zadowolony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Darek_W Opublikowano 8 Marca 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2023 Chodzi że taka bardziej pełna wolniejsza akcja? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
drakmen Opublikowano 8 Marca 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2023 Chodzi że taka bardziej pełna wolniejsza akcja?Może chodziło o to, że to taki blank, że "zawałowiec" 70+ przy zabetonowanym hamulcu nie może urwać PE 0,8 i od razu grzecznie wchodzi do podbieraka ???? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artech Opublikowano 8 Marca 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2023 (edytowane) Chodzi że taka bardziej pełna wolniejsza akcja?Jakby się dobrze postarał, to by go chyba w kółko zwinął ????Na końcu 1 kg, ale z podłogi nie podniosłem. Edytowane 8 Marca 2023 przez Artech 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
drakmen Opublikowano 8 Marca 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2023 Jakby się dobrze postarał, to by go chyba w kółko zwinął ????Na końcu 1 kg, ale z podłogi nie podniosłem. IMG_20230306_183037.jpgTak jak Tobie ciężko podnieść, niby tylko 1kg, tak i rybie ciężko ruszyć nawet lekko ustawiony hamulec na tej "sprężynie". 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TOFIX99 Opublikowano 8 Marca 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2023 Od kilku dni w moich rękach. SLS9015-2nAleż to dziwny blank. Mam wrażenie, że się polubimy ???? Już nie mogę się doczekać debiutu nad wodą. IMG_20230307_184911.jpg IMG_20230307_022812.jpg"Zacny" kijek.Mi osobiście nie podoba się dzielona rękojeść ale to rzecz gustu.Kto wykonał ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artech Opublikowano 8 Marca 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2023 "Zacny" kijek.Mi osobiście nie podoba się dzielona rękojeść ale to rzecz gustu.Kto wykonał ?Robił Mariusz (@markir). Pierwotnie rękojeść miała być pełna, ale problemy z dostępnością niektórych komponentów zmusiły mnie do zmiany planów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wobo Opublikowano 8 Marca 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2023 Jakby się dobrze postarał, to by go chyba w kółko zwinął Na końcu 1 kg, ale z podłogi nie podniosłem. IMG_20230306_183037.jpg Co w tym dziwnego? Przecież to się robi dźwignia. Na sztywnym(idalnie sztywnym) też pewnie byś nie podniósł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi