Werem Opublikowano 26 Marca 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2023 Bartek, gratuluję zakupu. Maniak ma rację, i nie tylko Ciebie to dotyczy... U mnie najpierw zagościła FK 3000 Mhg,a potem FK 2500 s. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maniak Opublikowano 26 Marca 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2023 No ładnie… nawet roku nie trzeba było czekać 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dante Opublikowano 28 Marca 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2023 Lubię te japońskie zabawki, tym razem coś na początek sezonu szczupakowego i na płytsze zatoki. Wysłane z mojego SM-G998B przy użyciu Tapatalka 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hm62 Opublikowano 28 Marca 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2023 A gdzie kupiłeś tego Latesa? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dante Opublikowano 28 Marca 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2023 A gdzie kupiłeś tego Latesa?Gdzieś na Litwie byłem przejazdem, nawet nie pamiętam dokładnie w którym sklepie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krab Opublikowano 28 Marca 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2023 Nowy nabytek. Dzięki Daniel @Guzu Zobaczmy jak to się ma do Luvias Airity. 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
saitt Opublikowano 28 Marca 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2023 To zasadniczo sa te same konstrukcje więc źle nie może być ???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yglo Opublikowano 29 Marca 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2023 Czas i na mnie by tu sie podzielić... Żaden sprzęt aż tak nie rozgrzał mojej wyobraźni, planów i marzeń... A to tylko 40kg do wrzucenia na dach auta... "Deska do pracowania" ???? 17 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GroPerch Opublikowano 29 Marca 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2023 Wyglada ciekawie, aczkolwiek cena która wyświetla sie w dolarach zadziwia. Skąd zamawiałeś i jaka cena? Jeśli można spytać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yglo Opublikowano 29 Marca 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2023 Kupiona w Holandii, z wiosłami i kółkami transportowymi 2950 eur + 159 eur DHL. Ponizej instrukcja: 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
coma Opublikowano 29 Marca 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2023 Bardzo ciekawy pomysł Z czego wykonane są te łączenia metalowych segmentów? To jakieś gumy? Ciekawe jaka będzie żywotność tej łodzi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yglo Opublikowano 29 Marca 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2023 Robią te łodzie od ponad 30lat... to wersja nr IV 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meps Opublikowano 29 Marca 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2023 Uniwersał na brzegowe spacery do gum i jerków. Wiem że takie wędki nie istnieją ale 40-80 w tej długości sprawdzał się fajnie tylko mocy brakowało , tu myślę że w końcu będzie ok... 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mario Opublikowano 29 Marca 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2023 Do mnie także dojechała - prosto z JP - Daiwa 23 Airity, w wersji PC LT 2500.Nie miałem 21 Airity, więc nie porównam, ale na sucho sprawia doskonałe wrażenie. 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GroPerch Opublikowano 29 Marca 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2023 Design bije Vańka na głowę moim zdaniem przynajmniej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pietruk Opublikowano 29 Marca 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2023 (edytowane) Ja tam wolę rudę. Choć blondyną też nie pogardzę. Edytowane 29 Marca 2023 przez Pietruk 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
5384 Opublikowano 29 Marca 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2023 Łatwo nie było a cierpliwość popłaca 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rbogusz25 Opublikowano 30 Marca 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2023 Stella doczekała się swojej drugiej połówki. Wysłane z mojego SM-G998B przy użyciu TapatalkaPodepnij sobie do tego Rastka Stelke z 2010r i zobacz jak to się prezentuje Jest miazga Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dante Opublikowano 30 Marca 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2023 Podepnij sobie do tego Rastka Stelke z 2010r i zobacz jak to się prezentuje Jest miazgaNa pewno masz rację, jednak ja Stelli 10 nawet w ręku nie trzymałem ????????. Lubię dobry i sprawdzony sprzęt i o wszystko dbam. Jednak uganianie się za konkretnym rocznikiem i wyglądem to nie dla mnie. Jest jak jest i tak musi zostać. Przynajmniej na razie ???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Onufry kocipała Opublikowano 30 Marca 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2023 Podepnij sobie do tego Rastka Stelke z 2010r i zobacz jak to się prezentuje Jest miazgaCzy ja wiem czy taka miazga Miazga to jest Resta z daiwa exist hyper branzino custom 2500R Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rbogusz25 Opublikowano 30 Marca 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2023 Czy ja wiem czy taka miazga Miazga to jest Resta z daiwa exist hyper branzino custom 2500RKwestia gustu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcyk Opublikowano 30 Marca 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2023 Kurde a ja myślałem, że to chodzi o przyjemność z łowienia 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlawekNikt Opublikowano 30 Marca 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2023 A dlaczego nie połączyć kilku kwestii jeśli się da ... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartosz311287 Opublikowano 30 Marca 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2023 (edytowane) Mam i ja nowa airty 2500s-dh. Chciałem steeza szarpnąć jeszcze, ale coś czuję że wjedzie 2500s airty. Testy może w maju. Podziękowania dla Daniela ????[emoji16][emoji28] Wysłane z mojego SM-A505FN przy użyciu Tapatalka Edytowane 30 Marca 2023 przez bartosz311287 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bujo Opublikowano 30 Marca 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2023 Najwazniejsze by miec rzeke z duzymi pstragami Bywaja sytuacje w lowieniu tych ryb gdzie niech bedzie Twin Power XTR 2500 okaze sie lepszy niz kazda stelka czy Daiwa super hiper cos tam limited. Ale do tego musza byc duze pstragi co zap......ja jak p...bane 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi