mav3rick Opublikowano 8 Czerwca 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2023 Dzisiaj już testy będą nad wodą [emoji123] 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meps Opublikowano 12 Czerwca 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2023 Na dniach dotrze plecionka i na weekend pierwsze testy 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meps Opublikowano 13 Czerwca 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2023 Taki mały Upgrade, a właściwie już po. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hudy76 Opublikowano 13 Czerwca 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2023 Tak z ciekawości się zapytam, czy odczułeś jakąś różnicę w stosunku do "ustawień fabrycznych"? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meps Opublikowano 13 Czerwca 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2023 Ciężko stwierdzić bo nawet nim jeszcze nie łowiłem i tylko na sucho kręciłem w domu. Kręci jakby lżej ale jestem za mały i za cienki żeby się tu mądrzyć. Być może pod obciążeniem można by jakieś opinie wysnuwać ,ale już nie zdążę porównać bo wymieniłem póki gorący wyciągnięty z pudełka. Później może nie być czasu i chęci. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hudy76 Opublikowano 13 Czerwca 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2023 Kiedyś też bawiłem się w takie zabiegi, ale od kiedy zobaczyłem w Revo Beaście tulejki w knobach, to przeszła mi ochota na takie zabiegi. Czekam, kiedy jakaś się zużyje. Ciekawe, czy się doczekam . Gratuluję zakupu, bo to fajna konstrukcja. Młodszy brat Alphas w ostatniej wersji również. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcyk Opublikowano 13 Czerwca 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2023 (edytowane) Nie często chwalę się sprzętem ale tym razem to zrobię bo jest to pierwsza z 2 części składowych mojego pierwszego prawdziwego zestawu boleniowego do którego planuję wrócić po latach. No może nie do końca. Bo powinien to być shimano super x ale konstrukcje zbliżone więc jakoś to przełknę ????Twin Power 4000 xtr w niemal idealnym stanie. Zestaw fabryczny. Edytowane 13 Czerwca 2023 przez Qcyk 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sukingad Opublikowano 13 Czerwca 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2023 Uuu to nie są tanie rzeczy Panie. Chyba z fejsa, co Hrabio? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcyk Opublikowano 13 Czerwca 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2023 Niet.aczkolwiek ze zbliżonego źródła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artech Opublikowano 22 Czerwca 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2023 Prezent od żony ???? 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomuś Opublikowano 22 Czerwca 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2023 Możesz wstawić zdjęcie pudła jakie jest pojemne? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michci0 Opublikowano 22 Czerwca 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2023 Prezent od żony ???? IMG_20230621_140344.jpgNiedawno kupiłem i ja. Mega sprawa. Pudła duże bardzo pojemne. Jakość wykonania na wysokim poziomie 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artech Opublikowano 23 Czerwca 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2023 (edytowane) Możesz wstawić zdjęcie pudła jakie jest pojemne?Pudełka są pojemne. Mają wymiary 36x24 cm. Układ przegródek ustawiasz sam. Edytowane 23 Czerwca 2023 przez Artech 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Novis Opublikowano 23 Czerwca 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2023 Jaka głębokość pudełek? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
scOOtt Opublikowano 23 Czerwca 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2023 (edytowane) Pływająca siatka, która u mnie ma służyć do bezpiecznego przechowania okoni aby nie odprowadzały. Są dwa wymiary - to jest ta głębsza 90cm bodaj. Całkiem ciekawy produkt. Gumowana siatka ze ściągaczem - jest to siatka w domyśle przeznaczona do przechowywania żywca na suma. Mikado Cat Territory. Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Edytowane 23 Czerwca 2023 przez scOOtt 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artech Opublikowano 24 Czerwca 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2023 Jaka głębokość pudełek?4,5 cm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sukingad Opublikowano 27 Czerwca 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2023 No to lecimy ze smarowaniem piniona 13 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyprys19 Opublikowano 27 Czerwca 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2023 Żeby Tobie łożyska nie stanęły! Partnerka, lub partner będą zadowoleni. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartekmaj Opublikowano 28 Czerwca 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2023 (edytowane) Jeden sprzęt nowy ( zbudowany przez Mekamil ) a drugi przez Niego ulepszony. 1. NFC ST-1065-2 (IM) - 3,20m, 10-42g, 10-20lb zbudowany w ciemnej tonacji.Lakier czarny mat + korek palony.Czeka na debiut nad wodą. 2. St croix trout series TSS70LXF2 w którym zostały wymienione przelotki z druciaków na Fuji Alconite.Wydaje mi się że zyskał na szybkości ale muszę zabrać go nad wodę bo od majówki nie miałem go w rękach. Edytowane 28 Czerwca 2023 przez bartekmaj 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SzczupakRzeczny Opublikowano 30 Czerwca 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2023 Jaszczurka [emoji3166][emoji41] Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dante Opublikowano 30 Czerwca 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2023 (edytowane) Ze względu na brak czasu na dłuższe wyjazdy ultra light jest coraz częściej jedyną opcją na jakikolwiek kontakt z rybami u mnie. Dzisiaj po dwutygodniowym opóźnieniu i problemach z odprawą celną takie micro do mnie dotarło. Edytowane 30 Czerwca 2023 przez dante 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hudy76 Opublikowano 30 Czerwca 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2023 (edytowane) Jaszczurka [emoji3166][emoji41] Wysłane z iPhone za pomocą TapatalkA jednak. Opisz koniecznie wrażenia Edytowane 30 Czerwca 2023 przez HaDe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
scOOtt Opublikowano 30 Czerwca 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2023 (edytowane) No to lecimy ze smarowaniem piniona IMG_20230627_184836.jpgDobry smar to podstawa Edytowane 30 Czerwca 2023 przez scOOtt 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SzczupakRzeczny Opublikowano 30 Czerwca 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2023 A jednak. Opisz koniecznie wrażenia Nikt nie testował albo nie chce podzielić się wrażeniami … ???? To samemu trzeba zerknąć ???? 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michal_ Opublikowano 1 Lipca 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2023 boom stic zrobiony, największy jego minus to że się nie ledwo łauje pod troutem 40cm . 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi