scOOtt Opublikowano 8 Maja 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2023 Dojechał rozmiar 2500. Pletka Daiwa Tournament Evo PE 0.6 Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lucas Opublikowano 9 Maja 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2023 Nowy kupiłeś? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
scOOtt Opublikowano 10 Maja 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2023 Nowy kupiłeś?Tak, co do zasady, staram się raczej kupować nowe młynki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mav3rick Opublikowano 10 Maja 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2023 Nie do końca wędkarski zakup, ale i na rybach się przyda [emoji41] 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lucas Opublikowano 10 Maja 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2023 Tak, co do zasady, staram się raczej kupować nowe młynki.Patrze na Nawój, to moja tak samo nawija i średnio mi się to podoba. Nie plącze, ale już widzę 3 szt z tym bałwankiem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
scOOtt Opublikowano 10 Maja 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2023 (edytowane) Patrze na Nawój, to moja tak samo nawija i średnio mi się to podoba. Nie plącze, ale już widzę 3 szt z tym bałwankiem...Nawój w Daiwach taki jest w każdym modelu, który posiadam. Niemniej jednak, nie zrobiła mi się nigdy broda, nie zauważyłem też aby miało to jakiś istotny wpływ na odległość rzutu. Edytowane 10 Maja 2023 przez scOOtt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lucas Opublikowano 10 Maja 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2023 Tak jak piszesz, też nie zauważyłem żadnych negatywnych skutków. Mam jeszcze certate 3000D i tam nawój jest bardzo dobry, trochę mnie to początkowo zaniepoiło w luviasie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mav3rick Opublikowano 11 Maja 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2023 Może coś się skusi na to [emoji41] 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Trzeci79 Opublikowano 15 Maja 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2023 St.croix xtreme XFS73MLXF 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
luciu79 Opublikowano 17 Maja 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2023 Ja tam wolę FI! 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
scOOtt Opublikowano 18 Maja 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2023 Wzdręgi, płocie, leszcze, klenie strzeżcie się - wjeżdżam na rewiry [emoji1787] Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk 13 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gorgol Opublikowano 19 Maja 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2023 Trochę cukierkowych cykadek od Murky baits 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
polny Opublikowano 19 Maja 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2023 (edytowane) … Edytowane 19 Maja 2023 przez polny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
scOOtt Opublikowano 24 Maja 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2023 (edytowane) Przyjechał ostatni zakup na ten sezon. Uzupełnienie okoniowego setupu. Noctiss SNT645-2N, zbrojony przez Wojtka Grocholę. Ubrany w set przelotek Fuji Torzite T2, uchwyt Alps MVT Rapid z dodatkami karbonowymi na rear i butt gripie oraz pierścionkami gunmetal i firmowym kapselkiem. Wędka na gotowo wyszła około 70g. Na sucho sprawia wrażenie mega szybkiej i ciętej szpady. Prawie tak szybka jak moja lżejsza Matagi. Więcej napiszę w odpowiednim wątku jak już troszkę oksów przerzucę.Trochę się na nią naczekałem bo prawie 3 miesiące. Pierwotnie kurier niestety złamał blank ale Krzysztof Zieliński stanął na wysokości zadania i zrobił w ekspresowym tempie drugi egzemplarz blanku. Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Edytowane 24 Maja 2023 przez scOOtt 16 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SzczupakRzeczny Opublikowano 25 Maja 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2023 Maleństwo [emoji41] Wysłane z mojego RMX3363 przy użyciu Tapatalka 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meps Opublikowano 27 Maja 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2023 Coś na czerwcowe mętnookie. 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
drakmen Opublikowano 28 Maja 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2023 Z rybami krucho, z czasem jeszcze gorzej, to może i ja wkleję fotki prawie nowego ???? zestawu. Ryby nic nie zobaczą na tle nieba ????????, a przy okazji wyszła całkiem fajna waga całego zestawu- 293 g. Pozdrawiam. Bartek. 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artech Opublikowano 31 Maja 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2023 Pochwalę się zakupami z ostatniego tygodnia.Coś do pływania I coś do łażenia 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartekmaj Opublikowano 31 Maja 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2023 Widzę że koledzy dobierają wszystko kolorystycznie ???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michci0 Opublikowano 1 Czerwca 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2023 )) 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Durzy Opublikowano 1 Czerwca 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2023 Widzę że koledzy dobierają wszystko kolorystycznie Zdziwiony jesteś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
drakmen Opublikowano 1 Czerwca 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2023 Zdziwiony jesteś? Ciężko coś złowić, to trzeba sobie jakoś czas nad wodą ubarwić ????????. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artech Opublikowano 1 Czerwca 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2023 Widzę że koledzy dobierają wszystko kolorystycznie ????Jeżeli można, to dlaczego nie...???? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maciej smochy Opublikowano 1 Czerwca 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2023 Jeżeli można, to dlaczego nie...???? IMG_20230503_124139.jpg IMG_20200222_104943.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartek_C Opublikowano 7 Czerwca 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2023 Dziś wrócił z przebudowy Seeker s-glass 7' 1-7g 5lb. Torzite w kolorze gunsmoke po całości, dps 16, insert i butt grip z drewna stabilizowanego. 21 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi