guciolucky Opublikowano 28 Sierpnia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2023 @Mario ma rację. Sunline to marka a Siglon i Momentum to nazwy konkretnych produktów marki Sunline. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Z Olsztyna Opublikowano 29 Sierpnia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2023 Dwa tygodnie temu Synek dostał casta na sandacza na lekko i tu taki zonk.Strzelił na moczarce ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Z Olsztyna Opublikowano 29 Sierpnia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2023 ...dziś czeka go miłe zaskoczenie i test 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mdah Opublikowano 30 Sierpnia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2023 Napisz jakie model Curado wziąłeś. Ja dzięki uprzejmości naszego forumowego kolegi nabyłem model BFS. Wykonanie i własnosci na plus, ale BFS w naszym, Polskim rozumieniu, to nie jest na pewno. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sero1975 Opublikowano 30 Sierpnia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2023 Nigdy nie chwaliłem się nowym sprzętem ale wczoraj poczułem się lepiej jakby syn mi się urodził :D 15 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rower26 Opublikowano 31 Sierpnia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2023 To teraz czas na syna. U mnie i łódka i syn. Uczucnie zgoła odmienne problem teraz jest taki że syna za bardzo wędkarstwo nie interesuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TAURUS1989 Opublikowano 1 Września 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Września 2023 ???? 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Z Olsztyna Opublikowano 1 Września 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Września 2023 Napisz jakie model Curado wziąłeś. Ja dzięki uprzejmości naszego forumowego kolegi nabyłem model BFS. Wykonanie i własnosci na plus, ale BFS w naszym, Polskim rozumieniu, to nie jest na pewno.Opisany jest: Shimano Curado Casting Fast 2,18m 7'2'' 14-28g 2pc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Karpiu95 Opublikowano 2 Września 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Września 2023 Sezon Trout Area się zbliża to trzeba było jakiś nowy zestawik dołożyć do stojaka, żeby nudy nie było 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
macieqbw Opublikowano 2 Września 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Września 2023 Do tego presso to to Shimano pasuje jak dla świni siodło ????Oczywiście żarcik.... piękny zestaw....tylko to Shimano ???? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Karpiu95 Opublikowano 2 Września 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Września 2023 Ożeniłem dzieci dwóch zwaśnionych rodów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mathew.stepnicki Opublikowano 2 Września 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Września 2023 A tak wogole jak to soare xr wypada pod wzgledem pracy? Sent from my SM-S908B using Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Karpiu95 Opublikowano 2 Września 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Września 2023 Mam c2500s I teraz dokupilem c2000sspg... Praca bardzo fajna tylko jest jeden mankament. Nie zrozumiem dlaczego ale Shimano do nowych Soare XR i Complexa XR wsadziło karbonową podkładkę do hamulca.... hamulec pracuje FATALNIE! po wymianie podkładki na filc wszystko gra Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GroPerch Opublikowano 2 Września 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Września 2023 (edytowane) Bardzo ciekawi mnie kto wpadł na pomysł karbonowych podkładek w complexie i soare XR, pomysł godny nagrody. To jedna z tych rzeczy która odstrasza mnie od zakupu wyżej wymienionych, no i może fakt, że są 40% droższym Vanfordem w przebraniu, który żeby było śmiesznie podkładki ma już filcowe Edytowane 2 Września 2023 przez GroPerch Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Karpiu95 Opublikowano 2 Września 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Września 2023 (edytowane) Dokładnie… dramat jednak mialem vanforda i obie soarki pracują lepiej(poza hamulcem z karbonem). Zwłaszcza ciekawy jest model c2500s który ma body od 2500, szpulke od c2000s. Niestety w nowych shimano(stella, vanquish) c2500s ma body od 1000… nie widze w tym sensu za bardzo. Chyba wymyślił to ten sam gosciu który dał karbonowe podkładki do kolowrotka w rozmiarze c2000s Edytowane 2 Września 2023 przez Karpiu95 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woblery L.E. Opublikowano 4 Września 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Września 2023 IMG20230901124011.jpg IMG20230901124016.jpg IMG20230901124024.jpgSerio ,czy te chińczyki nie potrafią zrobić coś swojego porządnego tylko klony.Zapewne będzie stukał pod obciążeniem jak inny tego typu szajs. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GroPerch Opublikowano 4 Września 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Września 2023 Przecież jest bardzo dużo autorskich kołowrotków chińskich, zerknij na piscifun czy Tsurinoya Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TAURUS1989 Opublikowano 4 Września 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Września 2023 Serio ,czy te chińczyki nie potrafią zrobić coś swojego porządnego tylko klony.Zapewne będzie stukał pod obciążeniem jak inny tego typu szajs. Brawo za spostrzegawczość Kołowrotek kupiony z ciekawości dla syna. Za tą cenę nie spodziewałem się niczego specjalnego i uważam że można kupić w tej kasie coś godnego uwagi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woblery L.E. Opublikowano 4 Września 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Września 2023 Przecież jest bardzo dużo autorskich kołowrotków chińskich, zerknij na piscifun czy TsurinoyaOne takie autorskie jak nasz jaxon robinson i inne tego typu. Napisz do producenta chińskiego który produkuje ten szmelc z prośbą o katalog… przy zamówieniu paru tysięcy sztuk możesz dać swój brand ,przykładowo GroPerch. Taka tajemnica autorskich kołowrotków. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pickerel Opublikowano 5 Września 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Września 2023 Nowy zestaw na lekko 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateush Opublikowano 6 Września 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Września 2023 (edytowane) ???? Czuć Moc ???? A przy okazji przechodzę na Daiwę, po nastu latach bez D ???? Edytowane 6 Września 2023 przez gulf 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mav3rick Opublikowano 6 Września 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Września 2023 Ostatni zakup. Co do kija to sprzedawcy podają wage ok 215g. Realna jego waga to jakieś 162g 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
danek Opublikowano 6 Września 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Września 2023 Ten curado jaką gramaturę obsłuży? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GroPerch Opublikowano 6 Września 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Września 2023 (edytowane) Ten curado jaką gramaturę obsłuży?Jak to Curado, do około 80g powinien dać radę. Edytowane 6 Września 2023 przez GroPerch Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TAURUS1989 Opublikowano 11 Września 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Września 2023 Sensor X Area. Bardzo przyjemny kijek ???? 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi