Michal_ Opublikowano 27 Kwietnia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2023 Najmłodszy (nie najmniejszy) członek w stadzie ulajtów. 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hudy76 Opublikowano 27 Kwietnia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2023 Po utopieniu Megabassa FX 73 musiałem poprawić sobie nastrójDzisiaj zawitał do mnie z Kraju Kwitnącej Wiśni Płytki Mietek. 11 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bulter Opublikowano 27 Kwietnia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2023 Gotowy na majówkę[emoji123][emoji106] Wysłane z mojego SM-G950F przy użyciu Tapatalka 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
scOOtt Opublikowano 28 Kwietnia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2023 Nowy nabytek. Dzięki Daniel @Guzu Zobaczmy jak to się ma do Luvias Airity. IMG_1162.jpegKrzysztof, możesz napisać parę słów jak ten nowy model się sprawuje ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zodiak Opublikowano 28 Kwietnia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2023 Zachciało się pójść bardziej w stronę light - kupiłem Mistralla Lamberta Micro Jig 1-7. Miałem raz nad wodą - co prawda na pusto ale ogólne wrażenia pozytywne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcyk Opublikowano 28 Kwietnia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2023 (edytowane) Pierwszy raz mam coś czym czuję pełną kontrolę nad przynętą 0,5g. Ale chyba trzeba dorobić z 10cm dolnika. Edytowane 28 Kwietnia 2023 przez Qcyk 11 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
scOOtt Opublikowano 28 Kwietnia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2023 Z racji tego, iż nowy Vanquish nie przypadł mi do gustu przyjechał dziś młodszy brat modelu 3000Daiwa Luvias Airity Finesse Custom LT 2000s-PAleż to jest malutkie, na zdjęciu porównanie z Vanquishem 2500s i Luviasem Airity 3000. Praca maślana, cicha, płynna. Jednak nie ma takiego startu lekkiego jak Vanquish. Mi to jednak nie przeszkadza. Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JurekJurek Opublikowano 28 Kwietnia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2023 Sorry ale, ale nigdy nie pojmę jak można dać koło 2500 PLN za kręcioła????Trzeba mieć strasznego kręcioła ???? 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyprys19 Opublikowano 28 Kwietnia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2023 Sorry ale, ale nigdy nie pojmę jak można dać koło 2500 PLN za kręcioła????Trzeba mieć strasznego kręcioła ????Kobieta potrafi dać 30tysi za buty lub torebkę -kto bogatemu zabroni... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gajosik Opublikowano 28 Kwietnia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2023 Pasja 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gajosik Opublikowano 28 Kwietnia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2023 Kobieta potrafi dać 30tysi za buty lub torebkę -kto bogatemu zabroni...Jeżeli wyda swoje to pół biedy ale dzisiejsze princzipessy ciut inaczej to sobie wyobrażają 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
scOOtt Opublikowano 28 Kwietnia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2023 (edytowane) Dawno temu też mówiłem, że nigdy nie wydam tyle na sprzęt. Byłbym wtedy w stanie sobie za to rękę uciąć. I wiesz co ? I bym dzisiaj kurde nie miał ręki [emoji1787]Jak wówczas mógłbym realizować swoją pasje ? A tak na poważnie i nawiazując do tej sytuacji, ostatnio nad wodą spotkałem wędkarza - spinningistę. Nie miał ręki od łokcia w dół. Byłem pełen podziwu jak sobie radził. Wędka pod pachą, złowił przy mnie solidną rybę. Był ze swoimi kolegami, którzy oczywiście pomogli mu przy podebraniu. Nie ma rzeczy niemożliwych. Jest tylko wyobrażenie, które nas ogranicza. Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Edytowane 28 Kwietnia 2023 przez scOOtt 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Super Arek GT Opublikowano 29 Kwietnia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2023 Dzięki tejże pasji mamy siłę do życia, działania tak jak to opisał kolega @scOOtt...???? Co do ceny naszej ,,sprzętowej przyjemności"...Gdzie zaczyna się pasja, tam kończy ekonomia???? I u mnie kolekcja powiększyła się o kolejny egzemplarz.Tym razem to Scorpion 1501XT.Na ,,wejściu" otrzymał pełen serwis i drugą korbkę.Citica ma już od kogo pożyczać szpulkę ???? 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karuzo27 Opublikowano 29 Kwietnia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2023 Sorry ale, ale nigdy nie pojmę jak można dać koło 2500 PLN za kręcioła[emoji848]Trzeba mieć strasznego kręcioła [emoji3]Przy okazji pasji i „kręcioła” można na to spojrzeć z perspektywy lokowania kapitału. Przy aktualnej inflacji kupujesz kołowrotek za 2500, kręcisz nim 2/3 lata i sprzedajesz za zbliżoną kwotę. Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 29 Kwietnia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2023 Pod warunkiem, że "kręcisz nim 2/3 lata" ... przed telewizorem 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karuzo27 Opublikowano 29 Kwietnia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2023 Pod warunkiem, że "kręcisz nim 2/3 lata" ... przed telewizorem A tak sobie to dobrze racjonalizowałem unikając wyrzutów sumienia (jeszcze żadnego nie sprzedałem : Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meps Opublikowano 29 Kwietnia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2023 Witaminy 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
md30 Opublikowano 29 Kwietnia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2023 Przy okazji pasji i „kręcioła” można na to spojrzeć z perspektywy lokowania kapitału. Przy aktualnej inflacji kupujesz kołowrotek za 2500, kręcisz nim 2/3 lata i sprzedajesz za zbliżoną kwotę. Wysłane z iPhone za pomocą TapatalkAle gdy ty będziesz chciał kupić kolejny nowy, to nie będzie już za 2500 tylko za 3500 . Każdy kij ma dwa końce 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
korol Opublikowano 30 Kwietnia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2023 Hajsu nie zabierzemy do grobu. Jak kogos stac, to czemu nie. Sa gorsze sposoby marnotrawinia srodkow niz nasza pasja. A pasja z samej definicji jest bezcenna, prawda? 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gorgol Opublikowano 30 Kwietnia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2023 Hobby/pasja, nie musi być tanie,ale ma cieszyć 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andrzej@45 Opublikowano 1 Maja 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2023 Hobby/pasja, nie musi być tanie,ale ma cieszyćnajgorsze jest to ,że nasze kobiety tej radości naszej nie podzielają. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rheinangler Opublikowano 2 Maja 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2023 .... podzielaja, podzielaja ale w innych obszarach 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafal_LBN Opublikowano 3 Maja 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2023 w tym sezonie zaczynam zabawę z livescopem, wjechał garmin 12" +lvs32, do tego dwa fotele od tempress plus dodatkowe gniazdo fotela???? 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysiek gżybek Opublikowano 5 Maja 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2023 Dziś kurier przytargał trochę przynętów (W prezencie)od wysokiego rangą przedstawiciela jednego z koncernów z branży wędkarskiej. 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SzczupakRzeczny Opublikowano 6 Maja 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2023 Daiwa Tatula 1.98 3.5-14g + Daiwa Steez 103 Hl z szpulka Ize Factory.Zestawik na ciężkiego okonia ????[emoji28] Wysłane z mojego RMX3363 przy użyciu Tapatalka 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi