adriano Opublikowano 1 Kwietnia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2023 Nowy zestaw wleciał na oksy Daiwa Steez Type II i Diamond do 7g 13 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mariusz1000 Opublikowano 1 Kwietnia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2023 Jak Ci się znudzi pisz do mnie na priva Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Flexx Opublikowano 1 Kwietnia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2023 (edytowane) Nowy zestaw wleciał na oksy Daiwa Steez Type II i Diamond do 7g Adrian, a co z tą wędką do 3g?Też będzie? Edytowane 1 Kwietnia 2023 przez Krzysiek Rogalski 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adriano Opublikowano 2 Kwietnia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2023 (edytowane) Krzysiu ten wyżej pod nornalne przynety okoniowe został zbudowany a TA663-2N pod dłubanie i białoryb na bezrybiu Co z tego będzie czy podejdzie mi znowu takie delikatne łowienie okaże się niebawem jak Rafał kija zrobi Edytowane 2 Kwietnia 2023 przez adriano 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Super Arek GT Opublikowano 6 Kwietnia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2023 Fabryczne gwiazdy i korbki w wiekowych multiplikatorach Shimano jakoś mi nie leżą ...A tuningowe korbki niestety nie pasują pod oryginalne gwiazdy, także jak zmieniać, to oba elementy.Teraz wygląda to o niebo lepiej... 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MietekK Opublikowano 6 Kwietnia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2023 To i ja się pochwałę nowym zakupem. Wysłane z mojego Redmi Note 9 Pro przy użyciu Tapatalka 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
scOOtt Opublikowano 6 Kwietnia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2023 Nowa „okoniowa” torba. Pod spodem podobnej wielkości torba savage, która jest jednak dużo mniej pojemna. Będzie pełniła rolę pstrągowej. Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gorgol Opublikowano 7 Kwietnia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2023 Trafiony nówka sztuka Vaniek 4000 2012r 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
huligan77 Opublikowano 7 Kwietnia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2023 Trafiony nówka sztuka Vaniek 4000 2012rGdzie tak coś trafiłeś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gorgol Opublikowano 7 Kwietnia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2023 Od kolekcjonera,jedna z wielu jego zabawek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
huligan77 Opublikowano 7 Kwietnia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2023 Od kolekcjonera,jedna z wielu jego zabawek.A ma coś jeszcze na sprzedaż z innych modeli np.stelka 14 c2500hgs lub c2000hgs? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gorgol Opublikowano 7 Kwietnia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2023 Ma sporo fajnych zabawek,ale ,coś od niego wyrwać,to graniczy z cudem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michci0 Opublikowano 7 Kwietnia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2023 Nowa zabaweczka <3Jakieś propozycje co do młynka pod ten patyk? 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malinabar Opublikowano 7 Kwietnia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2023 Vanquish 2500S dowolnej generacji . 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fish28 Opublikowano 9 Kwietnia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2023 (edytowane) Mam i ja???? Edytowane 9 Kwietnia 2023 przez fish28 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meps Opublikowano 11 Kwietnia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2023 Troć morska / Boleń i co tam się uwiesi. 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bulter Opublikowano 11 Kwietnia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2023 Zestaw na bolka i nie tylko[emoji6] Wysłane z mojego SM-G950F przy użyciu Tapatalka 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dany7676 Opublikowano 11 Kwietnia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2023 (edytowane) Wakacje tuż tuż... Edytowane 11 Kwietnia 2023 przez Ballantise 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lapland Opublikowano 11 Kwietnia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2023 (edytowane) SimmsG4z portkiG4z kurtałkaSling packBack pack Edytowane 11 Kwietnia 2023 przez lapland 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kogut1982 Opublikowano 14 Kwietnia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2023 Wiosna w pełni.Przyleciały kurierem gąsieniczki do sprawdzenia.Ciekawe co na nie powiedzą okoliczne jazie i pstrągi. Jutro koniecznie nad wodę. 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mario Opublikowano 15 Kwietnia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2023 Lekki, poręczny i mocny Czyli 22 Zillion TW HD 1000 HL.Jerki i vertical - takie zastosowanie u mnie znajdzie. 15 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WhiteWillow Opublikowano 15 Kwietnia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2023 (edytowane) Kręciłem tym, bardzo fajne i poręczne cacko, w dodatku z dosyć głośnym drag clickiem. Zastanawia mnie tylko jakość łożysk w knobach które fabrycznie montuje Daiwa. Knoby kręcą się z dużym oporem. Było tak w każdym Zillionie którym kręciłem, w dwóch Ryogach nie było lepiej Edytowane 15 Kwietnia 2023 przez Pumba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mario Opublikowano 15 Kwietnia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2023 Tak, drag click warczy konkretnie ????Ale z tymi łożyskami w knobach mi wbiłeś ćwieka - nigdy na to nie zwracałem uwagi ???? Zaraz porównam z 18 Zillionem ???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gorgol Opublikowano 15 Kwietnia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2023 TP4000 2011r,trafiony na olx,stan idealny,bedzie do kompletu z szybszym bratem xg. 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rheinangler Opublikowano 16 Kwietnia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2023 (edytowane) Lekki, poręczny i mocny Czyli 22 Zillion TW HD 1000 HL.Jerki i vertical - takie zastosowanie u mnie znajdzie. IMG20230415173322.jpgKrece nim juz od paru tygodni i choc sie nie znam na cascie powiem, ze lowi sie nim swietnie, mimo ze to opinia malo miarodajna....Najwiekszym zaskoczeniem dla mnie byla jego praca i mozliwosci podawania przynet (odleglosci) w okolicach 10g z oryginalna szpula a jeszcze wiekszym zaskokiem bylo to co potrafi z najlzejszym Boostem ponizej 10g.Co do korby i knobow to chyba madrze bedzie miec korbe na zapas,- bo jest na youtube kilka filmikow jak podczas lowineia ukreca sie jeden z knobow wraz z trzpieniem na ktorym jest osadzony.... Edytowane 16 Kwietnia 2023 przez Rheinangler 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi