Qcyk Opublikowano 1 Października 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Października 2023 Już rozfoliowany... 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artech Opublikowano 1 Października 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Października 2023 W końcu się udało ???????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcyk Opublikowano 1 Października 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Października 2023 W końcu się udało ????????Nom trochę to trwało i wymagało kombinacji ale są już w komplecie ???? Dzięki.! 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
code Opublikowano 1 Października 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Października 2023 Powrót do przeszłości? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tommek Opublikowano 1 Października 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Października 2023 W końcu dorwałem najlepszy wyczepiacz szczupakowy, akurat mustada. 20230929_192335.jpgJakby co to na złówokazje mają tego dużo. I potwierdzam bardzo dobry sprzęt 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
guciolucky Opublikowano 1 Października 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Października 2023 Daniel, w łazience to się sandacze pstryka a nie wędki... 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcyk Opublikowano 2 Października 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Października 2023 Powrót do przeszłości?Dokładnie tak. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Z Olsztyna Opublikowano 14 Października 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Października 2023 Do shimano adreny będzie jak ulał 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rolen Opublikowano 15 Października 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Października 2023 Nowy zestaw do 'ul' już skompletowany (15' Nuovo Finezza 6102UL-S i 23' Daiwa Gekkabijin LT2000S) 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GroPerch Opublikowano 16 Października 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Października 2023 Nowy zestaw do 'ul' już skompletowany (15' Nuovo Finezza 6102UL-S i 23' Daiwa Gekkabijin LT2000S) IMG_20230925_182841_resize_76.jpgFajna ta Daiwa? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rolen Opublikowano 17 Października 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Października 2023 Fajna ta Daiwa?Tak, bardzo udany zakup. Można sobie jeszcze dołożyć łożysko do i pod szpule, co przy 'ul' jest bardzo wskazane. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rolen Opublikowano 17 Października 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Października 2023 A co ciekawe rolka pracuje na dwóch łożyskach CRBB. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GroPerch Opublikowano 17 Października 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Października 2023 (edytowane) A co ciekawe rolka pracuje na dwóch łożyskach CRBB.Ile Cię wyszła już na gotowo? Fajny wybór jesli chodzi o relacje ceny do wagi. Edytowane 17 Października 2023 przez GroPerch Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rolen Opublikowano 18 Października 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Października 2023 Taniej niż Vanford w PL Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 18 Października 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Października 2023 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyprys19 Opublikowano 18 Października 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Października 2023 (edytowane) Śliczności, zwłaszcza ten niebieski,czy tam błękitny. Edytowane 18 Października 2023 przez cyprys19 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meps Opublikowano 19 Października 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Października 2023 BG 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marian-56 Opublikowano 20 Października 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Października 2023 WitamTo nie jest nowy zakupWczoraj w trakcie zmiany plecionki zauważyłem taki "smaczek" na kołowrotkuCiekawe czy to jest cała seria takich "hybrydowych " kołowrotków Kłaniam się Marian Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gaweł Opublikowano 21 Października 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Października 2023 Powrót do przeszłości Zetka w idealnym stanie od Best Frienda Z2020HL przyszła i będzie do Megabassa Destroyera Mephisto Ryoga 1520CC L/Crazy Cranker będzie szukała Pana, niedługo 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlawekNikt Opublikowano 21 Października 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Października 2023 WitamTo nie jest nowy zakupWczoraj w trakcie zmiany plecionki zauważyłem taki "smaczek" na kołowrotkuCiekawe czy to jest cała seria takich "hybrydowych " kołowrotków Kłaniam się Marian Wrzuć na wagę i będziesz wszystko wiedział Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marian-56 Opublikowano 21 Października 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Października 2023 WitamWaga wskazuje 350 grJest metalowyZimny w dotykuTylko ten napis jest taki niepasujący do niego Kłaniam się Marian 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 24 Października 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Października 2023 Tsurinoya Dexterity II216cm 1-5g 0,9-3 Lb z podpiętą Daiwa T3 AIR wygląda całkiem zacnie 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alexspin Opublikowano 25 Października 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Października 2023 Straaaszeeecznieee dłuuugi. Mam kijek zbudowany przez Mekamila 1-4g/3LB/182cm i już wydaje mi się przydługi, wolałbym 20cm krótszy, ale to może tylko kaprys, przyzwyczajenie, bo trzy sezony wcześniej też od Kamila mam 4-10g/6LB/165cm i trochę do niego przywykłem.Napisz kilka słów jakie wrażenia. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 25 Października 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Października 2023 Ja również mam bardzo krótkie kije do UL. ale na dość głębokich, jeziorowych łowiskach lub tam gdzie trzeba było kierować przynętą pomiędzy np. zielami, brakowało mi czasami długości.Raczej dobrze opisany choć myślę, że pociągnie do 7g. Bardzo cieniutka czyli czuła szczytówka. Przy rzucie będzie pracowało do 1/3 blanku. Testowałem ugięcia pod obciążeniem to blank "składa" się do 1/2 , ale potem mocno trzyma dolnik. Chimeryczne okonie nawet nie będą czuły, że zasysają przynętę. Kij jeszcze nie był ze mną nad wodą. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dante Opublikowano 26 Października 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Października 2023 Nowy telewizor dojechał. Wysłane z mojego SM-G998B przy użyciu Tapatalka 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi